Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, skepasti21 είπε

Δηλαδή μου λες ότι αν δεν θέλω να πειράξω την ταζιέρα ,η άλλη εναλλακτική είναι άλλος ή ακόμα ένας ενισχυτής και ένα ζευγάρι μεγάφωνα? Με λίγα λόγια να μην μπω στο κόπο και δώσω τζάμπα λεφτά για ηχεία μπροστα? 

Να σε ρωτήσω κάτι άλλο... Η πηγή μου, JVC KD-R901, βγάζει 19w normal και 50w max για κάθε κανάλι, ποιος ο λόγος να δαπανηθούν χρήματα εφόσον δεν θα μπορέσουν να παίξουν ούτε στα μισά των δυνατοτήτων τους? Ένα παράδειγμα είναι τα Alpine που μου πρότειναν και συ είπες ότι θα το συζητουσες αν θα τα έβαζες.

Ναι ακριβώς αυτή είναι η γνώμη μου

Η πηγή σου μπορεί να τα βγάζει τα 19w που λες στο τέρμα με φουλ παραμόρφωση, τα καθαρά βαττ που βγάζουν συνήθως τέτοια κασετόφωνα είναι 10 με 12 το πολύ ... 

Για τα alpine που λες δες έχουν ευαισθησία 88.5db δηλ 5.5db πιο κάτω σε σχέση με τα jbl σου για ήχο είναι τεράστια διαφορά και όταν μιλάμε για μεγάλες εντάσεις χαοτική... για να δουλέψουν παρέα με τα οβάλ που έχεις πρέπει τα 6Χ9 να οδηγηθούν απ το στερεοφωνικό και τα alpine απ τον ενισχυτή σου τότε μπορούμε να πούμε ότι έγινε σωστή δουλειά 

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία κατάλαβα , για να μην μείνει όμως αναπάντητο το ερώτημα μου, πες μου ένα ζευγάρι μεγάφωνα VFM και ένα για επένδυση.

6 ώρες πριν, ziaba είπε

Ναι ακριβώς αυτή είναι η γνώμη μου

Η πηγή σου μπορεί να τα βγάζει τα 19w που λες στο τέρμα με φουλ παραμόρφωση, τα καθαρά βαττ που βγάζουν συνήθως τέτοια κασετόφωνα είναι 10 με 12 το πολύ ... 

Για τα alpine που λες δες έχουν ευαισθησία 88.5db δηλ 5.5db πιο κάτω σε σχέση με τα jbl σου για ήχο είναι τεράστια διαφορά και όταν μιλάμε για μεγάλες εντάσεις χαοτική... για να δουλέψουν παρέα με τα οβάλ που έχεις πρέπει τα 6Χ9 να οδηγηθούν απ το στερεοφωνικό και τα alpine απ τον ενισχυτή σου τότε μπορούμε να πούμε ότι έγινε σωστή δουλειά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα μόνα που αξίζουν με την προϋπόθεση οτι θα παίξουν απο ενίσχυτη δες https://www.skroutz.gr/s/2323930/Hertz-Dieci-System-DSK-165-3.html αλλιώς αν είναι να τα οδηγήσεις απο πηγή και τα οβαλ απο ενίσχυτη πάρε οτι να ναι δεν παίζει να καταλάβει ποτέ οποιοσδήποτε την διαφορά

Επεξ/σία από ziaba
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...