Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στην παρεα. δεν ξερω κιολας αν ειναι στην σωστη κατηγορια το θεμα , οποτε ρωταω με καποια επιφυλαξη. θελω να παρω ενα ζευγαρι ακουστικα , μικρα για το αυτι και ασυρματα. δεν θα ηθελα να δωσω παραπανω απο 50 ευρω γιατι θα τα τα χρησιμοποιω λιγο και δεν αξιζει να δωσω παραπανω. εχετε καμια ιδεα? ειδα μερικα π.χ αυτα: βεβαια μπορω να παραγγειλω και αυτα: Επεξ/σία 11 Μαΐου 2020 από Επισκέπτης
Duck Dodgers Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Τα xiaomi έχουν αρκετά καλό ήχο για τα λεφτά τους, αυτονομία κομπλέ και γενικά είναι πολύ καλή επιλογή το μόνο αρνητικό που θα πω είναι το μικρόφωνο δεν είναι τόσο καλό! Κατά καιρούς έχουν πέσει αρκετά στα χέρια μου σαν το σετ iphone + airpods δεν έχει δυστηχώς!
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 29 λεπτά πριν, Duck Dodgers είπε Τα xiaomi έχουν αρκετά καλό ήχο για τα λεφτά τους, αυτονομία κομπλέ και γενικά είναι πολύ καλή επιλογή το μόνο αρνητικό που θα πω είναι το μικρόφωνο δεν είναι τόσο καλό! Κατά καιρούς έχουν πέσει αρκετά στα χέρια μου σαν το σετ iphone + airpods δεν έχει δυστηχώς! ε, ναι...αυτο το σετ ειναι απο τα καλυτερα σιγουρα.
paranoid_gr Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Κατα την γνωμη μου δυστυχως πέταξες τα 25 ευρω σου. Ετυχε να δοκιμασω 2-3 τετοια ΤWS airpods clones. Δυστυχως δεν ειναι καν εφαμιλα των Xiaomi της αντιστοιχης τιμης. Αντιμετωπισα δυσκολια να τα συνδεω, και με το κινητο αλλα και μεταξυ τους, και απο μικροφωνο ειναι πραγματικα αθλιο. Τα soundcore της Anker που εβαλες παραπανω σιγουρα θα εκαναν καλυτερη δουλεια και αν ηθελες τυπου airpods υπαρχουν τα QCY T5s, πρεπει να ειναι OEM απο Huawei Freebuds/Razer Hammerhead, τα οποια εχει ο αδερφος μου και προσωπικα επαθα πλακα το οτι ετρεχε και μπορεσαμε να μιλησουμε για 2 λεπτα. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2020 από paranoid_gr
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) λοιπον , να κανω μια ενημερωση για εδω. ηρθε το κουτακι με τα ακουστικα. εμφανισιακα ειναι σαν τα airpods της apple (μεχρι εκει η ομοιοητητα) συνδεθηκανε πολυ γρηγορα με το iphone 8 plus που εχω και μαλιστα μου εδειξε και τα εικονιδια που δειχνει στα airpods. με ποσοστα μπαταριας των ακουστικων και απο το κουτακι. και απο εκει και περα το χαος. για να ακους ραδιοφωνο (μεσω ιντερνετ) καλα ειναι ...για κανενα audiobook καλα ειναι ...για να μιλησεις καλα ειναι ... αλλα για μουσικη ΟΧΙ ...πραγματικα πολυ χαλια.... τοσο χαλια που εγραψα στο μαγαζι που τα αγορασα και πρεπει να ημουν πολυ πειστικος , γιατι ο τυπος εκει μου λεει σε καποια φαση , θα σου στειλω αλλα να δοκιμασεις αν οντως ειναι τοσο χαλια... και μου εστειλε αλλο ενα ζευγαρι, ...ενταξει το ιδιο ακριβως...το μονο που αλλαξε ειναι οτι εχω δυο κουτακια με ακουστικα...🤣 ευτυχως που δεν ειμαι φαν να ακουω πολυ μουσικη με ακουστικα... Επεξ/σία 25 Μαΐου 2020 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα