Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μένω σε μια μικρή πόλη Πύργος Ηλείας και έχω καλό μεγάλο αυτοκίνητο και μένω σε πολυκατοικία αλλά δεν έχω που να το παρκάρω μόνο στον δρόμο κάτι που δεν θέλω γιατί δεν θέλω να βρεχεται και να καεί το καλοκαίρι το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει ιδιωτικό πάρκινγκ στην πόλη η πάρκινγκ για να αγοράσω τι να κάνω;;; ; βοήθεια 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παρε ενα μικρό φτηνό αμαξι, παρκαρε το μεγάλο σε μια αλλη πόλη που εχει πάρκινγκ και πηγαινε στο μεγάλο με το μικρό.

Παρε το μεγάλο, κανε τις βόλτες σου και μετα πηγαινε το πισω στο πάρκινγκ. Μπες παλι στο μικρο και πηγαινε σπίτι. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Talepwros είπε

Παρε ενα μικρό φτηνό αμαξι, παρκαρε το μεγάλο σε μια αλλη πόλη που εχει πάρκινγκ και πηγαινε στο μεγάλο με το μικρό.

Παρε το μεγάλο, κανε τις βόλτες σου και μετα πηγαινε το πισω στο πάρκινγκ. Μπες παλι στο μικρο και πηγαινε σπίτι. 

Κόψτε τις βλακειες άμα είναι μην απαντάτε καθόλου χαζε 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Θοδωρής005 είπε

Μα τι περιμένεις να σου απαντήσουν.....παλι καλά που δεν πρότειναν βαζελίνη !

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Θοδωρής005 είπε

εσυ το άρχισες. 

Δημοσ.

Αν υπάρχει κάποιο οικόπεδο ή χώρος στην γειτονιά σου βρες τρόπο να τον χρησιμοποιήσεις και να του βάλεις ένα στέγαστρο. 

Είτε αγόρασε τον χώρο ή συνεννοήσου με τον ιδιοκτήτη/γείτονα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φιλε μου εδω εισαι και δεν το λεω ειρωνικα.......................

image.jpeg.0bbb868c019dde0aa366c4780911b5fe.jpeg

Επεξ/σία από SPYRER_007
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Θοδωρής005 είπε

Παιδιά μένω σε μια μικρή πόλη Πύργος Ηλείας και έχω καλό μεγάλο αυτοκίνητο και μένω σε πολυκατοικία αλλά δεν έχω που να το παρκάρω μόνο στον δρόμο κάτι που δεν θέλω γιατί δεν θέλω να βρεχεται και να καεί το καλοκαίρι το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει ιδιωτικό πάρκινγκ στην πόλη η πάρκινγκ για να αγοράσω τι να κάνω;;; ; βοήθεια 

Εφόσον έχεις Αlfa Romeo δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα σου, δεν σου αρκεί η φύλαξη στο συνεργείο ;  🤔

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Λες να είδε το αβαταρ σου;

Δεν πρόσεξα το avatar.... εάν είναι η 159, 10ετιας, με ένα γέμισμα 100αρα εχεις διπλασιάσει την εμπορικη του αξια σαν μεταχειρισμένο!!!

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Θοδωρής005 είπε

Που ξέρεις ότι έχω Alfa romeo 

Ελα πες την αληθεια, κερδισες το κινο και το πηρες ε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...