velociraptoras Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Καλησπέρα, εχω ενα λαπτοπ lenovo με windows 10. Λόγω των απαιτήεσεων της σχολής έχω κατεβάσει δεκάδες προγραμματα που χρησιμοποιουμε για τα μαθήματα. Προς το παρόν δεν είχα αντιμετωπίσει καποιο θέμα, αν και όταν το αγορασα δεν είχα αποφασισει να μπω πληροφορική και το χρησιμοποιουσα κυριως για το μεταπτυχιακό για λίγες εφαρμογες και office. Τώρα πρέπει να χρησιμοποιησω βασεις δεδομένων και δεν εμφανιζεται ή δεν λειτουργει η επιλογη για δημιουργία βασης. μου βγαζει διάφορες ειδοποιησεις σχετικά με τη java. ακόμα ομως και με τη SQlite έχω θέμα. Πριν την καραντίνα τα δουλευαμε στους υπολογιστές τις σχολής και δεν ειχε χρειαστει να κάνω κατι απο το σπίτι. να κάνω φορματ τωρα δυσκολο καθως θα πρεπει να τα ξαναπεράσω όλα απο την αρχή και δεν υπάρχει χρόνος, μετα την εξεταστική. εχει αντιμετωπίσει καποιος παρόμοιο θέμα? υπάρχει κάποια λύση?
micos000 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, velociraptoras είπε δεν εμφανιζεται ή δεν λειτουργει η επιλογη για δημιουργία βασης Τι ακριβώς εννοείς, τι πρόβλημα σου βγάζει και που θα πρέπει να σου βγάλει την επιλογή αυτήν, στην access (έκδοση); Δώσε περισσότερες πληροφορίες. Η sqlite δεν έχει μενού για να δημιουργήσεις βάση. Το κάνεις από γραμμή εντολών ($sqlite3 DatabaseName.db), εκτός αν χρησιμοποιείς κάποιο gui. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2020 από micos000
velociraptoras Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 κυριως απο την sql προσπαθησα πολλές φορές συμφωνα με τις οδηγιες που ειχαμε απο τον καθηγητή, δε μου δινει τη δυνατοτητα το πρόγραμμα να ξεκινησω βαση καθόλου. ουτε μεσω visual studio. στον υπολογιστή μου ειναι το θέμα. αν δοκιμασω σε εικονική μηχανη στο οκεανος θα δουλεψει?
micos000 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δεν βγάζει κάποιο error ή μήνυμα; Γιατί έτσι στα τυφλά δεν είναι εύκολο να βοηθήσουμε; Δεν ξέρω μήπως πρέπει να ενεργοποιήσεις .net 3 ή κάτι άλλο από την προσθαφαίρεση δυνατοτήτων των windows.
velociraptoras Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 δεν δείχνουν ενεργες οι λειτουργιες, δε μπορω να κανω κονεκτ γενικά τιποτα, και σε διαγνωστικό καποιες φορες μου εβγαζε διαφορα για τη java μετα το τελευταίο update δεν το ξαναεβγαλε αυτο
micos000 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Πήγαινε στον Πίνακα Ελέγχου->Προγράμματα και δυνατότητες, πάτα αριστερά στην ενεργοποίηση δυνατοτήτων των windows και στο πάνελ που θα ανοίξει πήγαινε στο Internet infoormation services και ενεργοποίησε τα Εργαλεία διαχείρισης Web. Ίσως να θέλει iis για να δουλέψει. Δεν ξέρω μήπως χρειαστούν και οι Υπηρεσίες World Wide Web. Αυτό μου το είπε ένας φίλος που ψιλοασχολείτε, δεν έχω ιδία άποψη. Επίσης μου είπε ότι για να συνδεθείς σε sql θα πρέπει να σιγουρευτείς ότι έχει σηκωθεί πρώτα ο server και τρέχουν οι υπηρεσίες. 1
velociraptoras Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 ευχαριστώ τελικά μαλλον δε θα μας ζητήσει να κανουμε απο το σπίτι κάτι καθώς έχουμε αρκετοί το ιδιο ή αλλα προβλήματα
micos000 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Γενικά, το στήσιμο και η σωστή παραμετροποίηση sql server και γενικώς κάποιου server δεν είναι κάτι απλό και πολλά μπορούν να πάνε στραβά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα