malias4 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Καλημερα , εκανα νεα συνδεση σε οτε 50αρα εδω κ ενα μιση μηνα περιπου. Την αρχη συγχρονιζα μεσα στο router 55/5 αλλα εδω κ καμμια εβδομαδα βλεπω να πεφτει σιγα σιγα κ σημερα που μπηκα να τσεκαρω εχει φτασει στο 44.960. Το attainable απο 72 εχει παει 64 .Το upload παραμενει το ιδιο. Αυτο γινετε επειδη πχ μπηκαν περισοτεροι συνδρομητες στην καμπινα η αλλαξαν απο adsl σε vdsl η αυτα ειναι παραμυθια που λενε οι εταιριες; Εχω κανει restart κτλ κ εχω το speedport plus. Aν κανω restart το βραδυ συγχρονιζει καπως πιο ψηλα αλλα κ παλι το πρωι πεφτει !
Ihavetheanswers Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Για την ώρα δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχείς. Αν συνεχίσει πάρε ένα τηλέφωνο την τεχνική υποστήριξη. Το πιο λογικό φαντάζομαι είναι το cross-talk όπως λες και εσύ, δηλαδή να σε επηρεάζουν σε ένα μικρο βαθμό οι συνδέσεις στην γειτονιά σου.
malias4 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Οποτε θα μεινει ετσι δηλαδη δεν προκειτε να παει παλι 55/5 οπως ηταν; Τωρα εκανα ενα restart και δειχνει download 41 κ max attainable 52 😢
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα