Alphagamerz Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Ο τίτλος λίγο πολύ εξηγεί αυτο που θέλω να ρωτήσω. Μου έστειλαν μικρό δεματάκι (περ. 300 γραμμαρια) σήμερα απο Αμερική με USPS First Class Package International. Δεν μπορώ να βρω πουθενά καμία πληροφορία για το πόσο αργή ή γρήγορη ειναι αυτή η υπηρεσία ή εστω ένα εκτιμώμενο πλαίσιο. Έχει καποιος εμπειρία με το συγκεκριμένο;
conqueror06 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 7-8 φορές που μου έχουν στείλει με αυτή τη μέθοδο μου έχει κάνει απο 18 εως 40 ημέρες να παραλάβω (συνήθως γύρω στις 25). Αυτά όμως προ κορωνοϊού. Υπολόγισε επιπλέον καθυστέρηση 5-10 ημερών με τα νέα δεδομένα. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι με USPS ποτέ δεν έχω φάει δασμούς στο τελωνείο, πέρα από το κερατιάτικο των 3 ευρώ που έχουν ορίσει χαράτσι ανά δέμα από χώρα εκτός ΕΕ ανεξαρτήτως αν περνάει ή οχι τελωνείο... αυτό τα τελευταία 2 χρόνια Επεξ/σία 12 Μαΐου 2020 από conqueror06
Alphagamerz Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 8 ώρες πριν, conqueror06 είπε 7-8 φορές που μου έχουν στείλει με αυτή τη μέθοδο μου έχει κάνει απο 18 εως 40 ημέρες να παραλάβω (συνήθως γύρω στις 25). Αυτά όμως προ κορωνοϊού. Υπολόγισε επιπλέον καθυστέρηση 5-10 ημερών με τα νέα δεδομένα. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι με USPS ποτέ δεν έχω φάει δασμούς στο τελωνείο, πέρα από το κερατιάτικο των 3 ευρώ που έχουν ορίσει χαράτσι ανά δέμα από χώρα εκτός ΕΕ ανεξαρτήτως αν περνάει ή οχι τελωνείο... αυτό τα τελευταία 2 χρόνια Αναμενόμενο με τον κορονοιο.. Δασμούς δεν νομίζω να έτρωγα γιατί είναι πολύ χαμηλή η αξία του έτσι κι αλλιώς, κατω από $20.
conqueror06 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Με FEDEX έχω φάει 2/2 φορές δασμό και για 10$ απο ΗΠΑ!!! Ναι, με κάτω από 30$ και USPS είναι μηδενική η πιθανότητα να φας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα