thanasiskg Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Γεια σας , όταν κάνω τερματισμό στο Pc αυτό κάνει restart . Μετα απο πολλές προσπάθειες κάποια στιγμή κλείνει. Τι μπορει να φταιει το pc εισαι σχετικα καινουργιο και με λιγα προγραμματα μεσα , υπαρχει περιπτωση να εχει κολλησει ιο και να δημιουργει ολο αυτο ? Η μιτρικη του ειναι η MSI B450M Pro-M2.. Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει!!!
Dark_Nightfall Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 11 λεπτά πριν, thanasiskg είπε Γεια σας , όταν κάνω τερματισμό στο Pc αυτό κάνει restart . Μετα απο πολλές προσπάθειες κάποια στιγμή κλείνει. Τι μπορει να φταιει το pc εισαι σχετικα καινουργιο και με λιγα προγραμματα μεσα , υπαρχει περιπτωση να εχει κολλησει ιο και να δημιουργει ολο αυτο ? Η μιτρικη του ειναι η MSI B450M Pro-M2.. Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει!!! Έχεις εγγύηση να απευθυνθείς στο κατάστημα για τεχνική υποστήριξη,εναλλακτικά μπορείς να κάνεις αναβάθμιση bios ---load defaults save & exit ,καθαρή εγκατάσταση από την αρχή με updated drivers.
thanasiskg Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Εχει εγγύηση αλλά εγκατάσταση των windows εχω κάνει εγώ οπότε δεν ξέρω αν το καλύπτει
micos000 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δες στο bios, στα power settings μήπως είναι ενεργό το resume on power loss.
thanasiskg Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Του έκανα εγκατάσταση τα windows πάλι και θς περιμενω να δω αν θα το ξανακανει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα