malias4 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Καλησπερα το εχω περιπου 2 χρονια κ τωρα κανα μηνα κλεινει σε ασχετες στιγμες. Τις περισσοτερες φορες οταν το ξανα ανοιξω μου λεει οτι εκλεισε λογο υπερθερμανσης. Μπηκα στο site της microsoft κ εχω ακομα εγγυηση μεχρι αυγουστο. Εχει κανεις καποια εμπειρια.; Πρεπει να παρω πρωτα τηλεφωνο στη microsoft hellas κ μετα πχ το στελνω κ επισκευαζουν κατι η μου δινουν αλλη κονσολα; Κ ποσο καιρο πανω κατω θα παρει ;
artshadows Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 θελει καθαρισμα νομιζω οτι δεν καλυπτει η εγγυση ,επισης αν χαλασει απο υπερθερμανη και το πας στο σερβισε μες στην μακα μπορει επισης να μην στο καλυψουν
malias4 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δηλαδη λες φιλε μου μα μην το θεωρησουν ως βλαβη; Αφου κλεινει μονο του;
darklordvader77 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Μίλα με το Ελληνικό Support της Microsoft είναι απλά άψογοι..!! Λογικά θα σου στείλουν με UPS να παραλάβουν τη κονσόλα και να στην επιστρέψουν μετά απο 2-3 βδομάδες 1
artshadows Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) αν εινα γεματο μακα σκονη τριχες σε αυτο θα οφειλετε η υπερθερμαση . οποτε μπορει κλεινει μονο του χωρις να φταει το μηχανημα Επεξ/σία 13 Μαΐου 2020 από artshadows 1
malias4 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Εχει καποιο διαφορετικο τηλεφωνο για σερβις xbox η αυτο που βγαζει στο google που ειναι Αθηνα ; Πχ αυτο ; https://www.microsoft.com/el-gr/contact.aspx @artshadows το θεμα ειναι οτι ειναι ακομα ατην εγγυηση δεν θελω να ρισκαρω να το ανοιξω μονος μου Επεξ/σία 13 Μαΐου 2020 από malias4
artshadows Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 με ενα σπρευ αερα και μια σκουπα μπορει να κανεις αρκετο καθαρισμα χωρις να χρειαστει να το ανοιξεις ,εχεις στικερ πανω του void warranty? ρωτα αν θες αν θελει μονο καθαρισμο ειναι δωρεαν?
Spawn13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 8 ώρες πριν, malias4 είπε Δηλαδη λες φιλε μου μα μην το θεωρησουν ως βλαβη; Αφου κλεινει μονο του; Φιλε το στέλνεις στα καπάκια.Καλυπτεσαι κανονικά,ας έχεις και κατσαρίδες μέσα.Η ms θα σου στείλει πίσω την κονσόλα χωρίς να έχει πρόβλημα.Μη μπεις στη διαδικασία να την ανοίξεις ενώ είσαι σε εγγύηση. 2 2
malias4 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Καλημερα , μιλησα με microsoft Αθηνα, πολυ εξυπηρετικος ο φιλος στο τηλεφωνο. Μου εστειλε mail να εκτυπωσω την ετικετα κ να την κολησω στο κουτι που θα πακεταρω το xbox. Eπειδη ειμαι Κρητη (δεν εχουνε ups εδω) θα πρεπει να στειλω με γενικη ταχυδρομικη κ απο Αθηνα αναλαμβανει η ups courier. Aπο οτι γραφει η ετικετα στο mail το xbox παει Γερμανια για σερβις 😞 οποτε κανενα μηνα μην πω κ παραπανω θα ειμαι με το μπιιιιπ 😝😝 στο χερι ! 1
postfire Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 μην το ανοιξεις μονος σου μην κανεις τπτ θα χασεις την εγγυηση στειλε το κατευθειαν στο σερβις μς 2 1
Mr_Terror Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 οπως ειπαν τα παιδια δεν βαζεις χερι.Θα σε καλυψει η εγγυηση.Εχει αψογο service η ms. 3
malias4 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Καλησπερα κ παλι , λοιπον μετα απο ενα μηνα περιπου ηρθε σημερα η κονσολα σε ενα γκρι κουτι αψογα προστατευμενη μεσα με σκληρο φελιζολ κ ενα γραμμα στα Ελληνικα ☺️ Δεν γραφει αναλυτικα τι εγινε απλα οτι της εκαναν εξαντλητικα τεστ κτλ κτλ βλεπω ομως τις βιδες ξεβιδωμενες οποτε λογικα αλλαξαν θερμικη παστα κ καθαρισμα. Την εχω κ κατεβαζει τωρα τα παιχνιδια κτλ κ μεχρι στιγμης δεν ακουγετε καθολου θορυβος ουτε εχει ζεσταθει. Αυριο που θα παιξω θα δω αν εφτιαξε το προβλημα. Αψογη η ms παντως , κ σε καθε βημα ερχοταν email αναλυτικα !
Mr_Terror Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Καλοριζικη.Ειπαμε εχει φοβερη εξυπηρετηση η ms.Κανα δωρακι σου εδωσαν? Πχ κανα μηνα gamepass?
malias4 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Στις 13/6/2020 στις 9:01 ΠΜ, Mr_Terror είπε Καλοριζικη.Ειπαμε εχει φοβερη εξυπηρετηση η ms.Κανα δωρακι σου εδωσαν? Πχ κανα μηνα gamepass? Ευχαριστω !! Καρτουλα δωρακι οχι αλλα μεσα στο store πηρε το ματι μου καπου που ελεγε try for free 15 μερες game pass. Αλλα εχω ακομα ultimate μεχρι σεπτεμβριο οποτε δεν εκανα κατι By the way τωρα το μηχανημα ειναι εντελως αθορυβο , ισως πιο αθορυβο κ απο τη μερα που το πηρα. Επισης δουλευει μια χαρα τωρα , χωρις να κλεινει μονο του η απο υπερθερμανση κτλ Μην το ματιασω να βγαλει ακομα ενα χρονο μεχρι να παρω το seriesX 😂
Mhlogiatros Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δεν γραφει αναλυτικα τι εγινε το ίδιο χαρτί μου είχαν στηλει όταν το X1 είχε χαλασμένο σκληρό που έκανε σα ροκάνα . Σε σχέση με άλλους όλα καλά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα