Aggelos_INSM Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Δεν ξερω αν αυτο ειναι το σωστο φορουμ, αλλα μηπως ξερετε αν αυτο εδω ειναι καφαο; Επεξ/σία 11 Μαΐου 2020 από Aggelos_INSM
Aggelos_INSM Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, zx1234r είπε όχι δεν είναι Μηπως ξερεις τι είναι;
jkoukos Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Είναι!. Ήταν μια παλιά παραγγελία του ΟΤΕ που τα έβαζε κάποια εποχή. Μία τέτοια υπάρχει και στην δικιά μου περιοχή και παραδίπλα η νέα καμπίνα FTTC της Vodafone που έχει αναλάβει την αναβάθμιση σε Vectoring και δίνει εδώ και 2 χρόνια υπηρεσία.
Aggelos_INSM Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 16 λεπτά πριν, jkoukos είπε Είναι!. Ήταν μια παλιά παραγγελία του ΟΤΕ που τα έβαζε κάποια εποχή. Μία τέτοια υπάρχει και στην δικιά μου περιοχή και παραδίπλα η νέα καμπίνα FTTC της Vodafone που έχει αναλάβει την αναβάθμιση σε Vectoring και δίνει εδώ και 2 χρόνια υπηρεσία. Το attenuation μου είναι μεγαλο ομως οποτε δεν νομιζω να παιρνω απο αυτο.. Απο Α/Κ παιρνω, γινεται να τους πω να με συνδέσουν σε αυτο;
aGka8l Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 5 ώρες πριν, Aggelos_INSM είπε Το attenuation μου είναι μεγαλο ομως οποτε δεν νομιζω να παιρνω απο αυτο.. Απο Α/Κ παιρνω, γινεται να τους πω να με συνδέσουν σε αυτο; μπερδεύεις τις λέξης καφαο με καμπίνα(καφάο που έχει και dslam)
Aggelos_INSM Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, aGka8l είπε μπερδεύεις τις λέξης καφαο με καμπίνα(καφάο που έχει και dslam) Εχω μπερδευτεί.. Απο αυτο παιρνω ή οχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα