Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν υπολογιστή στο γραφείο ο οποίος συνδέετε με έναν server όταν εργάζομαι. Έχω δοκιμάσει να συνδέομαι από τον υπολογιστή του σπιτιού στον υπολογιστή του γραφείου μέσω teamviewer αλλά κολλάει πολύ. Υπάρχει κάποια άλλη λύση ώστε να μπορώ να κάνω την δουλειά απομακρυσμενα χωρίς καθυστερήσεις; με το να κάνω ένα vpn και να συνδέομαι σε αυτό θα βοηθήσει; 

Δημοσ.

Εξαρτάται από τον λόγο που κολλάει το teamviewer. Αν για παράδειγμα ευθύνεται η κακή ποιότητα της σύνδεσης του σπιτιού σου, τότε και με VPN πάλι θα κολλάς. Από την σκοπιά της ασφάλειας η λύση με το VPN είναι καλύτερη.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, m4is είπε

Εξαρτάται από τον λόγο που κολλάει το teamviewer. Αν για παράδειγμα ευθύνεται η κακή ποιότητα της σύνδεσης του σπιτιού σου, τότε και με VPN πάλι θα κολλάς. Από την σκοπιά της ασφάλειας η λύση με το VPN είναι καλύτερη.

Δεν είναι λογω κακής σύνδεσης, αλλά και με άλλα προγράμματα Remote που δοκίμασα πάλι έχει κοληματιες.. Πέρα απ την ασφάλεια τι άλλο μπορώ να κάνω για να βελτιώσω την ταχύτητα; 

Δημοσ.
Στις 12/5/2020 στις 10:55 ΜΜ, george1703 είπε

Δεν είναι λογω κακής σύνδεσης, αλλά και με άλλα προγράμματα Remote που δοκίμασα πάλι έχει κοληματιες.. Πέρα απ την ασφάλεια τι άλλο μπορώ να κάνω για να βελτιώσω την ταχύτητα; 

Μήπως έχεις "κολλήσει" τίποτα; Δεν ρίχνεις και ένα malware scan;

Χρησιμοποιώ το log me in πάντως μιας και μου δίνει την δυνατότητα για RDP χωρίς να χρειαστεί να στήσω VPN, δεν το δοκιμάζεις κι αυτό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...