Malliotis Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Καλησπερα σας.....εχω προβλημα.με την δορυφορικη μου(cosmote tv)..ανοιξα τον αποκωδικοποιητη κ δεν υπηρχε καθολου σημα...0% ισχυς σηματος...τι προτεινετε να κανω για να βρω τι φταιει κ να το διορθωσω?δεν ξερω αν εχει τσακισει το καλωδιο ή εχει χαλασει το lnb.
afm Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ, οπότε μάλλον είναι πρόβλημα της cosmote tv
Malliotis Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Ναι??δεν το εχω ακουσει απο αλλον.πηρες τηλ τον οτε μηπως?
kostasbm Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 αν δεν έχεις σήμα καθόλου σε όλα τα κανάλια κάνε ένα ρεσετ στο δεκτή ...αν είναι μόνο σε κάποια κανάλια είναι θεμα αναμεταδότη του δορυφόρου η αν έχει φύγει κάποιο καλώδιο από lnb η αν εχει κουνηθει απο αερα το πιατο ..δυσκολο το βλεπω
afm Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Σήμερα το πρωί που ξύπνησα έπαιζαν όλα μία χαρά χωρίς να πειράξω τίποτα, οπότε μάλλον ήταν κάποιο προσωρινό πρόβλημα της cosmote tv.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα