JimGer Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 15 hours ago, forgotten said: κανε ενα κοπο να δεις ποσο στοιχιζουν οι μητρικες με thunderbolt και πες μου ποια εταιρεια θα αγοραζε desktop για αναμονη που θα ειχε και thunderbolt ,και μια και ειδες πολλες για ριξε μερικες... εταιριες που ειδες να παω να δω και εγω... Στην εταιρία που δουλεύω τα laptop των περισσοτέρων έχουν thunderbolt (Κάτι dell έχουμε). Πολλοί μεταξύ των οποίων και εγώ, χρησιμοποιούμε thunderbolt docking station. Άρα αυτό θα έλεγα είναι σοβαρό security flaw. Δεδομένου ειδικά ότι όλοι αφήνουμε τα Laptops σε κατάσταση locked και Kensington lock στο γραφείο. Τέλος πάντων, το να έχει κάποιος thunderbolt είναι πάμφθηνο. Τουλάχιστον σε laptop. Επειδή κοιτούσα για external gpu, βρήκα thunderbolt σε μεταχειρισμένα λάπτοπ κάτω από 300. Οπότε είναι ανούσιο να το συζητάμε 1 1
nvel Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 31 λεπτά πριν, JimGer είπε Άρα αυτό θα έλεγα είναι σοβαρό security flaw. το σοβαρό security flaw λύνεται με την χρήση ρητινών επικάλυψης που πωλούνται στα σιδηροπωλεία
Doubt Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Στις 12/5/2020 στις 9:59 ΠΜ, Doubt είπε Έχω nuc με thunderbolt και πρόσφατα είχε και ενημέρωση. Θα το τσεκάρω. Έχω ευπάθεια σύμφωνα με το εργαλείο τους, οπότε προτείνεται η απενεργοποίηση της θύρας από το BIOS. Αγορασμένο 4/2019 οπότε ίσως να λυθεί το θέμα μελλοντικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα