IT chef Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Διαθέσιμο budget:Δεν αποτελεί παράγοντα Απόσταση και γωνία θέασης: 3 μέτρα,30 μοίρες Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο: Cosmote TV Προτίμηση σε μέγεθος: 43 in Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: Tα 110 cm μήκους της 49 είναι οριακά ανάμεσα σε πόρτα και τζάκι,θα αγοραστεί και νέο έπιπλο. Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; Κατανάλωση Α με όσα + έχει και η ιντελ στα 14nm Ο πατέρας μου έχει μια 32αρα hdready. Παρακολουθεί χασταγκσκαιξεφτιλες ανελλιπώς μέσω δορυφορικής Cosmote tv,και προφανώς τις μισές ώρες κοιμάται και δε βλέπει τίποτα,οπότε τσαμπα καίει. Πρωί και μεσημέρι,το σαλόνι είναι ιδιαίτερο φωτεινό. Έχω καταλήξει σε 43'' lg um7400/7500(crazy sunday στα 329),αλλά σε αυτή την απόσταση και με αυτά που παρακολουθεί,οποιαδήποτε ips fullhd με 200+ ευρώ,μου κάνει την δουλειά. Δυστυχώς τα διαθέσιμα fullhd μοντέλα σε αυτές τις ίντσες είναι συγκεκριμένα,και τα αξιοπρεπή είναι και smart,που δε χρειάζεται καθόλου. Οπότε η ερώτηση ουσιαστικά είναι η εξής Εχετε υπ'οψιν κάποια fullhd στις 43" in με καλό πάνελ;Ή να βολευτώ με ό,τι βρω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα