REPLAY33 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Καλησπέρα έχει λίγες μέρες που χάλασε το κινητό μου κ πήρα ένα παλιό galaxy s6 που είχαμε παρατημένο,αφού το έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, συνδέθηκα με τους λογαριασμούς μου κ έκανα ανάκτηση ολα καλα μεχρι εδω,να τονισω οτι δεν εχω περιτες εφαρμογες,λίγες μέρες μετά άρχισε να μου βγάζει διαφημίσεις βίντεο συγκεκριμένα στην home screen μου έχω ψάξει τα πάντα αλλά δεν φαίνεται καμία εφαρμογή να έχει τέτοιο δικαίωμα,έχει κάνεις ιδέα τι είναι κ πως θα το σβησω;
Vista32 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Η εφαρμογή peel (smart remote control για συσκευές με IR είναι) το κάνει. Είναι προεγκατεστημένη, αν θυμάμαι καλά. Δοκίμασε να την απενεργοποιήσεις. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2020 από Vista32
REPLAY33 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 42 λεπτά πριν, Vista32 είπε Η εφαρμογή peel (smart remote control για συσκευές με IR είναι) το κάνει. Είναι προεγκατεστημένη, αν θυμάμαι καλά. Δοκίμασε να την απενεργοποιήσεις. σε ευχαριστώ θα το δοκιμάσω αμέσως!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα