Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, προσπαθώ να αποφασίσω για αγορά mid case με πλαϊνό tempered glass. Είμαι ανάμεσα στο FRACTAL DESIGN MESHIFY C και το NZXT H510I. Ποιό από τα δύο θα προτείνατε; Αν έχει κάποιος καμία άλλη πρόταση με χαρά την ακούσω! :)

Δημοσ.

Αύριο θα παραγγείλω το MESHIFY C, αν δεν βιάζεσαι μπορώ να σου στειλω εντυπώσεις οταν έρθει

Πάντως απ'οτι έχω δει το NZXT δεν αξίζει απ'οτι διάβασα υπάρχουν πολύ καλύτερα κουτιά στα ίδια λεφτά

• Like 1
Δημοσ.

Το nzxt h510 δεν έχει πάρει και τις καλύτερες κριτικές, σε αντίθεση με το meshify.

Το p400s απ' ό,τι κατάλαβα είναι το ίδιο μοντέλο με το απλό p400 αλλά κλειστό για καλύτερη ηχομόνωση. Σκέψου ότι ήδη το p400 πήρε κακές κριτικές στις αποδόσεις του, πόσο μάλλον το κλειστό. Από την άλλη, το p400a που βγήκε αργότερα, πήρε εξαιρετικές κριτικές και θεωρείται από τα καλύτερα στην τιμή του. Προσωπικά μου αρέσει και το Silverstone RL06 που θερμικά τα πάει εξαιρετικά, αλλά είναι πιο θορυβώδες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε σήμερα παρέλαβα το meshify c σε λευκό.Δεν έκανα ακομα το build μου γιατί έπρεπε να έρθω δουλειά.Λογικα Παρασκευή θα το έχω έτοιμο και θα μπορώ να σου πω περισσότερα.Παντως σαν πρώτη επαφή είναι στιβαρό και με αρκετό χώρο.Εχει πολλά review στο youtube οπότε μπορείς να το ψάξεις αρκετά.Του πρόσθεσα 2 ανεμιστήρες μπροστά γιατί έχει μόνο ένα μπροστά και ένα πίσω.Παντως από το corsair spec 3  που είχα πριν μου φαίνεται πολύ ανώτερο και σε ποιότητα κατασκευής και σε cable management έχει αρκετό χώρο πίσω.Ολοκληρωμενη άποψη θα έχω μετά το build με ryzen 3600x που θα κάνω για να δω και τι temps θα εχει με στοκ ψήκτρα.

Για το NZXT δεν έχω άποψη.

IMG-e4ec168b6055a27e4faae7cc0bb7af67-V_compress8.jpg

IMG-1aedf04d53faa7946e7d0c8048b75d99-V_compress73.jpg

IMG_20200513_125026_compress41.jpg

Επεξ/σία από Asylon
  • Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, gaspari είπε

Πάντως δίπλα στο ηχείο δείχνει να είναι αρκετά μικρό σε διαστάσεις. 

Εχεις δίκαιο το περίμενα λίγο μεγαλύτερο.To μεγάλο θετικό είναι το πλάτος που αφήνει αρκετό χώρο για cable management.Σε ξεγελάνε λίγο τα ηχεία + τις βάσεις είναι αρκετά μεγάλα

(WxHxD) (210 x 332 x 284 mm)

Πάντως χωράει καρτα μέχρι 31.5 cm ψύκτρα cpu μέχρι 17.2 cm και τροφοδοτικό μέχρι 17.5cm οπότε είσαι κομπλέ για ότι θες να βάλεις.

agelos386 έχεις τελικά αποφασίσει η κοιτάς και άλλα.

Δημοσ.

Το ζαχαρώνω αρκετό καιρό αλλά επειδή προέρχομαι από Corsair 400r διστάζω αρκετά με τις μικρές του διαστάσεις. 

Δημοσ.
Στις 13/5/2020 στις 4:18 ΜΜ, Asylon είπε

Φίλε σήμερα παρέλαβα το meshify c σε λευκό.Δεν έκανα ακομα το build μου γιατί έπρεπε να έρθω δουλειά.Λογικα Παρασκευή θα το έχω έτοιμο και θα μπορώ να σου πω περισσότερα.Παντως σαν πρώτη επαφή είναι στιβαρό και με αρκετό χώρο.Εχει πολλά review στο youtube οπότε μπορείς να το ψάξεις αρκετά.Του πρόσθεσα 2 ανεμιστήρες μπροστά γιατί έχει μόνο ένα μπροστά και ένα πίσω.Παντως από το corsair spec 3  που είχα πριν μου φαίνεται πολύ ανώτερο και σε ποιότητα κατασκευής και σε cable management έχει αρκετό χώρο πίσω.Ολοκληρωμενη άποψη θα έχω μετά το build με ryzen 3600x που θα κάνω για να δω και τι temps θα εχει με στοκ ψήκτρα.

Για το NZXT δεν έχω άποψη.

IMG-e4ec168b6055a27e4faae7cc0bb7af67-V_compress8.jpg

IMG-1aedf04d53faa7946e7d0c8048b75d99-V_compress73.jpg

IMG_20200513_125026_compress41.jpg

φίλε Asylon το έχτισες το κουτί τελικά; πώς πάει από θόρυβο και θερμοκρασίες σε workload; επίσης όπως το βλέπεις, θα μαζεύει εύκολα σκόνη;

Δημοσ.

'Εχω κι εγώ το Meshify λίγο καιρό τώρα και δηλώνω ικανοποιημένος από τα πάντα.
Μόνο υδρόψυξη δεν έχω δοκιμάσει να βάλω ακόμα αλλά χωράει άνετα λογικά.

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, metropontikas είπε

φίλε Asylon το έχτισες το κουτί τελικά; πώς πάει από θόρυβο και θερμοκρασίες σε workload; επίσης όπως το βλέπεις, θα μαζεύει εύκολα σκόνη;

Ναι το έφτιαξα φρέσκο χθεσινό.Θα ανεβάσω και στην ανάλογη ενότητα σε λίγο.Κοιτα δεν έχω προλάβει να κάτσω και πολύ στο pc για να σου πω με βαριά workload.Εχω βάλει 2 120ριδες ακόμα μπροστά.Οποτε σύνολο 3 μπροστά intake και ένας πίσω exhaust.Σε idle είμαι 35 με 40 cpu.Δεν έχω βάλει παιχνίδι ακομα αλλά στο cpu stresstest του msi afterburner έφτασε max 75 και είμαι με στοκ ψήκτρα.Εγω μια χαρά το βρίσκω.Απο χώρο μέσα είναι μια χαρά και cable management παιχνιδάκι πραγματικά.Ειναι στιβαρό και ποιοτικό.Εγω είμαι πολύ ευχαριστημένος.Απο θόρυβο όπως και κάθε ανοικτό μπροστά ακούγεται λίγο.

IMG_20200515_200729_compress42.jpg

IMG_20200515_200736_compress32.jpg

IMG_20200515_200753_compress89.jpg

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πω δεν την παλεύω μια δεν είχα ειδοποιήσεις για τις απαντήσεις και δεν είδα τι μου στείλατε. Πολύ ωραίο και το λευκό είναι tinted black το tempered glass; Τελικά πήρα και εγώ το meshify c εξαιρετική επιλογή και αν και λίγο μικρό χωράει ότι και αν του βάλεις. 

IMG_20200611_180737.jpg

Τώρα περιμένω Ryzen 4000 για αναβάθμιση από ivy bridge 😛

Στις 14/5/2020 στις 1:12 ΜΜ, Asylon είπε

Εχεις δίκαιο το περίμενα λίγο μεγαλύτερο.To μεγάλο θετικό είναι το πλάτος που αφήνει αρκετό χώρο για cable management.Σε ξεγελάνε λίγο τα ηχεία + τις βάσεις είναι αρκετά μεγάλα

(WxHxD) (210 x 332 x 284 mm)

Πάντως χωράει καρτα μέχρι 31.5 cm ψύκτρα cpu μέχρι 17.2 cm και τροφοδοτικό μέχρι 17.5cm οπότε είσαι κομπλέ για ότι θες να βάλεις.

agelos386 έχεις τελικά αποφασίσει η κοιτάς και άλλα.

Ναι φίλε μου σε ευχαριστώ για την απάντηση και συγνώμη που δεν είδα έγκαιρα τα μηνύματα σας. Αλλά πάλι καλά, έκανα την σωστή επιλογή και το αγόρασα και εγώ :)

Επεξ/σία από agelos386
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...