Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι απλώς το κομμάτι που συνδέεται βγαίνει απο τη θήκη, οπότε το έβγαλα και το σύνδεσα στο σκληρό

Δηλαδή να αγοράσω άλλο για να αναγνωρίζει τους 3,5"

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγώ για να μπορώ να διαχειριστώ αυτούς τους δίσκους θέλω κάτι σαν κιαυτά που στείλατε; 

Δημοσ.

Στον σταθερό υπολογιστή που είχα αυτούς τους σκληρούς ξαφνικά άρχισε να βγάζει μπλου σκρινς και αυτα τα ερορ των windows 10 και απο τότε δεν μπορώ να κάνω ούτε φορματ στους δίσκους γιαυτό σκέφτηκα να τα συνδέσω στο λαπτοπ ωστε να τα διαχειριστώ και να δω ποιο πρόβλημα έχουν συν οτι χρειαζόμουν εξτρα χώρο στο λαπτοπ... Πιστευέτε οτι οι σκληροί έφταιγαν στον σταθερό;;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Walt3r είπε

Πιστευέτε οτι οι σκληροί έφταιγαν στον σταθερό;;

Αν μπορείς βάλε τους 3,5'' δίσκους σε ένα άλλο pc σαν δεύτερους και διάβασε αυτό εδώ  έλεγχος δίσκου να  βρεις ένα πρόγραμμα να  τους τσεκάρεις για να δεις σε τι κατάσταση ειναι για να μην αγοράζεις τζαμπα πραγματα Αν και αυτό που σου πρότεινα παραπάνω είναι αρκετά οικονομικό  αλλα δεν εχει φινετσα 

Δημοσ.

Τι είναι αυτό γιατί το κατέβασα και δεν κατάλαβα

Όταν ανοίγει ο σταθερός περνάει κανονικά απο τις επιλογές για την εισαγωγή στο bios μετά βγάζει την εταιρεία της μητρικής, asus σε εμένα και μετά γίνεται αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία και κάνει επανεκκίνηση

pcc.png

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Walt3r είπε

Τι είναι αυτό γιατί το κατέβασα και δεν κατάλαβα

μοντελο της asus?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...