GeoKous90 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Παρέα καλησπέρα!! Είμαι τελείως καινούριος στα θέματα των drones!! Τώρα μαθαίνω λίγα πράγματα σιγά σιγά!! Είμαι ανάμεσα σε mavic mini ή hubsan zino!! Το θέλω καθαρά για πτήσεις , καμία φωτό είτε βίντεο!! Να έχει μια καλή εμβέλεια απόστασης και αυτονομία μπαταρίας όσο το δυνατόν καλύτερα!! Να τονίσω ότι βρίσκομαι σε επαρχία (χωριό) Διαβάζω πολλά για το mini , τελευταία και το ψιλοφοβαμαι να δώσω 400€ και μετά να κλαίω σε αντίθεση με το zino που δεν το βρίσκω κάτω από 300€ πουθενά, δεν μου περισσεύουν κιόλας! Όποιος έχει μια σφαιρική άποψη και για τα δύο , θα του ήμουν υπόχρεος!! Ευχαριστώ!! Επεξ/σία 11 Μαΐου 2020 από GeoKous90
neosstoforum Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δεν έχω να πω κάτι για τη σύγκριση αλλά όσων αφορά την τιμή μπορείς να βρεις το Zino κάτω από 300€ από την Κίνα. Μάλιστα πρόσφατα ένας συμφορουμίτης το αγόρασε στα 280€ με 2 μπαταρίες και τσάντα μεταφοράς.
GeoKous90 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 neosstoforum Σε ευχαριστώ για την πρόταση!! Δεν έχω ιδιαίτερη εμπιστοσύνη να πάρω κάτι από Κίνα!! Πέρα του χρόνου αποστολής, φόβοι για τελωνείο!! Ρίχνω ματιές στη Κίνα και οι τιμές είναι αρκετά πιο πάνω από αυτήν που προανεφερες! Δεν ξέρω αν είναι με κουπόνι , αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω κουπόνια πουθενά!
neosstoforum Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Στις 11/5/2020 στις 10:14 ΜΜ, GeoKous90 είπε neosstoforum Σε ευχαριστώ για την πρόταση!! Δεν έχω ιδιαίτερη εμπιστοσύνη να πάρω κάτι από Κίνα!! Πέρα του χρόνου αποστολής, φόβοι για τελωνείο!! Ρίχνω ματιές στη Κίνα και οι τιμές είναι αρκετά πιο πάνω από αυτήν που προανεφερες! Δεν ξέρω αν είναι με κουπόνι , αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω κουπόνια πουθενά! Ναι, όσο για τους χρόνους αποστολής, κανονικά έρχονται σε 2-3 εβδομάδες αλλά τώρα πιθανόν να κάνει και πάνω από 1 μήνα έτσι όπως είναι τα πράγματα. Αλλά για αγορές με priority direct mail δεν περνάει τελωνείο. Όπως λες είναι με κουπόνι. Παρόλο που η τιμή του έχει αυξηθεί κατά 12€ μέσα σε ένα μήνα, αν θες να ρίξεις μια ματιά μπορείς να βρεις το κουπόνι και το link εδώ.
GeoKous90 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 neosstoforum Σε ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σου!! Θα ρίξω μια ματιά και εκεί , γιατί εδώ δύσκολα θα βρω κάτι αξιόλογο στα χρήματα που διαθέτω!! 1
nikko_ Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Κυκλοφορεί κανά κουπόνι για το mavic mini ? ή προσφορά από κάποιο ελληνικό κατάστημα ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα