GeorgeR1_700 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έβαλα σήμερα την HyperCam. Αν θέλω να βάλω και δεύτερη gcam θα μπορέσω ή πρέπει να βγάλω την τωρινή? Έχετε δοκιμάσει τίποτα για αστροφωτογράφηση? Σκέφτομαι να βάλω την Urnyx05-v1.4. Σχετικά είδα το παρακάτω. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2020 από GeorgeR1_700
chios Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog1133/ αυτήν έχω εγώ στο Α3 δοκίμασε τη, xml κατέβασε αυτό που έχει στη σελίδα, αν θέλεις μπορώ με κάποιον τρόπο να σου στείλω και δικό μου να δοκιμάσεις. 1
GeorgeR1_700 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ποιο xml από όλα αυτά πρέπει να κατεβάσω? Ή στείλε το δικό αν είναι. Έχω ήδη ένα xml... Την gcam που έχω τώρα μπορώ να την κρατήσω ή χρειάζεται να την διαγράφω? Αν την κρατήσω και περάσω αυτήν που μου προτείνεις θα δημιουργήσει δεύτερο φάκελο με gcam για να περάσω το xml ή θα χρειαστεί να διαγράψω αυτό το xml που έχω τώρα? Εγώ αυτήν που έχω την βρήκα από αυτήν την συζήτηση. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2020 από GeorgeR1_700
chios Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 9 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε Ποιο xml από όλα αυτά πρέπει να κατεβάσω? Σε αυτό τώρα θεωρώ περιττό να σου απαντήσω, mi A3 έχεις τι θα κατεβάσεις για OnePlus;; Του Α3 θα κατεβάσεις. Κάποιες gcam μπαίνουν παράλληλα δοκίμασε να δεις αν θα σου κράτηση την hyper που έχεις. Δοκίμασε και αυτό το xml. Night.xml 1
GeorgeR1_700 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστώ πολύ Θα το τσεκάρω. Λάθος το πάνω μήνυμα για τα xml. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Τελικά πολύ καλύτερα με αυτή την gcam . θα πρέπει να βρω κάποια στιγμή και κάποιο μέρος που να μην έχει πολύ φωτορύπανση για να δω πως αποδίδει, και εν τέλη ίσως κατεβάσω και αυτή στο αρχικό μου ποστ. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2020 από GeorgeR1_700
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα