Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα. Έχω ένα προβολή όταν ανοίγω τον υπολογιστή δεν μπορώ να πατατισω για να μπω στο bios και μετά μου πετάει μια μαύρη οθόνη και το mouse αλλά δεν μπορώ να το μετακινήσω

Gigabyte 970a-ds3p

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Serifhs είπε

Καλησπέρα στην ομάδα. Έχω ένα προβολή όταν ανοίγω τον υπολογιστή δεν μπορώ να πατατισω για να μπω στο bios και μετά μου πετάει μια μαύρη οθόνη και το mouse αλλά δεν μπορώ να το μετακινήσω

Gigabyte 970a-ds3p

ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ AUTO-CORRECT !!!!

Δημοσ.

Έχετε καμία ιδέα τι να κάνω; έβγαλα και την μπαταρία μπας και ξεκολλήσει αλλά τιποτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχικά βγάλτε το καλώδιο τροφοδοσίας από τον υπολογιστή. Μετά βγάλτε τη μπαταρία CMOS και βραχυκυκλώστε με κατσαβίδι τα δύο μεταλάκια (δείτε κυκλωμένο στην εικόνα) για 5 δευτερόλεπτα και τέλος βγάλτε τις ραμ και επανατοποθετήστε τις. Αφού τελειώσετε συνδέστε τον υπολογιστή με το καλώδιο τροφοδοσίας, ανοίξτε τον υπολογιστή και μόλις κάνει μπιπ πατήστε μία φορά το πλήκτρο Delete.

GA-970A-DS3P_Rev._2.0-1.jpg

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 1
Δημοσ.

Επειδή τον έχω λύσει. Τα δένω όλα εκτός από τροφοδοσία και μπαταρία και μετα να τα βραχυκύκλωσω; 

Δημοσ.

Αν μπορείτε συνδέστε τα όλα πάνω σε ένα ξύλινο τραπέζι και κάντε αυτά που σας είπα (εκτός κουτιού για να επιβεβαιώσουμε ότι δεν βραχυκυκλώνει με το κουτί)

Δημοσ.

βγαζω και τα καλοδια που ενονοτε με τον πιργο σκλιρουσ ανεμιστιρεσ να φαντασο? αρα επεξεργαστης ψυκτρα ραμ γραφικων τα βαζω πανω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν μπορείτε ξεβιδώστε το σκληρό και συνδέστε τον στη μητρική. Τους ανεμιστήρες όχι, μόνο της ψύκτρας του επεξεργαστή. Ναι και επεξεργαστη, ψυκτρα, ραμ, γραφικων τα βαζετε πανω.

Στο 1 βραχυκυκλώνετε στιγμιαία για να ξεκινίσει και στο 2 το buzzer για να ακούσετε το μπιπ. (Οι κονέκτορες είναι κάτω δεξιά με άσπρο χρώμα)

Σχόλιο 2020-05-13 180628.jpg

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω μπερδευτη λιγο αρα δεν βραχυκυκλώνουν τα δυο πρωτα σιδερακια που μου ειπατε στην πρωτη εικονα???

και κανω αυτο που μου λετε στο δευτερο εικονιδιο?

Επεξ/σία από Serifhs
Δημοσ.

Στην 1η εικονα σου ειπε ο ανθρωπος πως να κανεις clear cmos. Εναλλακτικα μπορεις να βγαλεις την μπαταρια απο την μητρικη για π.χ. 3-4 λεπτα (εννοειται ο υπλογιστης εκτος μπριζας).

Στην 2η εικονα σου ειπε (αφου εχεις βγαλει μητρικη κλπ. εκτος κουτιου) πως να παρει μπρος η μητρικη, οταν πανω στο ξυλινο τραπεζι ειναι η μητρικη + επεξεργαστης + ψυκτρα + καρτα γραφικων και συνδεδεμενα το τροφοδοτικο και ο σκληρος δισκος. Σημειωση: Οταν ειναι μες το κουτι εχεις το power button για να παρει μπρος η μητρικη, ομως εκτος κουτιου δεν υπαρχει πλεον power button, οποτε πως θα παρει μπρος η μητρικη ? (εξαιρουμε τον διακοπτη του τροφοδοτικου, γιατι αυτος αφορα μονο το τροφοδοτικο). Την λυση στην δινει ο φιλος Τέρης Α.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αρα στην 2 εικονα βαζω το κατσαβιδι στο 1 και μετα βαζω το το buzzer  στο speak

Επεξ/σία από Serifhs

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...