anna 1961 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Καλησπερα παιδια!εχω ενα σκουτερ αγοράσει μεταχειρισμένο από μαγαζί μεγάλο είναιkymko like200 καί κάνει ένα θόρυβο μπροστα .. τό πηγα στον μάστορα Κ Μου είπε δεν μπορεί νά βρει από τι είναι! τόν έκανε από την αρχή απλά όταν τό πήρα νόμιζα ότι είναι από την εξατμηση!ειχα παλιά τό ίδιο Κ ήμουν πολύ ευχαριστημενη !! είναι τού 2010 Κ φερμένο από Ιταλία! καμία ιδέα τί μπορεί νά φταίει??? Κ τωρα πού έβαλα ζελατίνα μεγάλωσε ό θόρυβος! ευχαριστώ πολύ!!!!
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 27 λεπτά πριν, anna 1961 είπε Καλησπερα παιδια!εχω ενα σκουτερ αγοράσει μεταχειρισμένο από μαγαζί μεγάλο είναιkymko like200 καί κάνει ένα θόρυβο μπροστα .. τό πηγα στον μάστορα Κ Μου είπε δεν μπορεί νά βρει από τι είναι! τόν έκανε από την αρχή απλά όταν τό πήρα νόμιζα ότι είναι από την εξατμηση!ειχα παλιά τό ίδιο Κ ήμουν πολύ ευχαριστημενη !! είναι τού 2010 Κ φερμένο από Ιταλία! καμία ιδέα τί μπορεί νά φταίει??? Κ τωρα πού έβαλα ζελατίνα μεγάλωσε ό θόρυβος! ευχαριστώ πολύ!!!! Δεν το βρηκε ο μαστορας και θα το βρουμε εμεις απο ενα forum ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα