xaritakia Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Καλησπέρα σε όποιον διαβάζει τον νήμα, Λοιπόν έχω ένα θεματάκι με το κινητό μου. Βασικά θεματάκι δεν το λες, περισσότερο πλεονέκτημα είναι. Έχω απεριόριστα GB με την λειτουργία hotspot απο το κινητό μου. Δεν κατεβαίνουν όταν δίνω δεδομένα σε άλλες συσκευές. Όταν καταναλώνω από το κινητό μεν, κατεβαίνουν κανονικά. Don't get me wrong, εννοείται ότι δεν με χαλάει το γεγονός...Αλλά αναρωτιέμαι αν κανείς άλλος έχει το ίδιο "προβλημα", όπως επίσης για το εάν στο μέλλον, γίνει καμοιά στραβή και μου έρθει από το πουθενά λογαριασμός εκατοντάδων GB. Τί είδους εξυπηρέτηση είναι αυτή απο το κινητό μου? Γιατί με αγαπάει τόσο?
staman007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Για μένα, κάτι δεν έχεις κοιτάξει καλά.. Ο τρόπος κατανάλωσης των δεδομένων είτε με χρήση wifi hotspot είτε με usb είτε από χρήση στο κινητό είναι ο ίδιος. Δε γίνεται κάτι διαφορετικό στο hotspot για να μην το καταλάβουν ότι χρησιμοποιείς δεδομένα. Άποψή μου είναι ότι συμβαίνει ένα από αυτά τα δύο ή κάτι παρόμοιο: i) Έχεις δύο SIM στο κινητό σου και στο hotspot είναι επιλεγμένη αυτή που δεν κοιτάς τη χρήση της ii) Από την άλλη συσκευή ίσως να συνδέεσαι στιγμιαία στο hotspot του κινητού σου και έπειτα μόνη της να αλλάζει δίκτυο wifi και να συνδέεται σε κάποιο άλλο (του σπιτιού πχ). 2
asmilon Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Πως μετρας την καταναλωση των data? Απο τον παροχο σου ή απο καποιον μετρητη στο κινητο;
xaritakia Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Ο μετρητής στο κινητό λειτουργεί κανονικά. Μετράει κατανάλωση γύρω στα 2GB την μέρα. Από την άλλη ο μετρητής του πάροχου δεν κατεβαίνει σε λειτουργία hotspot, όσο και αν ξοδεύω.
xaritakia Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, staman007 είπε Για μένα, κάτι δεν έχεις κοιτάξει καλά.. Ο τρόπος κατανάλωσης των δεδομένων είτε με χρήση wifi hotspot είτε με usb είτε από χρήση στο κινητό είναι ο ίδιος. Δε γίνεται κάτι διαφορετικό στο hotspot για να μην το καταλάβουν ότι χρησιμοποιείς δεδομένα. Άποψή μου είναι ότι συμβαίνει ένα από αυτά τα δύο ή κάτι παρόμοιο: i) Έχεις δύο SIM στο κινητό σου και στο hotspot είναι επιλεγμένη αυτή που δεν κοιτάς τη χρήση της ii) Από την άλλη συσκευή ίσως να συνδέεσαι στιγμιαία στο hotspot του κινητού σου και έπειτα μόνη της να αλλάζει δίκτυο wifi και να συνδέεται σε κάποιο άλλο (του σπιτιού πχ). Μία σίμ έχω. Έχουμε κόψει το ιντερνετ στο σπίτι. Από το πρωιγουμενο καλοκαίρι το κάνω αυτό. Θυμάμαι μέρες που είχα δεδομένα τάξης MB, και κατανάλωνα πάνω άπο 1GB καθημερινά. Δεν τρολλάρω και ούτε ξέρω τι έχει γίνει ακριβώς. Ότι φεύγει απο το hotspot, δεν προσμετράται από τον πάροχο. Τσάμπα ίντερνετ, με περιορισμό περιπου τα 2GB ημερίσιου ορίου χρήσης δεδομένων. Στέλνουν μήνυμα ότι ξεπερνάω το όριο ημερίσιας χρήσης ενώ την ίδια στιγμή δεν κατεβαίνουν όσα και αν ξοδεύω.
staman007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, xaritakia είπε Μία σίμ έχω. Έχουμε κόψει το ιντερνετ στο σπίτι. Από το πρωιγουμενο καλοκαίρι το κάνω αυτό. Θυμάμαι μέρες που είχα δεδομένα τάξης MB, και κατανάλωνα πάνω άπο 1GB καθημερινά. Δεν τρολλάρω και ούτε ξέρω τι έχει γίνει ακριβώς. Ότι φεύγει απο το hotspot, δεν προσμετράται από τον πάροχο. Τσάμπα ίντερνετ, με περιορισμό περιπου τα 2GB ημερίσιου ορίου χρήσης δεδομένων. Στέλνουν μήνυμα ότι ξεπερνάω το όριο ημερίσιας χρήσης ενώ την ίδια στιγμή δεν κατεβαίνουν όσα και αν ξοδεύω. Σου στέλνει SMS ο πάροχος ότι ξεπερνάς το όριο; Ποιο κινητό έχεις και ποιος είναι ο πάροχος;
xaritakia Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, staman007 είπε Σου στέλνει SMS ο πάροχος ότι ξεπερνάς το όριο; Ποιο κινητό έχεις και ποιος είναι ο πάροχος; Ναι μου στέλνει. Θα προτιμούσα να μην πω πάροχο ή κινητό.. Ξέρει κανείς γιατί δεν κατεβαίνουν τα δεδομένα?
CMOS_Z Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Μου έχει τύχει να μην γίνεται ενημέρωση γρήγορα από κατανάλωση hotspot, αλλά τα μέτρησε. Συγκεκριμένα είχα δει μια ολόκληρη ταινία netflix και δεν ειχε κατέβει ουτε 1mb για μια μερα σχεδόν. Είσαι καιρό έτσι; Επεξ/σία 13 Μαΐου 2020 από CMOS_Z
xaritakia Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 6 ώρες πριν, CMOS_Z είπε Eίσαι καιρό έτσι; Ναι, πάω για 2 χρόνια δυναμικά. 😅
xaritakia Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Κάρτα, και είναι φοιτιτικό νούμερο. Αυτόν τον μήνα έχω καταναλώσει 30+gb και δεν μου έχει κατέβει ανάλογα.
bbbb Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 ε μια χαρα τοτε. αφου εχεις καρτα και λογικα την κόκκινη που είναι η μόνη που έχει το όριο ανα ημέρα, δεν έχεις θεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα