Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα σας,

υπάρχει κανενα πρόγραμμα που να κάνει αυτή τη δουλειά; (ξερω πως υπάρχουν πολλά,απλα θέλω συγκεκριμένα τα εξης features:

θελω να μην φαίνεται στην προσθαφαιρεση προγραμμάτων καθώς και να μην υπαρχει κανενας τροπος προσβασης στον κλειδωμενο φακελο με αλλο τρόπο..

έχω να ψαχτω απο εποχες win xp για τετοια προγραμματακια, αλλα τωρα ηρθε η αναγκη λόγο συγκατοίκησης οπότε καταλαβαίνετε.. 

καθε βοήθεια ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, maparios είπε

θελω να μην φαίνεται στην προσθαφαιρεση προγραμμάτων

Στην προσθαφαιρεση προγραμματων , φακελοι δεν φαινονται , μονο εγκατεστημενα προγραμματα.Εκτος και αν εχω χασει επεισοδια.
Απο την αλλη για κλειδωμα φακελου , ειτε θα παιξεις με 2 χρηστες , ειτε με καποιο encryption προγραμμα...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mphxths είπε

Στην προσθαφαιρεση προγραμματων , φακελοι δεν φαινονται , μονο εγκατεστημενα προγραμματα.Εκτος και αν εχω χασει επεισοδια.
Απο την αλλη για κλειδωμα φακελου , ειτε θα παιξεις με 2 χρηστες , ειτε με καποιο encryption προγραμμα...

Με συγχωρείς δε το διατύπωσα σωστά δε θέλω να φαίνεται η εφαρμογή στην προσθαφαίρεση προγράμματων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, maparios είπε

Με συγχωρείς δε το διατύπωσα σωστά δε θέλω να φαίνεται η εφαρμογή στην προσθαφαίρεση προγράμματων

Υπαρχουν πολλες λυσεις , το γοογλε ειναι ο φιλος σου. 

ΥΓ : συνηθως τα keyloggers δεν κρυβονται απο μονα τους εξ'ορισμου ? ;)

Επεξ/σία από mphxths

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...