danaos7 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Μετά από έρευνα αγοράς που έκανα κατέληξα σε μια συγκεκριμένη κουζίνα από μαγαζί Σκρουτζ με φυσική παρουσία.Ψαχνοντας για λεπτομέρειες μπαίνω στο επίσημο σάιτ της κουζίνας και ψάχνω το μοντέλο κτλ.το συγκεκριμένο μοντέλο δεν υπήρχε .Μέρα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με ενημέρωσαν ότι ο συγκεκριμένος κωδικός κουζίνας δεν εισάγεται από την επίσημη αντιπροσωπεία επίσημα άρα δεν θα έχω την επίσημη εγγύηση αυτής.Σε ίδια ερώτηση εάν θα έχω επίσημη εγγύηση της αντιπροσωπείας από το μαγαζί αγοράς με διαβεβαίωσαν ότι ναι έχει ..... Κάποιος μάλλον έχει κάνει λαθος. Το προϊόν είναι το παρακάτω https://www.skroutz.gr/s/5836258/Zanussi-ZCV65050WA.html. γνωρίζει κάποιος κάτι περί του θέματος?
zx1234r Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Τα πράγματα είναι απλά. Είναι παραεισαγωγη και σε καλύπτει το κατάστημα σε περίπτωση περιβλήματος. Αν το κατάστημα βαρεσει κάποια στιγμή κανόνι, την πάτησες.
filip123go Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Πολύ περίεργο που το κατάστημα είπε ψέματα. Μπορεί η αλήθεια να είναι κάπου στη μέση. Μπορεί δηλαδή η κουζίνα να έχει όντως εγγύηση αντιπροσωπείας , αλλά στη χώρα από την οποία την εισήγαγε το κατάστημα. Οπότε αν πάθει κάτι, πρέπει το κατάστημα να την στείλει εκεί, με ότι αυτό συνεπάγεται. Σε κάποιες περιπτώσεις , το κατάστημα καλύπτει τον πελάτη με επιστροφή χρημάτων η καινούριο προϊόν και μετά αναλαμβάνει να τα βρει αυτό με την αντιπροσωπεία , από τη χώρα παρά-εισαγωγής. 1
sexymwro7 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 42 λεπτά πριν, filip123go είπε Πολύ περίεργο που το κατάστημα είπε ψέματα. Ελα ντε! Πολυ περιεργο που το καταστημα θελει να πουλησει Ειναι σα να λες πολυ περιεργο που στο Πλ@ισιο και το P@blic σου μιλανε για τα καταπληκτικα κινητα που δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουν απο τα Σαμσουνγκ και εχουν σε προσφορα. Τα πασιγνωστα ΤουρμποΧ και ΜΛΣ...
forgotten Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 αγορασε απο αντιπροσωπεια που εχει πραγματικη πανευρωπαικη εγγυηση , πχ εαν αγορασω τηλεοραση απο βουλγαρια ο αντιπροσωπος στην ελλαδα σε περιπτωση προβληματος ειναι υποχρεωμενος να μου την διορθωσει εντος του χρονου εγγυησης και οχι μαιμουδιες οπως αυτης της αντιπροσωπιας
SB_1957 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, danaos7 είπε Μετά από έρευνα αγοράς που έκανα κατέληξα σε μια συγκεκριμένη κουζίνα από μαγαζί Σκρουτζ με φυσική παρουσία.Ψαχνοντας για λεπτομέρειες μπαίνω στο επίσημο σάιτ της κουζίνας και ψάχνω το μοντέλο κτλ.το συγκεκριμένο μοντέλο δεν υπήρχε .Μέρα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με ενημέρωσαν ότι ο συγκεκριμένος κωδικός κουζίνας δεν εισάγεται από την επίσημη αντιπροσωπεία επίσημα άρα δεν θα έχω την επίσημη εγγύηση αυτής.Σε ίδια ερώτηση εάν θα έχω επίσημη εγγύηση της αντιπροσωπείας από το μαγαζί αγοράς με διαβεβαίωσαν ότι ναι έχει ..... Κάποιος μάλλον έχει κάνει λαθος. Το προϊόν είναι το παρακάτω https://www.skroutz.gr/s/5836258/Zanussi-ZCV65050WA.html. γνωρίζει κάποιος κάτι περί του θέματος? Και γιατί θέλεις οπωσδήποτε αυτό το μοντέλο και όχι κάποιο παραπλήσιο που φέρνει η επίσημη αντιπροσωπεία για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου?
danaos7 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, SB_1957 είπε Και γιατί θέλεις οπωσδήποτε αυτό το μοντέλο και όχι κάποιο παραπλήσιο που φέρνει η επίσημη αντιπροσωπεία για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου? Εν μέρη συμφωνώ μαζί σου για σιγουριά και καλά αλλα και 80 ευρώ παραπάνω για υποδεέστερο? .το θέμα είναι πιο λέει την παπάρα εδώ?
The_Judas Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Επειδή την έχω αγοράσει την συγκεκριμένη κουζίνα... την πουλάνε σε πάρα πολλά καταστήματα, ακόμη και στο πλαίσιο και σε όλα αναφέρεται ότι έχει εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας. Τώρα αν όλοι λένε ψέματα, δεν μπορώ να το γνωρίζω. Για προιόντα τεχνολογίας έχω δει αρκετές παραεισαγωγές, για λευκές συσκευές δεν μου έχει τύχει. edit: ΥΓ:Τώρα που το θυμήθηκα, είχα στείλει ερώτημα στην αντιπροσωπεία (σχετικά με τη λειτουργία της) μετά από την αγορά της. Δήλωσα το S/N της (είναι made in poland ), το δέχτηκε το σύστημα και μου απάντησαν κανονικά. Από τον όμιλο electrolux στον οποίο ανήκει η zanussi ήρθε η απάντηση. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2020 από The_Judas
danaos7 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 λοιπον μαλλον εβγαλα ακρη https://www.electrolux.gr/support/user-manuals/?q=ZCV65050WA https://www.zanussi.com.gr/kitchen/cooking/cookers/ στην μαμα εταιρια υπαρχει manual .Στην θυγατρικη την εταιρια δεν υπαρχει τιποτα για αυτο το μοντελο ..οτι να ναι ......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα