nickvas19 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) καλησπέρα ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός ταμπλετ με κάρτα σιμ για παιδί αυστηρά μέχρι 100 με 110ε δεν θέλω να ξεφύγω γιατί έτσι και αλλιώς θα πάει ακλαφτο κάποια στιγμή. κάποια γνώμη ; αυτό αξίζει; ευχαριστώ Επεξ/σία 12 Μαΐου 2020 από nickvas19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Κι εγώ ψάχνω για tablet για παιδί. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα Galaxy Tab Pro 8.4, το οποίο μετά από τόσα χρόνια έχει πεθαμένη μπαταρία και τρώει σκαλώματα πού και πού. Για την ώρα αποκλειστική χρήση YouTube, οπότε θέλουμε να μην είναι τα ζώα μου αργά και να έχει όσο μεγαλύτερη αυτονομία γίνεται. Και να είναι 7-8 ίντσες. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2020 από phanispal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 μαλλον δυσκολα τα πραγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα