d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, Fotis13 είπε Συμφωνω, το night mode ειναι τεραστια προσθηκη ειδικα για μενα που τραβαω πολλες φωτογραφιες και πριν νυχτα απλα δεν τολμουσες .Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο το 11 pro max μου. Και αυτο ειναι ενα ακομη παραδειγμα πως οταν η Apple συνηθως κανει implement ενα feature το κανει σωστα και δεν το βαζει κουτσουρεμενο να λεει οτι προλαβε τους αλλους.. Απο το ζενιθ πηγε στο ναδιρ μονο το Pixel θεωρω οτι εχει καλυτερο night mode ακομη.. Και οχι με τους καλυτερους φακους της αγορας σημειωτεον.. Τραβηξα τοσες νυχτερινες στο προσφατο ταξιδι μου, τις ειδαν φιλοι μου και μου ειπαν αυτες ειναι τραβηγμενες με κινητο νυχτα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser3 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, d4ydr33m3r είπε Μα ειναι πιο smooth αυτο ειναι fact... Και μια μικρη διαφορα επισης το νεοτερο SoC που πιθανοτατα παλι θα ειναι το καλυτερο της αγορας και στην φωτογραφια κανει την διαφορα (Λεγε με iPhone SE 2020 που με μια καμερα δινει εκπληκτικα αποτελεσματα σε image processing ειδικα σε smart HDR/deep fusion και στο βιντεο που παιζει ρολο το καλο SoC).. Eπισης 4000+ σε ενα SoC με τοσο καλο power efficiency ειναι οντως σημαντικο.. Το 11 Pro Max μου ειναι ηδη beast σε αυτο τον τομεα.. Καλο ειναι να υπαρχουν ουσιαστικες βελτιωσεις και ας ειναι και μικρες. Στα χαρτια πολλοι υποσχονται πολλα στην πραξη μετραει τι θα γινει και τι απο αυτα δεν ειναι προπετασμα καπνου και δημιουργια εντυπωσεων..Κατι που μπορεις στην πραξη να χρησιμοποιεις ουσιαστικα.. Π.χ η Apple δεν θα έπαιζε ποτέ με αστεία motto 100x space zoom και ειδικά αν δεν μπορούσε να τα υποστηρίξει στο ελάχιστο.. Το 3x αναλογικο ζουμ μπορει να μην ακουγεται πολυ επισης αλλα το ψηφιακο ζουμ της καμερας των iPhone ειναι αρκετα καλο μεχρι καποιο σημειο και αυτο θα επεκταθει λιγο.. Τι μανια ειναι αυτη αλλωστε με τοσο ζουμ τελευταια; Το ειχαμε σε compact καμερουλες των 300 ευρω 14 χρονια πριν και δεν εβλεπα κανενα ενθουσιασμο απο τον κοσμο. Οκ ωραιο ειναι να υπαρχει δεν λεω αλλα την τρελα δεν την καταλαβαινω.. Ε συγκλονιστικη για την Huawei αν επιστρεψει γιατι οντως λειπει απο τον android κοσμο που δεν θελει να επεμβαινει στην συσκευη μονος του.. Ειναι απο τις κορυφαιες.. Τα ιδια ελεγα περισυ με το XS Max και τελικα το πηρα κατσε να δουμε μην φαμε παλι το τυρακι.. Βεβαια η διαφορα στην φωτογραφηση χαμηλου φωτισμου ειναι η μερα με την νυχτα γιατι χωλαινε η Apple σε αυτο τον τομεα οπως ξερουμε ολοι και η αυτονομια πηγε σε αλλα επιπεδα.. Φετος το 11 Pro ειναι jack of all trades.. Τελεια ισορροπημενο κινητο κανει excel σε ολους τους τομεις..Πραγματικη ναυαρχιδα.. Αφού είναι smooth το iOS επομένως είναι gimmick τα 120Hz. Τα 4400 με 120hz είναι σαν να έχεις 3969 με 60hz οπότε στην ουσία ίδια απόδοση θα έχει η μπαταρία Δεν νομίζω να αξίζει η αναβάθμιση από xs η από 11 pro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) H αναβαθμιση σε 120hz οθονη ειναι μεγαλη υποθεση, αναβαθμιζει αισθητα την εμπειρια χρησης. Οποιος εχει δουλεψει 120hz ipad pro ή android κινητο με 120hz οθονη ξερει ποσο πιο smooth ειναι και ειναι εξαιρετικο νεο οτι το iphone θα φθασει τα ιδια επιπεδα smoothness με τα android κινητα με 120hz οθονη ή το ipad pro 120hz. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2020 από haHa 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgnr Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 14 ώρες πριν, whoever81 είπε Ινοβέϊσο στην τιμή να δείς! Η τιμή θα παραμείνει ίδια με το 11 όπως έχει διαρρεύσει. Αυτό είναι το πιο θετικό απ’ όλα, ειδικά όταν η βασική χωρητικότητα θα ξεκινάει πλέον απο τα 128GB. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Superuser3 είπε Αφού είναι smooth το iOS επομένως είναι gimmick τα 120Hz. Τα 4400 με 120hz είναι σαν να έχεις 3969 με 60hz οπότε στην ουσία ίδια απόδοση θα έχει η μπαταρία Δεν νομίζω να αξίζει η αναβάθμιση από xs η από 11 pro. Gimmick δεν ειναι τα 120Hz.. Ειναι δυο διαφορετικα πραγματα αυτα.. Απλα στην εφαρμογη του σε iOS λογικα θα ειναι ακομη καλυτερο το implementation.. Προσωπικα δεν ειμαι απο αυτους που προσπαθουν να κανουν bash οτι δεν εχουν αλλα ουτε και απο αυτους που λενε δεν μπορω να ζησω χωρις αυτο αφου το εχει δοκιμασει.. Αυτο ειναι ολο.. Και προσωπικα σε ταμπλετ οπως το iPad Pro με A12x/z bionic που πεταει και iOS ή μεγαλυτερες οθονες απο ultrabook/laptop βρισκω πολυ πιο ουσιαστικη την χρηση τους απο οτι σε ενα κινητο αν επρεπε να διαλεξω αναμεσα στα δυο.. Eκει ειναι πολυ πιο αισθητη η χρησιμοτητα τους για εμενα... Για την μπαταρια για αυτο το λογο το ειπα. Επειδη δημιουργει battery drain στα 120Hz αυτη η αυξηση θα αποφερει πανω κατω το ιδιο screen time.. Το αν αξιζει ή οχι θα εξαρτηθει απο πολλα.. Σιγουρα απο 11 Pro θα ειναι πολυ πιο δυσκολο να δικαιολογηθει.. Ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλο κινητο το φετινο iPhone.. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2020 από d4ydr33m3r 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavros678 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Ξέρουμε πόση μπαταρία θα έχει το pro με τις 6,1 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marsias Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 5 ώρες πριν, billdanos είπε Αυτός που θέλει συγκλονιστικές αλλαγές ανάμεσα στα μοντέλα του κάθε έτους αγοράζει Samsung και huawei. Oh wait! 😛 Χαρά στο κουράγιο σου πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johncorfas Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, haHa είπε H αναβαθμιση σε 120hz οθονη ειναι μεγαλη υποθεση, αναβαθμιζει αισθητα την εμπειρια χρησης. Οποιος εχει δουλεψει 120hz ipad pro ή android κινητο με 120hz οθονη ξερει ποσο πιο smooth ειναι και ειναι εξαιρετικο νεο οτι το iphone θα φθασει τα ιδια επιπεδα smoothness με τα android κινητα με 120hz οθονη ή το ipad pro 120hz. Θεός.- 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1965ny10 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 22 ώρες πριν, Chris_BMW είπε Ότι πεις μεγάλε .. Χαλάω εγώ χατήρι . Τα 4400 mAh πάντως αυτό δείχνουν όσον αφορά τα 120Hz Γιατί αν έχει 60 Hz (Δεν με χαλάει καθόλου προσωπικά καθότι το λειτουργικό είναι απίστευτα smooth) θα κλάψουν μανούλες στο στρατόπεδο του Android... το πρόβλημα σου είναι αν θα ειναι καλύτερο απο το android η να είναι ενα καλο τηλέφωνο για να εχουμε εμεις περισσότερες επιλογές ? επίσης μπας και εχεις μετοχές στην apple και κόπτεσαι τοσο πολυ ? σοβαρευτείτε γιατί τα σχόλια σας βλέπουν οι εταιρείες και θεωρούν ολο τον κοσμο πρόβατα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_BMW Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 20 ώρες πριν, haHa είπε Κι αλλος κλασικος triggered! Δεν μου απάντησες όμως .. 35 λεπτά πριν, nikos1965ny10 είπε το πρόβλημα σου είναι αν θα ειναι καλύτερο απο το android η να είναι ενα καλο τηλέφωνο για να εχουμε εμεις περισσότερες επιλογές ? επίσης μπας και εχεις μετοχές στην apple και κόπτεσαι τοσο πολυ ? σοβαρευτείτε γιατί τα σχόλια σας βλέπουν οι εταιρείες και θεωρούν ολο τον κοσμο πρόβατα Ποια λέξη από όλες αυτές που χρησιμοποίησα στο σχόλιο που αναφέρθηκες σε οδήγησε στο συμπέρασμα πως έχω μετοχές στην Apple η θέλω να είναι καλύτερο από το Android? Μίλησα με δεδομένα καθαρά . Αν ισχύει το μέγεθος της μπαταρίας με ίδια hz οθόνης το αποτέλεσμα αυτονομίας του τηλεφώνου θα είναι τέτοιο που δεν θα αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης από το Android. Κατά τα αλλά σοβαρός είμαι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rookie_bunny Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Στις 13/5/2020 στις 10:16 ΠΜ, d4ydr33m3r είπε Μα ειναι πιο smooth αυτο ειναι fact... Και μια μικρη διαφορα επισης το νεοτερο SoC που πιθανοτατα παλι θα ειναι το καλυτερο της αγορας και στην φωτογραφια κανει την διαφορα (Λεγε με iPhone SE 2020 που με μια καμερα δινει εκπληκτικα αποτελεσματα σε image processing ειδικα σε smart HDR/deep fusion και στο βιντεο που παιζει ρολο το καλο SoC).. Eπισης 4000+ σε ενα SoC με τοσο καλο power efficiency ειναι οντως σημαντικο.. Το 11 Pro Max μου ειναι ηδη beast σε αυτο τον τομεα.. Καλο ειναι να υπαρχουν ουσιαστικες βελτιωσεις και ας ειναι και μικρες. Στα χαρτια πολλοι υποσχονται πολλα στην πραξη μετραει τι θα γινει και τι απο αυτα δεν ειναι προπετασμα καπνου και δημιουργια εντυπωσεων..Κατι που μπορεις στην πραξη να χρησιμοποιεις ουσιαστικα.. Π.χ η Apple δεν θα έπαιζε ποτέ με αστεία motto 100x space zoom και ειδικά αν δεν μπορούσε να τα υποστηρίξει στο ελάχιστο.. Το 3x αναλογικο ζουμ μπορει να μην ακουγεται πολυ επισης αλλα το ψηφιακο ζουμ της καμερας των iPhone ειναι αρκετα καλο μεχρι καποιο σημειο και αυτο θα επεκταθει λιγο.. Τι μανια ειναι αυτη αλλωστε με τοσο ζουμ τελευταια; Το ειχαμε σε compact καμερουλες των 300 ευρω 14 χρονια πριν και δεν εβλεπα κανενα ενθουσιασμο απο τον κοσμο. Οκ ωραιο ειναι να υπαρχει δεν λεω αλλα την τρελα δεν την καταλαβαινω.. Ε συγκλονιστικη για την Huawei αν επιστρεψει γιατι οντως λειπει απο τον android κοσμο που δεν θελει να επεμβαινει στην συσκευη μονος του.. Ειναι απο τις κορυφαιες.. Τα ιδια ελεγα περισυ με το XS Max και τελικα το πηρα κατσε να δουμε μην φαμε παλι το τυρακι.. Βεβαια η διαφορα στην φωτογραφηση χαμηλου φωτισμου ειναι η μερα με την νυχτα γιατι χωλαινε η Apple σε αυτο τον τομεα οπως ξερουμε ολοι και η αυτονομια πηγε σε αλλα επιπεδα.. Φετος το 11 Pro ειναι jack of all trades.. Τελεια ισορροπημενο κινητο κανει excel σε ολους τους τομεις..Πραγματικη ναυαρχιδα.. Απλά αντιγράφει τους Κινέζους και με μεγάλη καθυστέρηση.Εαν με τα 3x το 2021 είσαι ευχαριστημένος οκ αλλά υπάρχουν συσκευές με 5x πραγματικά όχι το 100x της Samsung. Η Huawei είναι μεγάλη απώλεια Καλό το 11 pro max αλλά υπάρχουν καλύτερες συσκευές. Στις 13/5/2020 στις 10:21 ΠΜ, Fotis13 είπε Συμφωνω, το night mode ειναι τεραστια προσθηκη ειδικα για μενα που τραβαω πολλες φωτογραφιες και πριν νυχτα απλα δεν τολμουσες .Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο το 11 pro max μου. Είσαι ευχαριστημένος γιατί δεν έχεις δουλέψει pixel 4xl και mate 30,p40.Στο θέμα της φωτογραφία είναι χρόνια μπροστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Rookie_bunny είπε Απλά αντιγράφει τους Κινέζους και με μεγάλη καθυστέρηση.Εαν με τα 3x το 2021 είσαι ευχαριστημένος οκ αλλά υπάρχουν συσκευές με 5x πραγματικά όχι το 100x της Samsung. Η Huawei είναι μεγάλη απώλεια Καλό το 11 pro max αλλά υπάρχουν καλύτερες συσκευές. Είσαι ευχαριστημένος γιατί δεν έχεις δουλέψει pixel 4xl και mate 30,p40.Στο θέμα της φωτογραφία είναι χρόνια μπροστά. Αντιγραφει τους κινεζους γιατι δεν εχει βαλει 5x ή 10x zoom ας πουμε ή δεν εχει κοτσαρει ενα 100x space zoom εκει να ευχαριστιεται το ματι...Οκ καταλαβα.. Γιατι αυτη ειναι η καουρα που ειχα εγω και προφανως και η Apple απο οτι φαινεται..Μιλησα για το zoom αλλα οκ δεν θα επεκταθω περαιτερω.. Παμε παρακατω.. Οσο για τα αλλα ετσι ειναι.. Aιωνα μπροστα μην σου πω απο το 11 Pro Max προφανως το εχεις δουλεψει και ξερεις εμπειρικα φαινεται απο τη σιγουρια σου.. Το P40 ειναι ισως το μονο κινητο νεας γενιας με πραγματικα καλους φακους και επιτελους και καλο s/w απο οτι φαινεται να το συνοδευει που ισως κανει μια διαφορα σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου ουσιαστικη. Κανενα αλλο απο αυτα που εχω δει.Εκτος και αν ενδιαφερεσαι για selfies.. Οκ εκει υστερει νυχτα.. Το P40 δεν το περνω για τους γνωστους λογους παντως σορρυ το κινητο μου το εχω πρωτιστως για αλλο σκοπο οχι για φωτογραφια. Μεχρι να λυθει το θεμα για πολλους λογους δεν ενδιαφερομαι.. Ας δουμε ομως οπως περιμεναμε την νεα γενια android τι θα κανει και η νεα γενια του iPhone 12 Pro/Max με τους νεους φακους-αισθητηρα και το s/w της Apple και μετα ας μιλησουμε λιγο πιο σοβαρα.. Kαι μην ξεχναμε το βιντεο του iPhone που φυσικα υπολειπεται των υπολοιπων εμφανεστατα.. Το καλυτερες συσκευες ειναι τοσο υποκειμενικο που θα μπορουσα να σου πω ενα σωρο λογους γιατι εισαι λαθος αλλα δεν εχει νοημα να το κανουμε. Ολοι επιλεγουμε αυτο που θεωρουμε καλυτερο για τους λογους που το θελουμε. Εγω ας πουμε τηλεφωνο τοσο ισορροπημενο σε ολους τους τομεις σαν το iPhone 11 Pro/Max εχω χρονια να δω..Και αυτη η αποψη ειναι υποκειμενικη ομως.. Προς το παρον εγω απο προσφατο ταξιδι για να βαλω δυο τρεις δυσαρεστημενος δεν ειμαι με χαμηλου φωτισμου σε καμια περιπτωση.. Και σημειωτεον τα διαφραγματα των φακων του iPhone υπολειπονται πλεον αρκετα απο του P40 ας πουμε. Φαντασου με τους νεους φακους και το computational της apple τι μπορει να δουμε το φθινοπωρο..Προπερσυ ολοι κοροιδευαν για το computational της Apple και ποσο υπολειπεται ειδικα απο το Pixel και μεσα σε ενα χρονο ειδες τι εγινε.. Εταιρειες σαν την Apple δεν τις διαγραφεις φιλε ουτε περνεις δεδομενα οτι σχεδον καθε χρονο θα κανουν τα ιδια λαθη ή θα δουμε μια απο τα ιδια οτι h/w και να βαλει.. Ονοματα δεν λεμε υποληψεις δεν θιγουμε.. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2020 από d4ydr33m3r Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα