Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 13/5/2020 στις 1:38 ΜΜ, filip123go είπε

Μια άσκηση για 5% είναι κάνε μου print κάτι στην  οθόνη μέσα στην Main. Δεν είπα ότι είναι δύσκολη, απλά δίνει πάρα πολύ λίγο. Είναι σαν να σε κοροϊδεύει.
edit: 2 ωρίτσες ενός καλού dev κοστίζουν 120 ευρώ btw. (Περισσότερο για τον ts το αναφέρω).

Στις 13/5/2020 στις 4:02 ΜΜ, filip123go είπε

Οχι φίλε η άσκηση δεν είναι και τόσο ευκολη για έναν που πιανει πρώτη φορά java στη ζωη του. Φοιτητής είναι ο άνθρωπος όχι επαγγελματίας.
Δεν λέω ότι δεν λύνεται αλλά πρέπει να αχοληθείς. Και όπως είδες δεν του δώσαμε λύση αλλά καθοδήγηση.

Και εδω το παιδί δεν μπορεί να υλοποιήσει τα απλά όχι να βάλει lombok. Αν έχεις κάτι ουσιαστικό να πεις για να βοηθήσεις τον ts ξεχασες να το αναφέρεις. Αν ήρθες για να πεις ότι ξέρεις την lombok, good for you , αλλά μπορεις να ανοίξεις καινούριο θέμα.

Αυτά τα 2 δεν πάνε μαζί. Εκτός αν ήθελες να αναλύσεις λίγο το πρώτο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, RcManiac είπε

Αυτά τα 2 δεν πάνε μαζί. Εκτός αν ήθελες να αναλύσεις λίγο το πρώτο. 

Αυτά που έχεις με bold εννοείς φίλε μου; 
Τι σε παραξενεύει;
Εγώ 60 ευρώ την ώρα χρεώνω στους πελάτες μου. Και απ όσο ξερω και πολύ συναδελφοι μου. Τόσο και παραπάνω για end to end λύσεις.
Και για να μην παρεξηγηθώ end to end εννοώ στήσιμο βάσης (sql) , back με java και springboot σε microservice αρχιτεκτονικη, containerized τελικό project ανεβασμένο σε docker και έλεγχο με kubernetes και grafana, front σε react, και mobile applications σε android (java) και ios (swift).

Επίσης απάνταω σε πολύ συγκεκριμένα πραγματα. Το να παραθέτεις μόνο τις απαντήσεις μου χωρίς το απαραίτητο context είναι τουλάχιστον αστείο.
Ήδη έχουμε βγει πολύ off topic. Αν θέλεις να συνεχίσουμε , πολύ ευχαρίστως η σε καινουριο θέμα η με pm, εδω για άλλα θέματα πέρα από αυτό που ρώτησε ο ts δεν θα μπω στον κόπο να απαντήσω.

Επεξ/σία από filip123go
fixed

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...