spiritclay Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 καλησπέρα. δεν ξέρω αν υπάρχει ήδη θέμα απλά επειδή γινεται ενας χαμός μαυτα είπα να ρωτήσω κ εγώ καθώς δεν βρήσκω κάτι. δουλευω στην εστίαση. εχω πάρει εποχικό επιδομα τέλη του 19 και αυτην την στιγμη είμαι σε αναστολή λογικά μέχρι όλο τον μάιο. αναφέρθηκε οτι οσοι έχουν πάρει αποχικό επιδομα, δικαιούνται κάτι.ενα ειδικο επιδομα και παίζουν οι αιτησεις απο σήμερα μέχρι τελος εβδομάδας. ξερει κανεις τί ισχύει? με τον εργοδότη μου δεν βγάζω άκρη δεν εχει ιδεα.
ObeyWario! Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) supportemployees.services.gov.gr Μπαίνεις εδώ με τους κωδικούς απτο taxis και κάνεις αίτηση λογικά στη πρώτη κατηγορία Το εποχικό επίδομα που λες είναι η τρίτη κατηγορία αλλά αυτό αποτι κατάλαβα είναι για όσους είναι άνεργοι, όχι σε αναστολή εργασίας Εδώ ο νόμος για τις ειδικές κατηγορίες/ εποχικούς: https://www.e-nomothesia.gr/kat-ygeia/astheneies/koine-upourgike-apophase-oik-16073-287-2020.html Επεξ/σία 11 Μαΐου 2020 από ObeyWario!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα