Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καθε φορα που παταω να κανει shut down ο υπολογιστης, η οθονη κλεινει αλλα τα ανεμιστιρακια στο κουτι συνεχιζουν κανονικα σαν να ηταν ανοιχτος. Οποτε αναγκαζομαι καθε φορα να κανω forced shut down πατοντας το κουμπι του κουτιου πολυ ωρα ωστε να κλεισει τελέιως. Τσεκαρα τη ρυθμιση fastboot στα bios και ηταν απενεργοποιημενη, σε περιπτωση που ειχε να κανει κατι με αυτο, και επισης προσφατα του εκανα format αλλα δεν αλλαξε κατι. Καμια ιδεα τι μπορει να φταιει; 

Ευχαριστω. 

Επεξ/σία από xalkias99
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν 2 χρόνια που μου το έκανε αυτό, ήταν γιατί είχε κολλήσει ιό και όταν το έκλεινα έκανε εξόρυξη στον σκληρό με κλειστή οθόνη, το καθάρισα με antivirus.

Μέχρι να το ελέγξεις για ιούς, δοκίμασε να το κλείσεις πατώντας το πλήκτρο shift όταν δίνεις shutdown.

Επεξ/σία από D___G
Δημοσ.
Στις 11/5/2020 στις 6:37 ΜΜ, D___G είπε

Πριν 2 χρόνια που μου το έκανε αυτό, ήταν γιατί είχε κολλήσει ιό και όταν το έκλεινα έκανε εξόρυξη στον σκληρό με κλειστή οθόνη, το καθάρισα με antivirus.

Μέχρι να το ελέγξεις για ιούς, δοκίμασε να το κλείσεις πατώντας το πλήκτρο shift όταν δίνεις shutdown.

Οπως ειπα, στο pc εχω κανει format προσφατα και του εγκατεστησα μετα καινουργια windows και παρ' ολα αυτα συνεχισε να μη κλεινει. Οποτε δεν νομιζω να εχει να κανει με ιο. Του εκανα και ενα scanf με malwarebytes και δε βρηκε τπτ. Επισης, τo shift shutdown δεν κανει καποια διαφορα, παλι δεν κλεινει.

Στις 12/5/2020 στις 2:52 ΠΜ, micos000 είπε

Το άφησες λίγο μήπως και κλείσει μόνο του π.χ. μετά από 1-2 λεπτά;

Ναι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, alxnt είπε

Δωσε σε ενα cmd "shutdown -s -t 00" να δουμε τι θα κάνει.

Τα drivers της μητρικης τα έχεις εγκαταστήσει;

Ουτε αυτο δουλεψε. 

Οχι δεν εχω εγκαταστησει drivers μητρικης. 

edit: εβαλα μερικα drivers, δεν αλλαξε κατι

Επεξ/σία από xalkias99
Δημοσ.

Μου έχει τύχει στο παρελθόν όταν είχα κάνα στικάκι στην usb που ήταν προβληματική ίσως βραχυκυκλωμένη. 

Δοκίμασε να αποσυνδέσεις τις usb που συνδέονται πάνω στην μητρική και δες πάλι εάν κλείνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...