Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα το εχω περιπου 2 χρονια κ τωρα κανα μηνα κλεινει σε ασχετες στιγμες. Τις περισσοτερες φορες οταν το ξανα ανοιξω μου λεει οτι εκλεισε λογο υπερθερμανσης.

Μπηκα στο site της microsoft κ εχω ακομα εγγυηση μεχρι αυγουστο. Εχει κανεις καποια εμπειρια.; Πρεπει να παρω πρωτα τηλεφωνο  στη microsoft hellas κ μετα πχ το στελνω κ επισκευαζουν κατι η μου δινουν αλλη κονσολα; Κ ποσο καιρο πανω κατω θα παρει ;

Δημοσ.

θελει καθαρισμα  

νομιζω οτι δεν καλυπτει  η εγγυση  ,επισης αν χαλασει απο υπερθερμανη και το πας στο σερβισε μες στην μακα μπορει επισης να μην στο καλυψουν

Δημοσ.

Μίλα με το Ελληνικό Support της Microsoft είναι απλά άψογοι..!! Λογικά θα σου στείλουν με UPS  να παραλάβουν τη κονσόλα και να στην επιστρέψουν μετά απο 2-3 βδομάδες ;) 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν εινα γεματο μακα σκονη τριχες  σε αυτο θα οφειλετε η υπερθερμαση .

οποτε μπορει  κλεινει μονο του χωρις να φταει το μηχανημα 

Επεξ/σία από artshadows
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει καποιο διαφορετικο τηλεφωνο για σερβις xbox η αυτο που βγαζει στο google που ειναι Αθηνα ; Πχ αυτο ; 
https://www.microsoft.com/el-gr/contact.aspx

@artshadows το θεμα ειναι οτι ειναι ακομα ατην εγγυηση δεν θελω να ρισκαρω να το ανοιξω μονος μου

Επεξ/σία από malias4
Δημοσ.

με ενα σπρευ αερα και μια σκουπα μπορει να κανεις αρκετο καθαρισμα χωρις να χρειαστει να το ανοιξεις ,εχεις στικερ πανω του void warranty? ρωτα αν θες  αν θελει μονο καθαρισμο ειναι δωρεαν?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, malias4 είπε

Δηλαδη λες φιλε μου μα μην το θεωρησουν ως βλαβη; Αφου κλεινει μονο του;

Φιλε το στέλνεις στα καπάκια.Καλυπτεσαι κανονικά,ας έχεις και κατσαρίδες μέσα.Η ms θα σου στείλει πίσω την κονσόλα χωρίς να έχει πρόβλημα.Μη μπεις στη διαδικασία να την ανοίξεις ενώ είσαι σε εγγύηση.

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.

Καλημερα , μιλησα με microsoft Αθηνα, πολυ εξυπηρετικος ο φιλος στο τηλεφωνο. Μου εστειλε mail να εκτυπωσω την ετικετα κ να την κολησω στο κουτι που θα πακεταρω το xbox. Eπειδη ειμαι Κρητη (δεν εχουνε ups εδω) θα πρεπει να στειλω με γενικη ταχυδρομικη κ απο Αθηνα αναλαμβανει η ups courier. Aπο οτι γραφει η ετικετα στο mail το xbox παει Γερμανια για σερβις 😞 οποτε κανενα μηνα μην πω κ παραπανω θα ειμαι με το μπιιιιπ 😝😝 στο χερι !

• Like 1
Δημοσ.

μην το ανοιξεις μονος σου μην κανεις τπτ θα χασεις την εγγυηση στειλε το κατευθειαν στο σερβις μς

• Like 2
  • Thanks 1
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα κ παλι , λοιπον μετα απο ενα μηνα περιπου ηρθε σημερα η κονσολα σε ενα γκρι κουτι αψογα προστατευμενη μεσα με σκληρο φελιζολ κ ενα γραμμα στα Ελληνικα ☺️

774-BFF7-B-D152-40-AA-B04-C-A97-FD701123

9-FBEC1-BB-67-AE-4-EE9-8-F64-EFD9423-FC9

Δεν γραφει αναλυτικα τι εγινε απλα οτι της εκαναν εξαντλητικα τεστ κτλ κτλ βλεπω ομως τις βιδες ξεβιδωμενες οποτε λογικα αλλαξαν θερμικη παστα κ καθαρισμα. Την εχω κ κατεβαζει τωρα τα παιχνιδια κτλ κ μεχρι στιγμης δεν ακουγετε καθολου θορυβος ουτε εχει ζεσταθει. Αυριο που θα παιξω θα δω αν εφτιαξε το προβλημα.

Αψογη η ms παντως , κ σε καθε βημα ερχοταν email αναλυτικα !

Δημοσ.
Στις 13/6/2020 στις 9:01 ΠΜ, Mr_Terror είπε

Καλοριζικη.Ειπαμε εχει φοβερη εξυπηρετηση η ms.Κανα δωρακι σου εδωσαν? Πχ κανα μηνα gamepass?

Ευχαριστω !! Καρτουλα δωρακι οχι αλλα μεσα στο store πηρε το ματι μου καπου που ελεγε try for free 15 μερες game pass. Αλλα εχω ακομα ultimate μεχρι σεπτεμβριο οποτε δεν εκανα κατι

By the way τωρα το μηχανημα ειναι εντελως αθορυβο , ισως πιο αθορυβο κ απο τη μερα που το πηρα. Επισης δουλευει μια χαρα τωρα , χωρις να κλεινει μονο του η απο υπερθερμανση κτλ

Μην το ματιασω να βγαλει ακομα ενα χρονο μεχρι να παρω το seriesX 😂

Δημοσ.

Δεν γραφει αναλυτικα τι εγινε το ίδιο χαρτί μου είχαν στηλει όταν το X1 είχε χαλασμένο σκληρό που έκανε σα ροκάνα . Σε σχέση με άλλους όλα καλά :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...