nickvas19 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Καλησπέρα παιδιά. έχω μια 32αρα σε ανάλυση 1440p. Βρηκα πως να μεγαλωσω καποια πραγματα οπως τους φακελους τα αρχεια κτλ αλλα ειναι καποια πραγματα οπως το μενου ή ρυθμισεις συστηματος ή καποια προγραμματα που ανοιγω κτλ που βγαζω τα ματια μου να τα δω. πρέπει να ρίξω την ανάλυση ή υπάρχει και άλλος τρόπος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
909allday Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Καλησπέρα, πήγαινε στο mac, ρυθμίσεις - οθόνες - ανάλυση, και επέλεξε σε κλίμακα. Διαλεξε όποια σου φαίνετα καλύτερα στο μάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Αρα πρεπει να αλλαξω αναλυση. Εαν ναι τοτε απορω με τις 4κ σε 32...δεν σας βγαινουν τα ματια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perisian Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Νομίζω πως δεν αλλάζεις την ανάλυση απλά την χρησιμοποιείς ώστε στο μάτι οι διαστάσεις να είναι ίδιες με αυτές που έχεις συνηθίσει. Δεν χάνεις δηλαδή σε ανάλυση. Π.χ. ο iMac έχει οθόνη 5Κ αλλά στο μάτι φαίνεται σαν μια "φυσιολογική" 27αρα οθόνη. Ίσα ίσα εκμεταλλεύεσαι την ανάλυση για να είναι καθαρό το κείμενο και να μη διακρίνεις τα pixel. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Σε ευχαριστω αυτο ηθελα να μαθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 26/5/2020 στις 9:54 ΜΜ, perisian είπε Νομίζω πως δεν αλλάζεις την ανάλυση απλά την χρησιμοποιείς ώστε στο μάτι οι διαστάσεις να είναι ίδιες με αυτές που έχεις συνηθίσει. Δεν χάνεις δηλαδή σε ανάλυση. Π.χ. ο iMac έχει οθόνη 5Κ αλλά στο μάτι φαίνεται σαν μια "φυσιολογική" 27αρα οθόνη. Ίσα ίσα εκμεταλλεύεσαι την ανάλυση για να είναι καθαρό το κείμενο και να μη διακρίνεις τα pixel. λοιπον εαν συνδεσω οθονη το scaling οπως το δειχνει στην δικη του οθονη imac/mbp δεν υπαρχει. το μονο που σε αφηνει ειναι να αλλαξεις αναλυση. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2020 από nickvas19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα