Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, th3rul3r είπε

Άσε να γίνομαι εγώ ρεζίλι για ρίξε μια ματιά και εδώ https://www.anandtech.com/bench/product/2520?vs=2274 σε γραφικά άνω του medium πως τα πάει ? 

Επειδη εχει δικιο να διαμαρτυρονται οι υπολοιποι οτι ειμαστε εκτος θεματος και οσον αφορα το σχολιο για το 9100F και το ποσο καλυτερος ειναι σε gaming σε σχεση με τον 3700x, μπες πρωτα εδω και διαβασε την συγκριση 1600AF (που ειναι και αρκετα χειροτερος του 3700x σε gaming) και 9100F δες minimum & average και μετα αν θες ανοιξε ενα θεμα να το συζητησουμε.

Οσον αφορα το λινκ που εβαλες συγκρινει 8400 με 3700x, δεν καταλαβαινω τι θες να πεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, EGO-EIMAI-NO2 είπε

Λοιπον εχουμε και λεμε βαρύγδουπος τιτλος που αναγγείλει εκπτωσεις σε μεγαλη αλυσιδα ...............Και μεσα διαβαζουμε για δυο προιοντα που ειναι διαθεσιμα για παραλαβη σε δυο μονο καταστήματα στην θεσαλονικη

Απο κατω δε σφαζονται τα παλικαρια για ασχετα θεματα και αιτίες.

Για την ωρα δεν συμετεχω στο χαμό ομως στην επομενη αναρτηση δηθεν  προσφοράς υποσχομαι να ξεσαλώσω μιας και το θεμα μονο για αυτο προσφέρετε.

Όταν άνοιξα το θέμα υπήρχε και το Amazfit Pace που απ' ότι θυμάμαι ήταν διαθέσιμο σε 2 καταστήματα της Αθήνας. Και μετά από κανένα μισάωρο είδα ότι έχει εξαντληθεί. Δηλαδή τι μπορώ να κάνω για αυτό; 

Δε θα πω κάτι για τον επεξεργαστή γιατί τα σχόλια είναι αμφιταλαντευόμενα, αλλά όσων αφορά τα άλλα δυο προϊόντα μια χαρά προσφορά είναι. 

ΥΓ. Άλλαξα τον τίτλο αφού δεν έχει απομείνει κάτι στην Αθήνα. 

Επεξ/σία από neosstoforum
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, lephleg είπε

Δεν έχω σκοπό να το κάνω αλλά απο περιέργεια:

Θα άξιζε ο 8400 σαν αναβαθμιση στον τωρινό μου 6600Κ σε αυτή τη τιμή?

Στα benchmarks βλεπω ενα +10% αλλά τον 6600Κ τον εχω 5 χρόνια.. Μαλλον μιλάμε για διαφορετικές κατηγορίες?

Όχι. Έχει λογική να πας είτε σε μεταχειρισμένο 6700/7700Κ είτε σε αλλαγή πλατφόρμας που δρ συνιστώ να γίνει ακόμα και να πας σε R5 3600.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, th3rul3r είπε

Άσε να γίνομαι εγώ ρεζίλι για ρίξε μια ματιά και εδώ https://www.anandtech.com/bench/product/2520?vs=2274 σε γραφικά άνω του medium πως τα πάει ? Μήπως ούτε το anandtech είναι αξιόπιστο ?

Στo test που κάνεις link βλέπεις τον 3700Χ να ισοπεδώνει τον i5 8400 παρόλο που ο 3700Χ είναι φοβερά περιορισμένος με PBO disabled και χωρίς το IF να τρέχει στα 1900.

Αγνοείς το παραπάνω και κοιτάς επιλεκτικά τα test που οι επεξεργαστές έχουν ακριβώς τις ίδιες επιδόσεις επειδή το bottleneck είναι η κάρτα γραφικών και σχολιάζεις πάνω σε αυτό ότι ο i5 έχει μισό με ένα frame παραπάνω.

Είναι σαν να έχεις δύο αυτοκίνητα και να λες ότι στην κατηφόρα με κλειστή τη μηχανή το αργό πάει 0.5% πιο γρήγορα και να αγνοείς ότι στις περισσότερες δοκιμές το γρήγορο πάει με μεγαλύτερη από τη διπλάσια ταχύτητα από το αργό.

------------------------------------

Δεν καταλαβαίνω γιατί γράφουν όλοι ότι είμαστε εκτός θέματος.... το θέμα είναι η δήθεν προσφορά του i5-8400 και αυτό που γράφουμε είναι ότι το προϊόν είναι πολύ ξεπερασμένο και δεν αξίζει τα λεφτά του εκτός από την περίπτωση που κάποιος θέλει να αναβαθμίσει από i3 και χρειάζεται την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών.

Επεξ/σία από elpenor
  • Like 4
Δημοσ.

Πρέπει να θεσπιστεί ένα βραβείο "ευφυιας" για τα "παλικάρια" του εδώ ποστ με τους επεξεργαστές. Πάντα τέτοια παιδιά, εύχομαι να καταστρέψετε όλα τα ποστ στο insomnia.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...