xtolicc Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ποσό που διαθέτουμε :500 Χρήση υπολογιστή :ελαφρη gaming (LoL , GO) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:κανένα Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.Δεν χρειαζομαι καποια οθονη τωρα , εχω μια παλια καποτε θα αλλαχτει σε καποια tn 144 φανταζομαι (αν και δυσκολα να αξιοποιησω τα 144) Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?οχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Ελλάδα - Σέρρες Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν εχω θέμα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?Θα το συναρμολογησω εγω το pc θελω να εχει προοπτικες μελλοντικης αναβαθμισεις, δηλαδη ας μην εχει καρτα γραφικων ξεχωριστη , ας ειναι με καποια ενσωματομενη ωστε να κανω την δουλεια μου για την ωρα (αν μπορειται να προτεινεται και καποια για μελλοντικη αναβαθμιση χωρις να μετραει στο budget) δεν με νοιαζει η εμφανιση ,ο ηχος καθολου. Ευχαριστω!
xristakos95 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Απο visionstudio, με την προυποθεση οτι θα βαλεις με την πρωτη ευκαιρια ενα ιδιο στικακι ραμ να πας στα 16gb 1
xtolicc Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 @xristakos95 σε ευχαριστώ πολύ . Μου άρεσε η πρόταση σου , θαβπαραληψω τον σσδ καθώς έχω έναν . Αυτό που με προβληματίζει ειανι ο επεξεργαστής πόσο θα κρατήσει ,καθώς πάει για δύο γενιές πίσω να γίνει . Επίσης δεν έχει προοπτικές αναβαθμίσεις ,εκτός και αν βγάλω και βάλω αλλά .
xristakos95 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Ναι αυτο ειναι η αναβαθμιση . Πουλας και παιρνεις κατι αλλο καλυτερο και το βαζεις. Θα μπορεις να βαλεις απο επεξεργαστη σχεδον οποιον θελεις απο τους ryzen 3000 δεν θα χρειαστεις κατι παραπανω μεχρι να παμε σε εντελως καινουρια πλατφορμα. 1
Horn Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Φιλε μια χαρα ειναι και θα ειναι ο 2600 για τα επομενα χρονια,αμα δεν σαρε αφου ειπες οτι εκοψες απο ssd,το πολυ πολυ παρε τον 3600 να εχεις το κεφαλι σου ησυχο χωρις αναβαθμιισεις 1
LaMereda Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Μπορείς αν θέλεις να περιμένεις 10 ημέρες για την έλευση του Ryzen 3 3300X, ο οποίος θα είναι καλύτερος του 2600 σε παιχνίδια. Μπορείς να δεις κάποια reviews online για να καταλάβεις. Θα είναι περίπου στην ίδια τιμή. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2020 από LaMereda
xtolicc Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 @LaMereda καλός και αυτός . Από ότι είδα στο αμαζον τον έχουν σε presale . Λες να τον προπαραγγειλω από εκεί ή θα έρθει στην Ελλάδα άμεσα ; (Δεν γνωρίζω τώρα λόγω brexit τι ισχύει με τελωνεία )
tanasen01 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, xtolicc είπε @LaMereda καλός και αυτός . Από ότι είδα στο αμαζον τον έχουν σε presale . Λες να τον προπαραγγειλω από εκεί ή θα έρθει στην Ελλάδα άμεσα ; (Δεν γνωρίζω τώρα λόγω brexit τι ισχύει με τελωνεία ) Μέχρι το τέλος του 2020 δεν περνάνε τελωνείο οι αγορές από UK. 1
xtolicc Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 εγινε η παραγγελία τελικα ετσι, απλα αντι για αυτην την καρτα γραφικων, εβαλα https://www.skroutz.gr/s/14016011/MSI-Radeon-RX-570-8GB-Armor-OC.html. Ευχαριστω
LaMereda Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, xtolicc είπε εγινε η παραγγελία τελικα ετσι, απλα αντι για αυτην την καρτα γραφικων, εβαλα https://www.skroutz.gr/s/14016011/MSI-Radeon-RX-570-8GB-Armor-OC.html. Ευχαριστω Από που την πήρες και πόσο; Σε ρωτάω γιατί στα ίδια χρήματα περίπου παίζει και η 1650 SUPER με καλύτερες επιδόσεις και χαμηλότερη κατανάλωση. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2020 από LaMereda
xtolicc Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 53 λεπτά πριν, LaMereda είπε Από που την πήρες και πόσο; Σε ρωτάω γιατί στα ίδια χρήματα περίπου παίζει και η 1650 SUPER με καλύτερες επιδόσεις και χαμηλότερη κατανάλωση. Από visionstudio στα 180. Λες να το αλλάξω;
LaMereda Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 16 λεπτά πριν, xtolicc είπε Από visionstudio στα 180. Λες να το αλλάξω; Ναι φίλε μου δεν αξίζει τόσα χρήματα η 570. Βάλε αυτήν στα ίδια χρήματα: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=69002&cat=5&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=3&step=2 Επίσης να ξέρεις πως το Visionstudio προσφέρει δωρεάν συναρμολόγηση, αν τυχόν σε ενδιαφέρει πες τους να το συναρμολογήσουν αυτοί.
xtolicc Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, LaMereda είπε Ναι φίλε μου δεν αξίζει τόσα χρήματα η 570. Βάλε αυτήν στα ίδια χρήματα: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=69002&cat=5&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=3&step=2 Επίσης να ξέρεις πως το Visionstudio προσφέρει δωρεάν συναρμολόγηση, αν τυχόν σε ενδιαφέρει πες τους να το συναρμολογήσουν αυτοί. Σε άκουσα και τους ζήτησα να κάνω την αλλαγή . Ευχαριστώ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα