anonymous96 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια, θελω να παρω το oneplus και σκεφτομαι να το παρω με τιμολογιο απο σκρουτζ γιατι απο το site της oneplus φοβαμαι μην εχω θεματα σχετικα με την εκδοση του τιμολογιου. Ξερετε αν θα εχω θεμα με την oneplus αν αγορασω το κινητο απο το σκρουτζ (πχ σε περιπτωση επισκευης αν το στειλω για φτιαξιμο). Ευχαριστω πολυ! Επεξ/σία 11 Μαΐου 2020 από anonymous96
thanasis tr Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 όπου και αν το πάρεις θα έχεις εγγύηση. Είναι υποχρεωτικό από τον νόμο να σου παρέχουν. Τώρα αν το πάρεις από την oneplus με τιμολόγιο αφαιρείς 20% αν το πάρεις από skroutz αφαιρείς το 24%. Στο χέρι σου είναι, όπου σου βγαίνει πιο φθηνά νομίζω από skroutz
anonymous96 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, thanasis tr είπε όπου και αν το πάρεις θα έχεις εγγύηση. Είναι υποχρεωτικό από τον νόμο να σου παρέχουν. Τώρα αν το πάρεις από την oneplus με τιμολόγιο αφαιρείς 20% αν το πάρεις από skroutz αφαιρείς το 24%. Στο χέρι σου είναι, όπου σου βγαίνει πιο φθηνά νομίζω από skroutz Ευχαριαστω πολυ φιλε 1
Dreammpompo Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Πάντως δύσκολα θα βρεις μαγαζί στο Σκρουτζ να αγοράσεις με τιμολόγιο χωρίς να σου βγάλουν το λάδι για 10 μέρες τουλάχιστον 1
thanasis tr Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 11 ώρες πριν, Dreammpompo είπε Πάντως δύσκολα θα βρεις μαγαζί στο Σκρουτζ να αγοράσεις με τιμολόγιο χωρίς να σου βγάλουν το λάδι για 10 μέρες τουλάχιστον Αυτό ισχύει είναι ζαλάδες οι τύποι αλλά είναι υποχρεωμένοι
anonymous96 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Εχω παρει πολλες φορες τον τελευταιο χρονο προιοντα απο το σκρουτζ ολα με τιμολογιο πολυ ευκολα, δεν μου ζητησαν χαρτια βεβαιωσεις κλπ. Πιστευω ειναι αναλογα το μαγαζι που επιλεγεις να κανεις την αγορα.
wolfskinn Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, anonymous96 είπε Εχω παρει πολλες φορες τον τελευταιο χρονο προιοντα απο το σκρουτζ ολα με τιμολογιο πολυ ευκολα, δεν μου ζητησαν χαρτια βεβαιωσεις κλπ. Πιστευω ειναι αναλογα το μαγαζι που επιλεγεις να κανεις την αγορα. Αν μπορείς εξηγησε λίγο το 'πολυ εύκολα' και μοιράσου 2-3 μαγαζια να ξέρουμε και εμεις Επεξ/σία 13 Μαΐου 2020 από wolfskinn 2
bill987 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, wolfskinn είπε Αν μπορείς εξηγησε λίγο το 'πολυ εύκολα' και μοιράσου 2-3 μαγαζια να ξέρουμε και εμεις Electroholic - eshop, έκανα αγορά laptop απο το πρώτο , πατάς τιμολόγιο , βάζεις το αφμ της επιχείρησης σου (μάλλον βλέπει τι επιχείρηση έχεις) και κατευθείαν αφαιρείται το ΦΠΑ και πληρώνεις ! Και εγώ δεν το περίμενα! Για κινητα δεν είδα τιμές ... 1
xgol Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, anonymous96 είπε Εχω παρει πολλες φορες τον τελευταιο χρονο προιοντα απο το σκρουτζ ολα με τιμολογιο πολυ ευκολα, δεν μου ζητησαν χαρτια βεβαιωσεις κλπ. Πιστευω ειναι αναλογα το μαγαζι που επιλεγεις να κανεις την αγορα. Μπορεις να αναφερεις ενδεικτικά καποια μαγαζια για κινητα?? Επεξ/σία 13 Μαΐου 2020 από xgol
wolfskinn Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 20 λεπτά πριν, bill987 είπε Electroholic - eshop, έκανα αγορά laptop απο το πρώτο , πατάς τιμολόγιο , βάζεις το αφμ της επιχείρησης σου (μάλλον βλέπει τι επιχείρηση έχεις) και κατευθείαν αφαιρείται το ΦΠΑ και πληρώνεις ! Και εγώ δεν το περίμενα! Για κινητα δεν είδα τιμές ... Απο εκει έχω πάρει και εγώ λαπτοπ χωρίς θέματα, αλλά δυστυχώς απο κινητά δεν υπάρχει ποικιλία
anonymous96 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, wolfskinn είπε Αν μπορείς εξηγησε λίγο το 'πολυ εύκολα' και μοιράσου 2-3 μαγαζια να ξέρουμε και εμεις Απο μαγαζια για να πω την αληθεια δεν θυμαμαι. Ωστοσο μπορω να σου πω την διαδικασια. Αφου εχεις πατησει ταμειο και σου ζηταει να βαλεις τα στοιχεια, σε ρωταει αποδειξη η τιμολογιο. Τοτε αφου επιλεξεις το τιμολογιο βαζεις τα στοιχεια της επιχειρησης και αυτο. Το τιμολογιο εκδιδεται με ΦΠΑ και απλα το λογιστηριο σου κανει μετα τον συμψηφισμο.
samtwo Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Στις 13/5/2020 στις 11:14 ΜΜ, anonymous96 είπε Απο μαγαζια για να πω την αληθεια δεν θυμαμαι. Ωστοσο μπορω να σου πω την διαδικασια. Αφου εχεις πατησει ταμειο και σου ζηταει να βαλεις τα στοιχεια, σε ρωταει αποδειξη η τιμολογιο. Τοτε αφου επιλεξεις το τιμολογιο βαζεις τα στοιχεια της επιχειρησης και αυτο. Το τιμολογιο εκδιδεται με ΦΠΑ και απλα το λογιστηριο σου κανει μετα τον συμψηφισμο. Συγνώμη αλλά νομίζω κάνεις κάποιο λάθος ή εγώ δεν κατάλαβα κατι καλά. Για αγορά κινητού το τιμολόγιο εκδίδεται χωρίς ΦΠΑ και αυτό το ποσό πληρώνεις στο μαγαζί. Βέβαια αφού πρώτα το κατάστημα έχει βεβαιωθεί οτι είσαι σε καθεστώς ΦΠΑ και γιαυτό ζητάνε και διάφορα στοιχεία
akatsim Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δεν παιρνεις πισω φπα για κινητα. Πρεπει να αφαιρεθει επι τοπου. Αν δεν στο κανει το καταστημα θα φεσωθεις τον φπα.
marabboo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Στις 11/5/2020 στις 3:22 ΜΜ, thanasis tr είπε όπου και αν το πάρεις θα έχεις εγγύηση. Είναι υποχρεωτικό από τον νόμο να σου παρέχουν. Τώρα αν το πάρεις από την oneplus με τιμολόγιο αφαιρείς 20% αν το πάρεις από skroutz αφαιρείς το 24%. Στο χέρι σου είναι, όπου σου βγαίνει πιο φθηνά νομίζω από skroutz Καλησπέρα! Μία ερώτηση. Αν ζητήσεις από την Oneplus να κόψουν τιμολόγιο, τί στοιχεία πρέπει να τους δώσεις??
Fulgore Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, marabboo είπε Καλησπέρα! Μία ερώτηση. Αν ζητήσεις από την Oneplus να κόψουν τιμολόγιο, τί στοιχεία πρέπει να τους δώσεις?? Για αγορα με τιμολογιο σε Oneplus κινητα,μονο απο Amazon.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα