Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Χρησιμοποίησε το παραπάνω, ως μοχλό πίεσης. Λογικά θα λειτουργήσει.

Σε κάθε άλλη περίπτωση αρνείσαι την αντικατάσταση. Ζητάς προιόν αντίστοιχων χαρακτηριστικών, ότι και να σημαίνει αυτό.

σε ευχαριστώ ! μόλις βγάλω άκρη θα ενημερώσω !

Μόλις τώρα, sexymwro7 είπε

Η 5ετης εγγυηση ειναι του e-shop ή της coolermaster?

https://www.e-shop.gr/psu-coolermaster-g550m-gm-series-550w-modular-80-bronze-rs550-amaab1-eu-p-PER.811576

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, sexymwro7 είπε

Η 5ετης εγγυηση ειναι του e-shop ή της coolermaster?

Της coolermaster. Δεν έχει κοινωνικές ευαισθησίες το e-shop.

Ποιος έκανε την πώληση και ποιος το συμπεριέλαβε στους όρους; Η coolermaster ή το κιτρινομάγαζο;

Επίσης αναφέρεται στους παραπάνω όρους, ότι μετά τα δύο χρόνια δεν αναλαμβάνει την διαμεσολάβηση;

Επεξ/σία από christakos07
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Της coolermaster. Δεν έχει κοινωνικές ευαισθησίες το e-shop.

Αρα κοιτας τους ορους του e-shop ή της coolermaster για το διαστημα μετα των 2 χρονων και πριν των 5?

Επεξ/σία από sexymwro7
Δημοσ.

Ακόμα και στη διετή υποχρεωτική εγγύηση υπάρχουν κάποια παραθυράκια γενικά.

Τώρα για τη συγκεκριμένη περίπτωση μου φαίνεται τραβηγμένο να δώσουν λεφτά πίσω μετά από τόσα χρόνια, ειδικά από τη στιγμή που πρότειναν κάτι πάνω κάτω ισάξιο θεωρώ ότι είναι καλυμμένοι.

• Like 1
Δημοσ.

Αρα κοιτας τους ορους του e-shop ή της coolermaster?

Δεν έκανε με την coolermaster συναλλαγή.

Ποσώς τον ενδιαφέρει τι θα κάνει η coolermaster με το e-shop. Μπορούσε να αναφέρει διετή νόμιμη εγγύηση και εμπορική 5ετή από την εταιρεία. Το γράφει κάπου και δεν το βλέπω;

Δημοσ.

Αρα κοιτας τους ορους του e-shop ή της coolermaster?

ποσα χρονια εγγυηση λεει εδω ; https://www.e-shop.gr/psu-coolermaster-g550m-gm-series-550w-modular-80-bronze-rs550-amaab1-eu-p-PER.811576
και ποσα εδω; https://www.e-shop.gr/psu-coolermaster-elite-v3-300w-230v-p-PER.818001

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, zio10 είπε

Ακόμα και στη διετή υποχρεωτική εγγύηση υπάρχουν κάποια παραθυράκια γενικά.

Τώρα για τη συγκεκριμένη περίπτωση μου φαίνεται τραβηγμένο να δώσουν λεφτά πίσω μετά από τόσα χρόνια, ειδικά από τη στιγμή που πρότειναν κάτι πάνω κάτω ισάξιο θεωρώ ότι είναι καλυμμένοι.

4 χρόνια και 364 μέρες. Οι όροι είναι σαφείς. Έχει δικαίωμα υπαναχώρησης από την σύμβαση.

Υπάρχει με γραμματάκια και στο κιτρινομάγαζο. Ας προσέχανε τι βάζανε.

Επεξ/σία από christakos07
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, christakos07 είπε

4 χρόνια και 364 μέρες. Οι όροι είναι σαφείς. Έχει δικαίωμα υπαναχώρησης από την σύμβαση.

Αφού του πρότειναν αντίστοιχο προϊόν δεν καλύπτονται;

Επεξ/σία από zio10
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, tsoubas είπε

Στο site της coolermaster το ενα ειναι με εγγυηση 5 χρονια και το αλλο με 3. Οποτε φαινεται να γραφει οτι λεει η coolermaster. Οποτε μαλλον ακολουθει τους ορους της. Απλα ειναι ο διαμεσολαβητης.

Επεξ/σία από sexymwro7
Δημοσ.

Στο site της coolermaster το ενα ειναι με εγγυηση 5 χρονια και το αλλο με 3. Οποτε φαινεται να γραφει οτι λεει η coolermaster.

Ας πρόσεχε. Δεν συζητάμε το ενδεχόμενο λάθους στην αναγραφή εγγύησης.

Συζητάμε ενδεχόμενο δικαίωμα σε εμπράγματη εγγύηση. Εδώ θεωρούμε ότι έχει 5 χρόνια.

Δημοσ.

Στο site της coolermaster το ενα ειναι με εγγυηση 5 χρονια και το αλλο με 3. Οποτε φαινεται να γραφει οτι λεει η coolermaster.

για ρίξε μια μάτια εδώ
5 έτη δίνει η cougar https://cougargaming.com/support/warranty/

2 έτη το e-shop https://www.e-shop.gr/psu-cougar-gx-s550-550w-80-plus-gold-p-PER.644432

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Ας πρόσεχε. Δεν συζητάμε το ενδεχόμενο λάθους στην αναγραφή εγγύησης.

Συζητάμε ενδεχόμενο δικαίωμα σε εμπράγματη εγγύηση. Εδώ θεωρούμε ότι έχει 5 χρόνια.

έχει 5 έτη το έχουν παραδεχτή και τηλεφωνικά !
οι πωλητές μου λένε ότι γίνετε κανονικά επιστροφή χρημάτων
και ο τεχνικός επίσης αλλά αυτός που με παίρνει για να το κλείσουμε μου λέει ότι δεν γίνετε ! (υπεύθυνος για της επιστροφές αντικατάστασης )

εντωμεταξύ έστειλα e-mail και ζήτησα να μου στείλουν και εκείνοι με e-mail ότι δεν δικαιουμε επιστροφή χρημάτων μετά τα δυο έτη για να το πάω στην προστασία καταναλωτή

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsoubas είπε

έχει 5 έτη το έχουν παραδεχτή και τηλεφωνικά !
οι πωλητές μου λένε ότι γίνετε κανονικά επιστροφή χρημάτων
και ο τεχνικός επίσης αλλά αυτός που με παίρνει για να το κλείσουμε μου λέει ότι δεν γίνετε ! (υπεύθυνος για της επιστροφές αντικατάστασης )

εντωμεταξύ έστειλα e-mail και ζήτησα να μου στείλουν και εκείνοι με e-mail ότι δεν δικαιουμε επιστροφή χρημάτων μετά τα δυο έτη για να το πάω στην προστασία καταναλωτή

Επισύναψε το screenshot που σου έβαλα. Αναφέρει υπαναχώρηση από τη συναλλαγή.

Σε καμία των περιπτώσεων η έννοιας της "υπαναχώρησης", δεν ταυτίζεται με πιστωτικό υπόλοιπο. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...