grigoros36 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Καλησπέρα εχω τον επεξεργαστή του τίτλου και επειδή ανεβάζει θερμοκρασία παρότι άλλαξα και πάστα στη μαμά ψυκτρα μόνο 3 βαθμούς ειδα διάφορα ,ετσι σκέφτομαι να παω σε υδροψυξη και ειμαι ανάμεσα σε Aerocool Water Cooling Pulse L240F ή Cooler Master MasterLiquid ML240L RGB αν και νομίζω λόγω κουτιού που γράφω και στην υπογραφή μου θα ταιριάξει καλύτερα η πρώτη ! Καμιά γνώμη απο κάποιον που εχει κάποια απο τις δυο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hondakkias31 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Aerocool Water Cooling Pulse L240F την δοκιμασα σε φιλο καλη ειναι αλλα μπηκε σε 1700 πιο λιγα tdp και σχετικα αθορυβη την αλλη ειχα την τριπλη καλη μεν αλλα αν πεσεις σε ελλατωματικα ανεμιστηρακια οπως αρκετοι αν δεις στο σκρουτζ θα σου σπασουν τα νευρα προσωπικα επειδη εχω αλλαξει 5-6 aio (corsair h100-110-coolermaster 360-deepcool castle και την aerocool )πανω κατω ολες ειναι ιδιες σε αποδοση αναλογα διπλου ή τριπλου ψυγειου απλα σε μερικες ειναι ανυποφορα τα ανεμιστηρακια ..αυτη που λες φτηνη ικανοποιητικη και σχετικα αθορυβη την βρηκα προσωπικα αν και δεν ξερω αν θα την προτιμουσα Επεξ/σία 12 Μαΐου 2020 από hondakkias31 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δες αυτη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grigoros36 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Καλήμερα τελικά παράγγειλα την aerocool σήμερα ή αύριο θα ερθει ! Να ρωτήσω κάτι άλλο τώρα εχω το κουτί που ειναι στην υπογραφή κάτω αλλα ζεσταίνεται ξέρει κάποιος πως ρυθμίζονται οι ανεμιστήρες να δουλεύουν πιο γρηγορα ; Εχει αλλάξει το bios απο το '11 που ειχα κάνει το παλιό pc με msi μητρική ! Έλεγα να βάλω ενα ανεμιστήρα ακόμα στο επάνω μέρος του κουτιού αλλα θα μπει εκεί η υδροψυξη αν βάλω ένα 14αρι πίσω θα κάνει δουλειά ; Τώρα εχει 3 12αρια εμπρός και ενα 12 πίσω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaper1987 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Καλησπέρα έχω κ εγω έναν 3600 κ έχω δει ακόμα κ 82 βαθμούς σε gaming με την στοκ ψύκτρα. Σκεφτομουν για μια οικονομική υδροψυξη επεξεργαστή κ είμαι ανάμεσα σε 2. MasterLiquid ML240L rgb Kai Enermax liqmax III 240mm Rgb. Για την πρώτη έχω ακούσει απόψεις κατά καιρούς,μήπως τυχαίνει κάποιος σας να έχει δουλέψει την enermax ?Γιατι από τιμή είναι πολύ δελεαστική στα 55€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 https://www.skroutz.gr/s/20848927/Arctic-Liquid-Freezer-II-240.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grigoros36 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Καλησπέρα σε όλους έβαλα την υδροψυξη πριν 2 μέρες τελικά δεν έμπαινε στο πάνω μέρος έβρισκε στις μνήμες μόνο αν έκοβα τα αυτάκια απο τις μνήμες θα έμπαινε αλλά είπα μην το ρισκάρω και χαλάσω και τις μνήμες! έτσι την τοποθέτησα μπροστά πίσω απο τους 3 ανεμιστήρες που εχει στο τζάμι και έβαλα τους ανεμιστήρες από την υδροψυξη στο πάνω μέρος του κουτιού να βγάζουν αέρα ! Το δοκίμασα με χωρίς το πλαϊνό γυαλί ειχε 33 βαθμούς σε ηρεμία και σε παιχνίδι 60-65 !! Ωραία λεω το κλείνω ολο το κουτί και άρχισε να ανεβάζει θερμοκρασία 42 σε idle και 75-78 σε games !! Τα νευρά μου τελικά έστειλα χθες mail στην Aerocool που είναι το κουτί και η υδροψυξη και μου έστειλαν να βάλω τους ανεμιστήρες απο την υδροψυξη στο πίσω μέρος να κάνει push/pull επειδή λόγω γυαλιού και ανεμιστήρων μπροστά δεν εχει την απόδοση που θα είχε στο πάνω μερος του κουτιού , το έκανα σήμερα και όντως κανει δουλίτσα 36 σε idle και 67 σε game έβαλα και στο πάνω μέρος απο το κουτι και 2 ανεμιστήρες απο το παλιό PC ενα 12αρι και ενα 8αρι να βγάζουν αέρα συν τον 12αρι που εχει πίσω και όλα καλά !! Ευχαριστώ για τις συμβουλές ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα