Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Υπάρχει κάποια ρυθμιση η δωρεαν αξιοπιστη εταιρεια ωστε οταν στελνω ενα email από τον λογαριασμό μου ( Gmail),  να μου ερχεται ειδοποίηση πότε διαβάστηκε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, htaccess είπε

Καλησπέρα, διάβασε σχετικά με το gmail εδώ > https://support.google.com/mail/answer/9413651

Κάποιο 100%  "αξιόπιστο"... δεν υπάρχει.

Δεν βλεπω αyτη την επιλογη που λέει το link που μου εστειλες φιλε μου.Ισως κατι εχει αλλαξει στο Gmail.

Επεξ/σία από giorgos1966
Δημοσ.
4 ώρες πριν, giorgos1966 είπε

Καλησπέρα σας. Υπάρχει κάποια ρυθμιση η δωρεαν αξιοπιστη εταιρεια ωστε οταν στελνω ενα email από τον λογαριασμό μου ( Gmail),  να μου ερχεται ειδοποίηση πότε διαβάστηκε;

Οχι δεν γίνετε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, giorgos1966 είπε

Δεν βλεπω αyτη την επιλογη που λέει το link που μου εστειλες φιλε μου.Ισως κατι εχει αλλαξει στο Gmail.

Στους απλούς λογαριασμούς της google (@gmail) πολύ πιθανό να το έχει καταργήσει, το έχει όμως στους business > https://gsuite.google.com/products/gmail/  το οποίο δεν είναι δωρεάν βέβαια.

Σχετικό άρθρο > https://www.gmass.co/blog/gmail-read-receipt/

Επεξ/σία από htaccess
Δημοσ.
4 ώρες πριν, giorgos1966 είπε

Από πού στέλνεις τα email; Από τον browser ή από client ;

Δημοσ.
11 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε

Από browser δηλαδή.

Ναι. Βρήκα ενα πρόσθετο το Mailtrack στη δωρεάν εκδοσή του, να το δοκιμάσω.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, giorgos1966 είπε

Ναι. Βρήκα ενα πρόσθετο το Mailtrack στη δωρεάν εκδοσή του, να το δοκιμάσω.

Σωστά. Αλλιώς να πας σε μια λύση τύπου Mozilla Thunderbird (email client) που έχει σίγουρα αναφορά παράδοσης.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, MauroPaltoudias είπε

Σωστά. Αλλιώς να πας σε μια λύση τύπου Mozilla Thunderbird (email client) που έχει σίγουρα αναφορά παράδοσης.

Ωραια.Ενα τελευταιο που αντιμετωπίζω και εαν υπαρχει και σε αυτο λύση.Παιρνω emails πχ. απο Cosmote και καποια emails απο σχολεια κτλ.Μου τα πεταει στα ανεπιθυμητα για καποιο λόγο. Και ενω παταω οτι δεν ειναι ανεπιθυμητα και τα περναει το συστημα στα εισερχομενα κανονικά, μετα απο καιρο παλι τα ιδια... Μήπως πρεπει να κανω καποια ρυθμιση; Δηλαδή πολλα διάφορα email, μου τα βαζει στα ανεπιθυμητα.

Επεξ/σία από giorgos1966
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, giorgos1966 είπε

Δηλαδή πολλα διάφορα email, μου τα βαζει στα ανεπιθυμητα.

Υπάρχει κάτι κοινό σε αυτά; Λόγου χάρη, έχουν το ίδιο domain (π.χ. έχουν όλα @sch.gr;) 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MauroPaltoudias είπε

Υπάρχει κάτι κοινό σε αυτά; Λόγου χάρη, έχουν το ίδιο domain (π.χ. έχουν όλα @sch.gr;) 

Μπα όχι καμιά σχέση μεταξύ τους. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...