kp1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια θελω να παρω οικονομικα καλα ακουστικα ασυρματα κεφαλης στεκα στυλ με δυνατη ενταση και οκ απο ποιοτητα για τρεξιμο,γυμναστηριο γιατι εχω ασυρματα ψειρες αλλα πεφτουν! Ειδα αυτα JBL Tune 500BT και αυτα Sony WH-CH510 και αυτα Edifier W800BT .Τα εχει δουλεψει κανεις?ειναι καλα?Εχετε να προτεινετε αλλα και απο εξωτερικο δεν εχω θεμα παραγγελνω!!Δινω μαξ 35 €!! Ευχαριστω πολυ!! Επεξ/σία 12 Μαΐου 2020 από kp1
kp1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 30 λεπτά πριν, giorgos04 είπε Εχω τα jbl. τα προτείνω με κλειστά τα μάτια. Φιλε τα εχεις δοκιμασει?Σκεφτομουν και για τα sony ..Τα jbl ειναι σφιχτα?
giorgos04 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, kp1 είπε Φιλε τα εχεις δοκιμασει?Σκεφτομουν και για τα sony ..Τα jbl ειναι σφιχτα? Αν τα εχω δοκιμάσει; γραφω πιο πάνω πως αυτά εχω εδω και κανα 6μηνο. Και να μου χαλάσουν, τα ιδια θα παω να παρω. Δεν ξερω για αλλα ακουστικά, πάντως τα 500bt εχουν πολλες σκάλες ρύθμισης. Τα σφίγγεις στο κεφάλι σου,όσο θέλεις. 1
iliasmR Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Στις 12/5/2020 στις 12:44 ΜΜ, giorgos04 είπε Αν τα εχω δοκιμάσει; γραφω πιο πάνω πως αυτά εχω εδω και κανα 6μηνο. Και να μου χαλάσουν, τα ιδια θα παω να παρω. Δεν ξερω για αλλα ακουστικά, πάντως τα 500bt εχουν πολλες σκάλες ρύθμισης. Τα σφίγγεις στο κεφάλι σου,όσο θέλεις. Eχω διαβασει πολλες κρητικες οτι ειναι πολυ σφιχτα και μετα απο ωρα σε ενοχλουν , ισχυει;
giorgos04 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Στις 22/5/2020 στις 9:05 ΜΜ, iliasmR είπε Eχω διαβασει πολλες κρητικες οτι ειναι πολυ σφιχτα και μετα απο ωρα σε ενοχλουν , ισχυει; μετα απο κανα τριωρο χρήσης,οντως,ισως τα αισθανεσαι βαρια στα αυτια. 1
iliasmR Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, giorgos04 είπε μετα απο κανα τριωρο χρήσης,οντως,ισως τα αισθανεσαι βαρια στα αυτια. Πηρα τα edifierτα αφτια μου χωρανε μεσα στην περιμετρο (δεν ξερω πως λεγεται ) οποτε δεν γινεται να με ενοχλησουν οση ωρα και να τα φοραω :Ρ
Carvelis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Φιλε τελικα πήρες κάποια από τα τρία; Εντυπώσεις; Σκέφτομαι ακριβώς αυτά κι εγω για τρέξιμο κ γυμναστική και δεν ξερω ποια να προτιμήσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα