SeNNinhA Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Ψαχνω νεο κινητο στα 200-300 ευρω προς χρηση απο τον γιο. Επειδη ειναι στο παιχνιδι και τα ελαφρως μεταχειρισμένα κοιταω διαφορα. Mi9T pro (το φτανω μεταχειρισμενο εως τα 64GB δυστυχως) Nova 5T ( Ισως το πιο ισορροπημενο με 3.750 MAh ουτε οριακη ισως?) Huawei P30 (το φτανω μετταχειρισμενο εως τα 64GB δυστυχως με 3.600 MAh μπαταρια πως τα παει?) Redmi Note 8 pro (για την μεγαλη μπαταρια 4.500 MAh και το πληρες πακετο αλλα ο Mediatech μου κανει καπως) Redmin Note 9s (για την μεγαλη μπαταρια 5.000 MAh ισως?) - Η απολυτη επιδοση δεν ειναι το ζητουμενο αλλα ειναι ευκταιο μιας και βοηθαει να μην αλλαζω κινητα συντομα. - Η καλή μπαταρια ειναι και αυτο ενα ζητουμενο μιας και οι μικροι παιζουν παιχνιδια και βλεπουν βιντεο πολυ. - Η απολυτα καλή καμερα δεν ειναι και απαραίτητη αρκει να ειναι σχετικα καλη. - Οθονη Amoled δεν ειναι απαραιτητη αλλα παντα ευπροσδεκτη. Μπερδεμενος μιας και εχω καιρο να κοιταξω για τηλεφωνα. Καμια γνωμη? Thank you
wolfskinn Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Εχεις μπλεξει 3 κατηγοριες κινητων... Eγω απο αυτα θα πηγαινα στο nova 5t στα 250 καινουριο. Αν θες οπωσδήποτε μπαταρια για πανω απο μια μερα χρησης τοτε Redmin Note 9s, αλλα ειναι ενα επιπεδο κατω σαν συσκευη.
ritchie77 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 βγαίνει το redmi note 9 Pro σε λίγες μέρες με τιμή γύρω στα 300 και EU priority line. Πριν λίγο τέλειωσε η προσφορά που το είχε βγάλει για προπαραγγελία για λίγες ώρες στα 230 😔 https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-9-Pro-Global-Version-6_67-inch-64MP-Quad-Camera-6GB-128GB-5020mAh-NFC-Snapdragon-720G-Octa-core-4G-Smartphone-p-1675538.html?akmClientCountry=GR&rmmds=cart_middle_products&ID=6283698&cur_warehouse=HK
giantzeron Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 γτ τετοιο κολλημα μς τη μπαταρια? Εγω εχω 3300 ...στο mi 9 και βγαζει ανετα την 1.5 μερα
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Καλημερα σε όλους πριν λιγο φάνηκαν και σε εμάς τα χρήματα χρεωστικη Πειραιώς. 21 λεπτά πριν, PAPOULIDIS είπε Καλημερα σε όλους πριν λιγο φάνηκαν και σε εμάς τα χρήματα χρεωστικη Πειραιώς. Όλοι μας πιστεύαμε ότι πεσαμε σε απατεώνες αλλά τελικά αυτά που έλεγε ο κ. Γιώργος ήταν αληθινά απ ότι φαίνεται μιας και κάνουν τις επιστροφές όντως. Καλη επιτυχία σε όλους όσους είχαν πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα