skepasti21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Hello all, Ψάχνωμαι για ηχεία στις μπροστά πόρτες του Corolla E12, το μόνο που ξέρω ότι θέλω 6,5" ,από κει έπειτα έχω χάσει τη μπάλα με τι να βάλω. Θα πω το εξής για να γίνω όσο γίνεται κατατοπιστικός όσον αφορά το τι θέλω. Θέλω να μου προτείνετε 1 ζεύγος σαν value for money και ένα για επένδυση.... Ευχαριστώ....
toyo73 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 8 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Επένδυση πως το εννοείς; Να τα πουλησει αργοτερα και να βγαλει λεφτα.😀Εγω στο Avensaki εχω βαλει τις Sony τετραδα.Αρκετα τιμια.Τα πηρα για να ακουω εγω και οχι οι αλλοι με ανοιχτα παραθυρα.Δεν θυμαμαι ομως μοντελο.Ειναι συνδεμενα μονο με πηγη χωρις ενισχυτες.
skepasti21 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 14/5/2020 στις 12:40 ΠΜ, Ukforthemoment είπε Επένδυση πως το εννοείς; Για να σου δώσω να καταλάβεις .... Μου πρότειναν αυτά για ακριβά και αυτά για οικονομικά. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2020 από skepasti21
ziaba Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, skepasti21 είπε Για να σου δώσω να καταλάβεις .... Μου πρότειναν αυτά για ακριβά και αυτά για οικονομικά. γεια, το πρωτο λινκ δεν λειτουργεί.. το δευτέρο αν δεν έχεις ενισχυτή το μεγάφωνο αυτό δεν κάνει είναι 8ωμ επίσης για να μπει θα χρειαστεί αποστάτης γιατί έχει μεγάλο βάθος τοποθέτησής Επεξ/σία 16 Μαΐου 2020 από ziaba
skepasti21 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, ziaba είπε γεια, το πρωτο λινκ δεν λειτουργεί.. το δευτέρο αν δεν έχεις ενισχυτή το μεγάφωνο αυτό δεν κάνει είναι 8ωμ επίσης για να μπει θα χρειαστεί αποστάτης γιατί έχει μεγάλο βάθος τοποθέτησής Το έφτιαξα, για δες. Επίσης έχω μετρήσει την απόσταση πόρτας με του στεφανιού που στεραιωνεται το ηχείο και είδα ότι έχει απόσταση 12,5 cm ενώ το ηχείο είναι 8,4cm. Οπότε.... Επεξ/σία 17 Μαΐου 2020 από skepasti21
ziaba Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, skepasti21 είπε Το έφτιαξα, για δες. Επίσης έχω μέτρηση την απόσταση πόρτας με του στεφανιού που στεραιωνεται το ηχείο και είδα ότι έχει απόσταση 12,5 cm ενώ το ηχείο είναι 8,4cm. Οπότε.... τώρα κατέβασέ το τζάμι και μέτρησε ξανά δύσκολα με 84mm βάθος και να μην βρίσκει και γενικά να μπει aftermarket μεγάφωνο χωρίς αντάπτορες.... επίσης δεν λες τπτ για ενισχυτές
nick#18 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, skepasti21 είπε Για να σου δώσω να καταλάβεις .... Μου πρότειναν αυτά για ακριβά και αυτά για οικονομικά. Για το πρωτο σετ το συζηταμε αν και καλο θα ηταν να μπουν και πανω σε ενισχυτη για να παιξουν ακομα πιο σωστα. Τα δευτερα "οικονομικα" τα ξεχνας απο τη ναποψη οτι δεν ειναι φτιαγμενα για car audio.. Μεχρι τι χρηματικο ποσο διαθετεις και τι μουσικη ακους? Επεξ/σία 17 Μαΐου 2020 από nick#18
skepasti21 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, nick#18 είπε Για το πρωτο σετ το συζηταμε αν και καλο θα ηταν να μπουν και πανω σε ενισχυτη για να παιξουν ακομα πιο σωστα. Τα δευτερα "οικονομικα" τα ξεχνας απο τη ναποψη οτι δεν ειναι φτιαγμενα για car audio.. Μεχρι τι χρηματικο ποσο διαθετεις και τι μουσικη ακους? Η πηγή μου είναι το JVC KD-R901 mosfet 50wx4 bluetooth, πάνω στο οποίο θα μπουν τα ηχεία, δεν έχω ενισχυτή, έχω έναν 2καναλο Pioneer πάνω στο οποίο έχω 2 JBL 3way στην ταζιέρα μου και ένα αυτοενυσχυμενο 12αρι sub woofer juice. Full range / woofer/2way/3way, δεν ξέρω να σου απαντήσω, το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι ακούω μουσική με μπάσο(house, tech house και ξένα εμπορικά) Σημειωτέον ότι το αμάξι έχει στις πόρτες τα δικά του Tweeters. Δεν θέλω να δώσω πάνω ένα 50ρικο , δεν είμαι για έξοδα.έξοδα. 19 ώρες πριν, ziaba είπε τώρα κατέβασέ το τζάμι και μέτρησε ξανά δύσκολα με 84mm βάθος και να μην βρίσκει και γενικά να μπει aftermarket μεγάφωνο χωρίς αντάπτορες.... επίσης δεν λες τπτ για ενισχυτές Οκ είπα χαζομάρα! Για ενισχυτή λέω πιο πάνω. Έβγαλα ταπετσαρία και μέτρησα, έβγαλα και φωτογραφίες, με το το τζαμί κάτω φαίνεται ότι μόνο στο πάνω μέρος της τρύπας είναι το τζαμί όπου εκεί η απόσταση είναι 7,1cm , ενώ στο υπόλοιπο είναι 12,4cm. Λογικά τώρα πρέπει να δω το μέγεθος του μαγνήτη , να μην είναι μεγάλος και βρησκει πάνω. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2020 από skepasti21
ziaba Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Επειδή βλέπω πολύ χώρο και να πιάνουν τα χέρια σου δες μήπως χωράνε με ανταπτορες απο mdf τα 6Χ9 έτσι τα μεγάφωνα που έχεις στην εταζερα να τα πας μπροστά μαζι με τα καλώδια για ενίσχυτη θα βελτιωθεί αρκετά η κατάσταση ... Να ξέρεις τα ηχεία που θα παίζουν απο το στερεοφωνικό δεν θα ακούγονται όταν παίζουν ταυτόχρονα με αυτά που οδηγούνται απο ενίσχυτη πρέπει να χουν τεράστια διαφορά σε ευαισθησία για να τα ακούσεις
skepasti21 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ziaba είπε Επειδή βλέπω πολύ χώρο και να πιάνουν τα χέρια σου δες μήπως χωράνε με ανταπτορες απο mdf τα 6Χ9 έτσι τα μεγάφωνα που έχεις στην εταζερα να τα πας μπροστά μαζι με τα καλώδια για ενίσχυτη θα βελτιωθεί αρκετά η κατάσταση ... Να ξέρεις τα ηχεία που θα παίζουν απο το στερεοφωνικό δεν θα ακούγονται όταν παίζουν ταυτόχρονα με αυτά που οδηγούνται απο ενίσχυτη πρέπει να χουν τεράστια διαφορά σε ευαισθησία για να τα ακούσεις Δεν θέλω να κάνω πολλές αλλαγές ρε συ, άσε που τα ηχεία στην ταζιέρα είναι οβάλ, είναι τα JBL GT 0937 3WAY, θέλω ένα ζεύγος ηχεία να τα βάλω να τελειώνει το θέμα. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2020 από skepasti21
ziaba Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, skepasti21 είπε Δεν θέλω να κάνω πολλές αλλαγές ρε συ, άσε που τα ηχεία στην ταζιέρα είναι οβάλ, είναι τα JBL GT 0937 3WAY, θέλω ένα ζεύγος ηχεία να τα βάλω να τελειώνει το θέμα. δεν τελειώνει εκεί το θέμα, τα οβάλ σου είναι με ευαισθησία 94db και παίζουν από ενισχυτή με 2πλάσια ισχύ απ το στέρεο σου ... δεν θα ακούς σχεδόν καθόλου τα μπροστινά (έκτος αν ακουμπήσεις το αυτί σου πάνω στο προστατευτικό) και να τα βάλεις τζάμπα θα μπουν ... αν θες σώνει και καλά ντε να μπουν ηχεία βάλε ότι να ναι εκεί μέσα έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να τα ακούσεις σωστα δε μιλάμε για διαφορά στην ποιότητά, δύναμή κλπ
skepasti21 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ωραία για πες τι προτείνεις... Ενημερωτικά ... Ο ενισχυτής που είναι τα JBL είναι ο PIONEER GM 222 ο οποίος μου είπε ένας φίλος ότι είναι λίγος για αυτά τα ηχεία. Πρόσεξε τι θα προτείνεις όμως και το κουστούμι που θα μου βγάλεις.... LOL Επεξ/σία 17 Μαΐου 2020 από skepasti21
ziaba Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Σου πα δοκιμάσε ίσως μπαίνουν τα οβάλ που έχεις μπροστά για ελάχιστο κόστος. ναι πράγματι ο ενισχυτής είναι μικρός ... Για να δεις βελτίωση θες ακόμα έναν ή άλλον ενίσχυτη με ένα σετ μεγάφωνα
skepasti21 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 48 λεπτά πριν, ziaba είπε Σου πα δοκιμάσε ίσως μπαίνουν τα οβάλ που έχεις μπροστά για ελάχιστο κόστος. ναι πράγματι ο ενισχυτής είναι μικρός ... Για να δεις βελτίωση θες ακόμα έναν ή άλλον ενίσχυτη με ένα σετ μεγάφωνα Δηλαδή μου λες ότι αν δεν θέλω να πειράξω την ταζιέρα ,η άλλη εναλλακτική είναι άλλος ή ακόμα ένας ενισχυτής και ένα ζευγάρι μεγάφωνα? Με λίγα λόγια να μην μπω στο κόπο και δώσω τζάμπα λεφτά για ηχεία μπροστα? Να σε ρωτήσω κάτι άλλο... Η πηγή μου, JVC KD-R901, βγάζει 19w normal και 50w max για κάθε κανάλι, ποιος ο λόγος να δαπανηθούν χρήματα εφόσον δεν θα μπορέσουν να παίξουν ούτε στα μισά των δυνατοτήτων τους? Ένα παράδειγμα είναι τα Alpine που μου πρότειναν και συ είπες ότι θα το συζητουσες αν θα τα έβαζες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα