Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια,

θελω να παρω το oneplus και σκεφτομαι να το παρω με τιμολογιο απο σκρουτζ γιατι απο το site της oneplus φοβαμαι μην εχω θεματα σχετικα με την εκδοση του τιμολογιου. Ξερετε αν θα εχω θεμα με την oneplus αν αγορασω το κινητο απο το σκρουτζ (πχ σε περιπτωση επισκευης αν το στειλω για φτιαξιμο).

Ευχαριστω πολυ!

Επεξ/σία από anonymous96
Δημοσ.

όπου και αν το πάρεις θα έχεις εγγύηση. Είναι υποχρεωτικό από τον νόμο να σου παρέχουν. Τώρα αν το πάρεις από την oneplus με τιμολόγιο αφαιρείς 20% αν το πάρεις από skroutz αφαιρείς το 24%.

Στο χέρι σου είναι, όπου σου βγαίνει πιο φθηνά νομίζω από skroutz 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thanasis tr είπε

όπου και αν το πάρεις θα έχεις εγγύηση. Είναι υποχρεωτικό από τον νόμο να σου παρέχουν. Τώρα αν το πάρεις από την oneplus με τιμολόγιο αφαιρείς 20% αν το πάρεις από skroutz αφαιρείς το 24%.

Ευχαριαστω πολυ φιλε

• Thanks 1
Δημοσ.

Πάντως δύσκολα θα βρεις μαγαζί στο Σκρουτζ να αγοράσεις με τιμολόγιο χωρίς να σου βγάλουν το λάδι για 10 μέρες τουλάχιστον 

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Dreammpompo είπε

Πάντως δύσκολα θα βρεις μαγαζί στο Σκρουτζ να αγοράσεις με τιμολόγιο χωρίς να σου βγάλουν το λάδι για 10 μέρες τουλάχιστον 

Αυτό ισχύει είναι ζαλάδες οι τύποι αλλά είναι υποχρεωμένοι

Δημοσ.

Εχω παρει πολλες φορες τον τελευταιο χρονο προιοντα απο το σκρουτζ ολα με τιμολογιο πολυ ευκολα, δεν μου ζητησαν χαρτια βεβαιωσεις κλπ. Πιστευω ειναι αναλογα το μαγαζι που επιλεγεις να κανεις την αγορα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, anonymous96 είπε

Εχω παρει πολλες φορες τον τελευταιο χρονο προιοντα απο το σκρουτζ ολα με τιμολογιο πολυ ευκολα, δεν μου ζητησαν χαρτια βεβαιωσεις κλπ. Πιστευω ειναι αναλογα το μαγαζι που επιλεγεις να κανεις την αγορα.

Αν μπορείς εξηγησε λίγο το 'πολυ εύκολα' και μοιράσου 2-3 μαγαζια να ξέρουμε και εμεις

Επεξ/σία από wolfskinn
  • Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, wolfskinn είπε

Αν μπορείς εξηγησε λίγο το 'πολυ εύκολα' και μοιράσου 2-3 μαγαζια να ξέρουμε και εμεις

Electroholic - eshop, έκανα αγορά laptop απο το πρώτο , πατάς τιμολόγιο , βάζεις το αφμ της επιχείρησης σου (μάλλον βλέπει τι επιχείρηση έχεις) και κατευθείαν αφαιρείται το ΦΠΑ και πληρώνεις !

Και εγώ δεν το περίμενα!

Για κινητα δεν είδα τιμές ...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, anonymous96 είπε

Μπορεις να αναφερεις ενδεικτικά καποια μαγαζια για κινητα??

Επεξ/σία από xgol
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, bill987 είπε

Electroholic - eshop, έκανα αγορά laptop απο το πρώτο , πατάς τιμολόγιο , βάζεις το αφμ της επιχείρησης σου (μάλλον βλέπει τι επιχείρηση έχεις) και κατευθείαν αφαιρείται το ΦΠΑ και πληρώνεις !

Και εγώ δεν το περίμενα!

Για κινητα δεν είδα τιμές ...

Απο εκει έχω πάρει και εγώ λαπτοπ χωρίς θέματα, αλλά δυστυχώς απο κινητά δεν υπάρχει ποικιλία 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, wolfskinn είπε

Απο μαγαζια για να πω την αληθεια δεν θυμαμαι. Ωστοσο μπορω να σου πω την διαδικασια. Αφου εχεις πατησει ταμειο και σου ζηταει να βαλεις τα στοιχεια, σε ρωταει αποδειξη η τιμολογιο. Τοτε αφου επιλεξεις το τιμολογιο βαζεις τα στοιχεια της επιχειρησης και αυτο. Το τιμολογιο εκδιδεται με ΦΠΑ και απλα το λογιστηριο σου κανει μετα τον συμψηφισμο.

Δημοσ.
Στις 13/5/2020 στις 11:14 ΜΜ, anonymous96 είπε

Απο μαγαζια για να πω την αληθεια δεν θυμαμαι. Ωστοσο μπορω να σου πω την διαδικασια. Αφου εχεις πατησει ταμειο και σου ζηταει να βαλεις τα στοιχεια, σε ρωταει αποδειξη η τιμολογιο. Τοτε αφου επιλεξεις το τιμολογιο βαζεις τα στοιχεια της επιχειρησης και αυτο. Το τιμολογιο εκδιδεται με ΦΠΑ και απλα το λογιστηριο σου κανει μετα τον συμψηφισμο.

Συγνώμη αλλά νομίζω κάνεις κάποιο λάθος ή εγώ δεν κατάλαβα κατι καλά. Για αγορά κινητού το τιμολόγιο εκδίδεται χωρίς ΦΠΑ και αυτό το ποσό πληρώνεις στο μαγαζί. Βέβαια αφού πρώτα το κατάστημα έχει βεβαιωθεί οτι είσαι σε καθεστώς ΦΠΑ και γιαυτό ζητάνε και διάφορα στοιχεία 

Δημοσ.

Δεν παιρνεις πισω φπα για κινητα. Πρεπει να αφαιρεθει επι τοπου. Αν δεν στο κανει το καταστημα θα φεσωθεις τον φπα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 11/5/2020 στις 3:22 ΜΜ, thanasis tr είπε

Καλησπέρα! Μία ερώτηση. Αν ζητήσεις από την Oneplus να κόψουν τιμολόγιο, τί στοιχεία πρέπει να τους δώσεις??

Δημοσ.
1 ώρα πριν, marabboo είπε

Καλησπέρα! Μία ερώτηση. Αν ζητήσεις από την Oneplus να κόψουν τιμολόγιο, τί στοιχεία πρέπει να τους δώσεις??

Για αγορα με τιμολογιο σε Oneplus κινητα,μονο απο Amazon.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...