perivolaki99 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 μετα απο 24αρα τιμια, πηγα στην 50αρα, κακο ιντερνετ και το χειροτερο; ιδια speeds με 24αρα, δηλωσα βλαβη τωρα να δω τι θα μου πουν, πολυ φοβαμαι οτι θα γυρισω στην 24αρα, (cosmote)
tilaverboy Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Έλεγξε την εσωτερική σου καλωδίωση. Εμένα στο πατρικό μου έπιανε 22 και φέρνοντας ειδικό το έφτασε στο 47αρη. Στο δε σπίτι μου εδώ έπιανε 15 με σύνδεση 50αρα και ο τεχνικός το τερμάτισε με το καφαο να είναι στα 7 μέτρα από μένα.
afm Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Πως θα ελέγξεις την συνδεσμολογία σου: Αν η συνδεσμολογία στο σπίτι σου είναι "εν σειρά" όπως στα περισσότερα σπίτια (δηλαδή το καλώδιο έρχεται από τον κατανεμητή στην πρώτη πρίζα, μετά στην επόμενη, στην επόμενη κλπ) άνοιξε την πρώτη πρίζα και ξεσύνδεσε όλα τα καλώδια εκτός από αυτά που έρχονται απ' έξω, από τον κατανεμητή. Συνέδεσε το router σου κατ' ευθείαν σ' αυτήν την πρίζα και κάνε έναν έλεγχο στην ταχύτητα σου. Λογικά θα πρέπει να έχει ανέβει και μάλιστα αρκετά. Αν λοιπόν ανέβει, ακολούθησε εδώ το σχήμα 2 της εικόνας 4 ή 5 (ανάλογα σε ποια πρίζα θα συνδέσεις το router) για να συνδέσεις σωστά καλώδια, router και τηλέφωνα. Το μόνο που θα άλλαζα στο σχέδιο αυτό είναι ότι θα συνέδεα απ' ευθείας το router στο διπλό πριζάκι στην υποδοχή που έρχονται τα καλώδια από τον κατανεμητή και με ένα καλώδιο το phone του router με την άλλη υποδοχή (πριζάκι) που φεύγουν τα καλώδια για το υπόλοιπο σπίτι (έτσι ώστε να έχεις τηλέφωνο στις υπόλοιπες πρίζες). Αν η συνδεσμολογία στο σπίτι σου είναι με παράλληλες συνδέσεις (δηλαδή το καλώδιο από τον κατανεμητή έρχεται μέχρι κάποιο σημείο και εκεί συνδέεται παράλληλα με τα καλώδια που πάνε στις πρίζες) τα πράγματα είναι δυσκολότερα αφού θα πρέπει να βρεις το σημείο που γίνεται η σύνδεση (συνήθως ένα κουτί στον τοίχο) και μετά να κάνεις τις σωστές συνδέσεις Επεξ/σία 17 Μαΐου 2020 από afm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα