Προς το περιεχόμενο

Mobilepoint.gr

Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

1. Να εκφράζεστε κόσμια χωρίς απαξιωτικούς/προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για κανέναν, είτε το κατάστημα που σας δημιούργησε θέμα είτε άλλα μέλη

2. Δημόσια δεν θα αμφισβητείτε κανένα μέλος, οποτεδήποτε και αν γράφτηκε. Αν υποψιάζεστε πως συμβαίνει κάτι αθέμιτο, στέλνετε αναφορά και απέχετε από κάθε άλλο σχολιασμό.

3. Μείνετε στο θέμα. Μηνύματα "χιουμοριστικά" ή ειρωνικά δεν προσφέρουν τίποτε. Δεν είναι ώρα τώρα να κάνετε χιούμορ με μια κατάσταση που καταφανώς έχει επηρεάσει τόσους ανθρώπους.

4. Σύμφωνα με τους όρους χρήσης που, νέα και παλιά μέλη, έχετε αποδεχτεί κατά την εγγραφή σας, οποιαδήποτε απορία σχετικά με συντονιστικές ενέργειες (λ.χ. διαγραφή μηνυμάτων) επιλύεται με την αποστολή προσωπικού μηνύματος σε κάποιον εκ των αρμοδίων συντονιστών. Εναλλακτικά, στο contact [at] insomnia.gr

Παρακαλώ θερμά για τη συνεργασία όλων.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε

Και εγω σου λεω οτι εχεις ανεβασει5 Screenshot με τα στοιχεια της δικης σου υποτιθεμενης παραγγελιας και 1 απο την υποτιθεμενη επιστροφη που πηρες η οποια εχει και λαθος ημερομηνια. Μεταξυ ιδιας τραπεζας (Πειραιως σε Πειραιως οπως φαινεται στην φωτογραφια, γιατι και οι 2 λογαριασμοι της Πειραιως ειναι, δεν υπαρχει κανενα Valeur και τα χρηματα ειναι αμεσα διαθεσιμα στον λογ/μο σου μεσω του αντιλογισμου.

Παρολαυτα η τραπεζα σου .. ε.. Συγνωμη (εκ παραδρομης), η τραπεζα του κυρ-Γιωργη φαινεται να ειναι η Alpha Bank η οποια μαλιστα δεν τον αφηνει τον καημενο να επιστρεψει τα χρηματα στους πελατες του.

Και ξαναλεω, κριμα που εμπαιζεις τους ανθρωπους που περιμενουν τα χρηματα τους και η mobilepoint τους κοροιδευει και τους στελνει οδηγιες για την τραπεζα.

"ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΜΗΝΥΣΗΣ. "

Seriously;;; Αντε να σε χαρω... Να το εξετασεις εις βαθος...

ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΟΥΝ ΚΑΚΟΠΡΟΑΊΡΕΤΑ ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ . . ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ . . ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ALPHABANK ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ...ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖAΣ ΚΑΙ EMAIL KAI ONOMATA . AN MONO ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟ GOOGLE . H TO CLICK COMPUTER SOLUTIONS  H TO CLICK AND FIRE . 

ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ .. ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΕΣ ΝΑ ΣΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ? ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΣΤΟ MOBILEPOINT ? Η ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ANYDESK Η ΤΕΑΜVIEWER ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ LIVE ΣΤΟ PC MOY?  - ..ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ  ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ  KAI OTI ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΕΙΣ...

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ .. ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ CHALLENGE ACCEPTED .. 

Επεξ/σία από katseras7
  • Like 1
  • Sad 1
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ασε κακως ανακατευτηκα εξ αρχης. Σου ζηταω συγνωμη απο τωρα να γλυτωσουμε και τις μηνυσεις. Θα επιμεινω στην αποψη μου, γιατι δεν πειθεις, αλλα αποχωρω απο την κουβεντα. Οποιος θελει, μπορει να πιστεψει, οποιος δεν θελει, δε σε πιστευει. Μπορει εγω να μην εχω βρεθει σε αυτη τη θεση, σεβομαι και κατανοω ομως την ανησυχια και την αγωνια εκεινων που ειναι σε εκκρεμοτητα τα χρηματα τους.

Cheers

15 λεπτά πριν, sexymwro7 είπε

Να πω ενα σεναριο? Ο κυριος μαζευε παραγγελιες/λεφτα για 1μιση μηνα (μιλαμε για εκατονταδες χιλιαδες ευρω) και ειχε ολο τον κοσμο στο περιμενε. Μολις αρχισαν να τον υποψιαζονται, τραβηξε ολα τα λεφτα και εκλεισε τηλεφωνο και το μαγαζι για να μην τον λιντσαρουν. Απο κει και περα συμβουλευει τον κοσμο να κανουν αμφισβητηση συναλλαγης, για να εξασφαλισουν οτι θα παρουν τα λεφτα τους απο την τραπεζα (λεφτα τα οποια αυτος δεν εχει, γιατι τα τραβηξε). Ετσι το "χρεος" του θα ειναι μονο προς την τραπεζα και οχι προς χιλιαδες ατομα. Δε θα φαινεται αρα σαν ενας απατεωνας που εξαπατησε χιλιαδες κοσμο, αλλα σαν ενας ανθρωπακος που επεσε εξω η επιχειρηση του και χρωσταει στην τραπεζα (αρα λιγοτερες νομικες συνεπειες). Επειτα θα κυρηξει καμια πτωχευση στην εταιρεια, φεσωνοντας την τραπεζα και με το κεφαλαιο που τραβηξε, ζει σαν βασιλιας απο δω και περα (ή ανοιγει κανουρια επιχειρηση με νεο ΑΦΜ και μποναμα μια κεφαλαιαρα για να ξαναρχισει).

Αυτο δεν ειναι "ενα σεναριο". Ειναι η πραγματικοτητα απο οσα φαινονται να εχουν γινει ως τωρα. Το περιεγραψες με σχετικη ακριβεια.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, BOYNO1979 είπε

Η ALPHA BANK κι ενώ η επιχείρηση μας προέβη σε αντιλογισμό της παραγγελίας σας αμεσότατα, αρνείται να εκκαθαρίσει μέχρι σήμερα τις μεταξύ μας συναλλαγές, παρά το γεγονός ότι οφείλει να το πράξει την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα από την έκδοση του πιστωτικού δελτίου από την επιχείρηση μας και στη συνέχεια να χρεώσει την επιχείρηση μας με το ποσό της ακύρωσης, ως προβλέπει σχετικά η σύμβαση. Αποτέλεσμα της ως άνω συμπεριφοράς της είναι να έχει προκληθεί όλη αυτή η αναστάτωση στις μεταξύ μας σχέσεις και να μην έχουν επιστραφεί μέχρι σήμερα τα χρήματα σας, αν και το έχουμε επανειλημμένα ζητήσει. Η επιχείρηση μας όλες αυτές τις ημέρες είναι σε συνεννόηση με την Τράπεζα και προσπαθεί να επιλύσει το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό.

Η τράπεζα όταν πέσουν βροχή οι αμφισβητήσεις συναλλαγών απο πελάτες που δεν παρέλαβαν ποτέ, περα  των εξόδων φακέλου για κάθε αιτημα chargeback που δικαιουται και θα χρεωσει τα οποια οφειλει να πληρωσει ο εμπορος, οφειλει και να κλειδωσει τις συναλλαγες με καρτες για να ελεγχθει οποιοδηποτε ανοιγμα. Μαλλον δεν κοιτανε προσεκτικα τις συμβασεις που υπογραφουν με την τραπεζα και τι σημαινει δεχομαι πληρωμη με καρτα και ποιες ειναι οι υποχρεωσεις τους.   

Δημοσ.

Εμενα μου κανει εντυπωση οτι εχει δωσει καποια χρηματα σε ιδιωτες που πληρωσαν με καταθεση και το πιστολι επεσε στις καρτες λογω Alpha Bank. Η Τραπεζα εχει νομικο τμημα βαρβατο και θα σε κηνυγησει, ενω οι ιδιωτες δυσκολευονται λογω κοστους σε δικηγορους, παραβολα κλπ. Οταν πιστολιαζεις ολοκληρη τραπεζα, δεν θα πιστολιασεις το καθε χρηστη που σου εκανε καταθεση? Περιεργη περιπτωση.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι εχει αδειασει τις εισπραξεις απο cardlink που ειχε στην Αλφα.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε

Ασε κακως ανακατευτηκα εξ αρχης. Σου ζηταω συγνωμη απο τωρα να γλυτωσουμε και τις μηνυσεις. Θα επιμεινω στην αποψη μου, γιατι δεν πειθεις, αλλα αποχωρω απο την κουβεντα. Οποιος θελει, μπορει να πιστεψει, οποιος δεν θελει, δε σε πιστευει. Μπορει εγω να μην εχω βρεθει σε αυτη τη θεση, σεβομαι και κατανοω ομως την ανησυχια και την αγωνια εκεινων που ειναι σε εκκρεμοτητα τα χρηματα τους.

Cheers

Αυτο δεν ειναι "ενα σεναριο". Ειναι η πραγματικοτητα απο οσα φαινονται να εχουν γινει ως τωρα. Το περιεγραψες με σχετικη ακριβεια.

ΤΟ ΟΤΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΠΟΧΩΡΕΙΣ ΚΑΙ POSTAREIS ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ . . 

21 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε

Και εγω σου λεω οτι εχεις ανεβασει5 Screenshot με τα στοιχεια της δικης σου υποτιθεμενης παραγγελιας και 1 απο την υποτιθεμενη επιστροφη που πηρες η οποια εχει και λαθος ημερομηνια. Μεταξυ ιδιας τραπεζας (Πειραιως σε Πειραιως οπως φαινεται στην φωτογραφια, γιατι και οι 2 λογαριασμοι της Πειραιως ειναι, δεν υπαρχει κανενα Valeur και τα χρηματα ειναι αμεσα διαθεσιμα στον λογ/μο σου μεσω του αντιλογισμου.

Παρολαυτα η τραπεζα σου .. ε.. Συγνωμη (εκ παραδρομης), η τραπεζα του κυρ-Γιωργη φαινεται να ειναι η Alpha Bank η οποια μαλιστα δεν τον αφηνει τον καημενο να επιστρεψει τα χρηματα στους πελατες του.

Και ξαναλεω, κριμα που εμπαιζεις τους ανθρωπους που περιμενουν τα χρηματα τους και η mobilepoint τους κοροιδευει και τους στελνει οδηγιες για την τραπεζα.

"ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΜΗΝΥΣΗΣ. "

Seriously;;; Αντε να σε χαρω... Να το εξετασεις εις βαθος...

ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΟΥΝ ΚΑΚΟΠΡΟΑΊΡΕΤΑ ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ . . ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ . . ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ALPHABANK ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ...ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖAΣ ΚΑΙ EMAIL KAI ONOMATA . AN MONO ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟ GOOGLE . H TO CLICK COMPUTER SOLUTIONS  H TO CLICK AND FIRE . 

ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ .. ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΕΣ ΝΑ ΣΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ? ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΣΤΟ MOBILEPOINT ? Η ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ANYDESK Η ΤΕΑΜVIEWER ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ LIVE ΣΤΟ PC MOY?  - ..ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ  ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ  KAI OTI ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΕΙΣ...

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ .. ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ CHALLENGE ACCEPTED .. 

-------------------------------------------------------

ΠΑΡΑΘΕΣΗ -----------ΛΟΓΟ ΟΤΙ CHALLENGE NOT ACCEPTED . 

ΟΠΟΤΕ ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΒΛΑΠTΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, BOYNO1979 είπε

EΈστειλα και εγώ mail στο κατάστημα και μίλησα και εγώ με εθνική όπως και εσύ. από την εθνική άκουσα τα ίδια. Από το κατάστημα μου ήρθε αυτό

Αντιλαμβανόμαστε την αναστάτωση που σας έχουμε προκαλέσει με την καθυστέρηση στην επιστροφή των χρημάτων σας, πλην όμως αναγκαζόμαστε να απευθύνουμε προς εσάς την παρούσα επιστολή και να ζητήσουμε τη συνδρομή σας για την ολοκλήρωση της διαδικασίας της επιστροφής των χρημάτων σας, εξηγώντας σας με ειλικρίνεια το τί έχει συμβεί μέχρι σήμερα.

Η επιχείρηση μας, αμέσως μετά την ακύρωση της παραγγελίας, προέβη στην έκδοση πιστωτικού δελτίου (το οποίο και σας έχουμε επισυνάψει σε προγενέστερη επικοινωνία μας). Η έκδοση του εγγράφου αυτού εκ μέρους της επιχείρησης μας, σύμφωνα με τη σύμβαση της επιχείρησης μας με την ALPHA BANK, η οποία μας παρείχε το e pos, αποτελεί το πρώτο βήμα και απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη μας, ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ότι και ο ίδιος ο πελάτης αποδέχεται ή έχει αιτηθεί και ο ίδιος την ακύρωση της παραγγελίας του  και έχει επικοινωνήσει τον λόγο της ακύρωσης στην Τράπεζα του (λ.χ μη παράδοση των εμπορευμάτων που παρήγγειλε).

Με απλά λόγια ένας πελάτης ο οποίος έχει ακυρώσει ή του έχει ακυρωθεί ή υπαναχωρήσει από μία σύμβαση που έχει καταρτιστεί εξ αποστάσεως μέσω διαδικτύου οφείλει σε περίπτωση χρέωσης του (όπως γίνεται στην περίπτωση μας) είτε να προβεί σε αμφισβήτηση της συναλλαγής επειδή δεν του παραδόθηκαν τα προϊόντα του είτε να υπαναχωρήσει εντός 14 ημερών, όπως ορίζει η σχετική νομοθεσία περί καταναλωτών.

Επίσης στο σημείο αυτό θα πρέπει να σας γνωστοποιήσουμε για την πληρέστερη ενημέρωση σας ότι η επιχείρηση μας οφείλει βάσει νομοθεσίας και βάσει της σύμβασης που έχει υπογράψει με την Τράπεζα ALPHA BANK να επιστρέψει τα χρήματα σε έναν πελάτη με τον ίδιο τρόπο που παρέλαβε τα χρήματα, δηλαδή στην περίπτωση σας μέσω της συσκευής e pos.

Η ALPHA BANK κι ενώ η επιχείρηση μας προέβη σε αντιλογισμό της παραγγελίας σας αμεσότατα, αρνείται να εκκαθαρίσει μέχρι σήμερα τις μεταξύ μας συναλλαγές, παρά το γεγονός ότι οφείλει να το πράξει την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα από την έκδοση του πιστωτικού δελτίου από την επιχείρηση μας και στη συνέχεια να χρεώσει την επιχείρηση μας με το ποσό της ακύρωσης, ως προβλέπει σχετικά η σύμβαση. Αποτέλεσμα της ως άνω συμπεριφοράς της είναι να έχει προκληθεί όλη αυτή η αναστάτωση στις μεταξύ μας σχέσεις και να μην έχουν επιστραφεί μέχρι σήμερα τα χρήματα σας, αν και το έχουμε επανειλημμένα ζητήσει. Η επιχείρηση μας όλες αυτές τις ημέρες είναι σε συνεννόηση με την Τράπεζα και προσπαθεί να επιλύσει το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό.

Από την πλευρά σας ως καταναλωτές, σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους Συναλλαγών που διέπουν τη σχέση σας με την Τράπεζα που σας έχει εκδώσει την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα σας, σε περίπτωση που προβείτε σε αμφισβήτηση της συναλλαγής εντός 30 ημερών από την ακύρωση ή μη εκτέλεση αυτής για τον λόγο ότι δεν σας έχουν παραδοθεί ακόμη τα εμπορεύματα που παραγγείλατε και η επιχείρηση που δεν παρέδωσε τα εμπορεύματα συμφωνεί (όπως συμβαίνει εν προκειμένω που η επιχείρηση μας έχει εκδώσει το σχετικό πιστωτικό δελτίο και το έχει στείλει στην Τράπεζα), Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΕΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ.

Για τον λόγο αυτό ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία σας, καλώντας σας και από την πλευρά σας να προβείτε σε αμφισβήτηση της συναλλαγής εντός 30 ημερών για να μας βοηθήσετε να μπορέσουμε και εμείς από την πλευρά μας να ολοκληρώσουμε τη μεταξύ μας σχέση επιστρέφοντας σας τα χρήματα σας.

τώρα τα ρίχνουν στην τράπεζα και συγκεκριμένα στην ALPHA BANK ... τους λυπάμαι γιατί έχουν πάρα πολύ "Βαρβάτο Νομικό Τμήμα και πάρα πολύ καλούς δικηγόρους" δεν θα ξεμπλέξουν πολύ εύκολα

επίσης εφιστώ την προσοχή σας πριν αποδεχτείτε κάτι τέτοιο που αναγράφεται καλό είναι να επικοινωνήσετε με δικηγόρο πρώτα.

1 ώρα πριν, HaraBug είπε

Μήπως είναι εύκολο να μας πει κάποιος πως γίνεται η αμφισβήτηση και αν υπάρχει τρόπος να γίνει Online?

Ευχαριστώ. 

αυτό εξαρτάται από το ποσό της συναλλαγής και από την τράπεζα σου

άλλες το κάνουν ONLINE άλλες απαιτούν να πας στο κατάστημα και να συμπληρώσεις την αίτηση και άλλες μέσω τηλεφώνου

1 ώρα πριν, katseras7 είπε

ρε φιλε εισαι σοβαρος ? ? ? ? ? ? ? μαλλον πως οχι . . σου στελνω οτι αποδειχτικο θες . . αν δεις το ποστ μου παραπανω εχω ολα τα screenshot απο τραπεζα και εμαιλ . αν δεν σε καλυπτει πες μου τι αλλο θες . . ταυτοχρονα αν βαλεις το ονομα μου στο ιντερνετ θα δεις απο την εδρα του μαγαζιου μου μεχρι ολα τα τηλεφωνα μου . . ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ . ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΣΤΕΙΟ . . 

ΣΕΛΙΔΑ 68 - ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΣΤ .

ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΕΡΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΜΗΝΥΣΗΣ. 

Αγαπητέ μου φίλε δεν υπάρχει κανένας λόγος να τσακώνεστε

Η συγκεκριμένη δημόσια ιστοσελίδα/κοινότητα που μας φιλοξενεί για να λέμε τα σχόλια μας/απόψεις μας 

Δεν είναι Δικαστήριο άρα κανείς δεν υποχρεούται να προσκομίσει την οποιαδήποτε απόδειξη όπως και κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να αποδεχτεί ή να πιστέψει ότι παραλάβατε ή όχι την παραγγελία ή ότι σας επιστρέψανε το ποσό ή όχι.

Αν θυμάσαι εγώ είμαι αυτός που είπα εξ αρχής ότι δεν πιστεύω την οποιαδήποτε απόδειξη ανέβει είτε αφορά προιόν / παραστατικό η μόνη απόδειξη για εμένα που μετράει είναι η ταμπέλα του προιόντος που περιέχει την μάρκα/μοντέλο και serial number που είναι μοναδικά στοιχεία και δείχνουν ότι μπορεί να λέτε αλήθεια

Αλλά και πάλι δεν είμαστε Δικαστήριο , δεν είμαι Δικαστής να κρίνω εσάς ή το κατάστημα έτσι δεν με ενδιαφέρει αν λέτε την αλήθεια αναμεταξύ σας ή λέτε ψέμματα κοροϊδεύοντας ο ένας τον άλλον.

Εγώ μπήκα εδώ μετά την υπόθεση a-mobiles.gr και το θέμα με τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν

Σας είπα τα βήματα που πρέπει να κάνετε για να πάρετε τα χρήματα σας πίσω ανάλογα τον τρόπο που πληρώσατε και να κυνηγήσετε την επιχείρηση και η βοήθεια μου σταμάτησε εκεί (κακώς συνεχίζω και εγώ να γράφω και να επαναλαμβάνω τα ίδια και τα ίδια.)

Μου έγινε μάθημα και δεν θα επαναληφθεί στο επόμενα θέμα για κατάστημα που θα ανέβει στην παρούσα ιστοσελίδα ούτε καν οδηγίες δεν θα δώσω (όποιος θα χρειαστεί οδηγίες τότε θα τον παραπέμψω στην τράπεζα του και σε δικηγόρο).

49 λεπτά πριν, sexymwro7 είπε

Να πω ενα σεναριο? Ο κυριος μαζευε παραγγελιες/λεφτα για 1μιση μηνα (μιλαμε για εκατονταδες χιλιαδες ευρω) και ειχε ολο τον κοσμο στο περιμενε. Μολις αρχισαν να τον υποψιαζονται, τραβηξε ολα τα λεφτα και εκλεισε τηλεφωνο και το μαγαζι για να μην τον λιντσαρουν. Απο κει και περα συμβουλευει τον κοσμο να κανουν αμφισβητηση συναλλαγης, για να εξασφαλισουν οτι θα παρουν τα λεφτα τους απο την τραπεζα (λεφτα τα οποια αυτος δεν εχει, γιατι τα τραβηξε). Ετσι το "χρεος" του θα ειναι μονο προς την τραπεζα και οχι προς χιλιαδες ατομα. Δε θα φαινεται αρα σαν ενας απατεωνας που εξαπατησε χιλιαδες κοσμο, αλλα σαν ενας ανθρωπακος που επεσε εξω η επιχειρηση του και χρωσταει στην τραπεζα (αρα λιγοτερες νομικες συνεπειες). Επειτα θα κυρηξει καμια πτωχευση στην εταιρεια, φεσωνοντας την τραπεζα και με το κεφαλαιο που τραβηξε, ζει σαν βασιλιας απο δω και περα (ή ανοιγει κανουρια επιχειρηση με νεο ΑΦΜ και μποναμα μια κεφαλαιαρα για να ξαναρχισει).

εδώ να συμπληρώσω ότι υπάρχει ήδη νέα επιχείρηση από 08/01/2020 της ίδιας ιδιοκτήτριας/επιχειρηματίας/διαχειρίστριας

με επωνυμία MOBILEPOINT με νομική μορφή ΙΚΕ με άλλο ΑΦΜ και με άλλη διεύθυνση έδρας

τα στοιχεία υπάρχουν στο ΓΕΜΗ δημοσιευμένα αν αναζητήσετε τα μηνύματα μου θα τα βρείτε.

Επεξ/σία από ikorolis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, ikorolis είπε

Η συγκεκριμένη δημόσια ιστοσελίδα/κοινότητα που μας φιλοξενεί για να λέμε τα σχόλια μας/απόψεις μας 

Δεν είναι Δικαστήριο άρα κανείς δεν υποχρεούται να προσκομίσει την οποιαδήποτε απόδειξη όπως και κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να αποδεχτεί ή να πιστέψει ότι παραλάβατε ή όχι την παραγγελία ή ότι σας επιστρέψανε το ποσό ή όχι.

Αν θυμάσαι εγώ είμαι αυτός που είπα εξ αρχής ότι δεν πιστεύω την οποιαδήποτε απόδειξη ανέβει είτε αφορά προιόν / παραστατικό η μόνη απόδειξη για εμένα που μετράει είναι η ταμπέλα του προιόντος που περιέχει την μάρκα/μοντέλο και serial number που είναι μοναδικά στοιχεία και δείχνουν ότι μπορεί να λέτε αλήθεια

Αλλά και πάλι δεν είμαστε Δικαστήριο , δεν είμαι Δικαστής να κρίνω εσάς ή το κατάστημα έτσι δεν με ενδιαφέρει αν λέτε την αλήθεια αναμεταξύ σας ή λέτε ψέμματα κοροϊδεύοντας ο ένας τον άλλον.

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΕΒΑΖΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΤΑ EMAIL ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΗΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΜΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΩ ? ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ SERIAL ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ .. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ . 

Επεξ/σία από katseras7
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, ikorolis είπε

άλλες το κάνουν ONLINE άλλες απαιτούν να πας στο κατάστημα και να συμπληρώσεις την αίτηση και άλλες μέσω τηλεφώνου

Είναι σχετικά μικρό το ποσό συγκρίνωντας με τα υπόλοιπα που διάβασα, κάπου στα 150 ευρώ. 

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, katseras7 είπε

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΕΒΑΖΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΤΑ EMAIL ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΗΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΜΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΩ ? ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ SERIAL ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ .. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ . 

Καταρχήν σε παρακαλώ μην γράφεις ΚΕΦΑΛΑΙΑ στην γλώσσα του διαδικτύου είναι σαν να φωνάζεις και το αποτέλεσμα είναι να μην δίνουν σημασία στα λεγόμενα σου καθώς γίνεται κουραστικό να διαβάσεις ένα μήνυμα στα ΚΕΦΑΛΑΙΑ

Επίσης σου διέφυγε στην απάντηση μου το γεγονός ότι εδώ πέρα είμαστε σε μια δημόσια ιστοσελίδα/κοινότητα

Δεν είμαστε σε "Δικαστήριο" ούτε κάνουμε το "Δικαστήριο" ή τους "Δικαστές"

Άρα δεν έχει κανείς υποχρέωση να ανεβάσει την οποιαδήποτε απόδειξη

Όπως και ο καθένας από μας δεν έχει την υποχρέωση να πιστέψει ή όχι τον οποιοδήποτε

Πιστεύω ότι όλοι έχουμε καλή πίστη να θεωρούμε ότι ανεβάζει ως αποδείξεις/στοιχεία ο καθένας που συμμετέχει στην παρούσα συζήτηση είναι αληθινά και δεν κοροϊδευόμαστε αναμεταξύ μας.

Σε μια δημόσια ιστοσελίδα/κοινότητα θα βρεις τους τρόπους και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις προκειμένου να πάρεις τα χρήματα σου πίσω και αν χρειάζεται να απευθυνθείς στις αρμόδιες αρχές για καταγγελία.

και για να κλείσω νομίζω έχω το δικαίωμα να πιστεύω ή όχι τον οποιοδήποτε

Ευχαριστώ

25 λεπτά πριν, HaraBug είπε

Είναι σχετικά μικρό το ποσό συγκρίνωντας με τα υπόλοιπα που διάβασα, κάπου στα 150 ευρώ. 

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. 

Αν εσύ κρίνεις ότι 150 ευρώ δεν έχουν αξία για εσένα και τα κάνεις δώρο στην οποιαδήποτε επιχείρηση

εμένα δεν μου πέφτει λόγος

Επεξ/σία από ikorolis
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, ikorolis είπε

τώρα τα ρίχνουν στην τράπεζα και συγκεκριμένα στην ALPHA BANK ... τους λυπάμαι γιατί έχουν πάρα πολύ "Βαρβάτο Νομικό Τμήμα και πάρα πολύ καλούς δικηγόρους" δεν θα ξεμπλέξουν πολύ εύκολα

επίσης εφιστώ την προσοχή σας πριν αποδεχτείτε κάτι τέτοιο που αναγράφεται καλό είναι να επικοινωνήσετε με δικηγόρο πρώτα.

Εγώ μπήκα εδώ μετά την υπόθεση a-mobiles.gr και το θέμα με τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν

Σας είπα τα βήματα που πρέπει να κάνετε για να πάρετε τα χρήματα σας πίσω ανάλογα τον τρόπο που πληρώσατε και να κυνηγήσετε την επιχείρηση και η βοήθεια μου σταμάτησε εκεί (κακώς συνεχίζω και εγώ να γράφω και να επαναλαμβάνω τα ίδια και τα ίδια.)

Μου έγινε μάθημα και δεν θα επαναληφθεί στο επόμενα θέμα για κατάστημα που θα ανέβει στην παρούσα ιστοσελίδα ούτε καν οδηγίες δεν θα δώσω (όποιος θα χρειαστεί οδηγίες τότε θα τον παραπέμψω στην τράπεζα του και σε δικηγόρο).

εδώ να συμπληρώσω ότι υπάρχει ήδη νέα επιχείρηση από 08/01/2020 της ίδιας ιδιοκτήτριας/επιχειρηματίας/διαχειρίστριας

με επωνυμία MOBILEPOINT με νομική μορφή ΙΚΕ με άλλο ΑΦΜ και με άλλη διεύθυνση έδρας

τα στοιχεία υπάρχουν στο ΓΕΜΗ δημοσιευμένα αν αναζητήσετε τα μηνύματα μου θα τα βρείτε.

Πηγε στο Χολαργο στο εμπορικο κεντρο η κυρια. Τι γινεται ρε σεις? Κολομβια γιναμε.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, akatsim είπε

Πηγε στο Χολαργο στο εμπορικο κεντρο η κυρια. Τι γινεται ρε σεις? Κολομβια γιναμε.

δεν το ανακάλυψα εγώ  (δεν το είχα ψάξει ενδότερα έτσι μου ξέφυγε)

το ανακάλυψε άλλος συνομιλητής μας ότι η ιδιοκτήτρια/επιχειρηματίας ή ο ιδιοκτήτης/επιχειρηματίας

άνοιξε άλλη επιχείρηση στις 08/01/2020 με μορφή ΙΚΕ με νέο ΑΦΜ και άλλη ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΔΡΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ με την επωνυμία MOBILEPOINT

και αυτό σίγουρα δεν είναι καλό στοιχείο που να δείχνει αθωότητα

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, diamand είπε

Και το ότι υπάρχει και mobilepoint.bg ;;; 😝😂

δεν ξέρω βουλγάρικα δυστυχώς έτσι δεν μπορώ να εκφέρω άποψη

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, diamand είπε

Και το ότι υπάρχει και mobilepoint.bg ;;; 😝😂

Απο το 2012 ειναι αυτοι και επισημοι εκπροσωποι κατασκευαστων. Απλη συνωνυμια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν παιδιά,πηρα τα λεφτα πίσω σημερα και ειχα κανει την αγορά μεσω χρεωστικής καρτας...αποδεικτικά δεν ανεβαζω γιατι δεν εχει κανενα νοημα απο την στιγμή που μεχρι πριν λιγο ενιωθα οπως νιώθετε ολοι οσοι περιμένετε τα λεφτά σας πίσω και λογικό ειναι να εχετε τις αμφισβητήσεις σας.Δεν εχω καταλάβει τι ακριβώς παιζει με το καταστημα και τι σκοπευουν η σκοπευαν να κάνουν αλλα εγω προσωπικά πηρα τα λεφτα μου πίσω οταν εβαλα δικηγορο να ερθει σε επικοινωνία μαζι τους ζητησαν το IBAN για την μεταφορα χρημάτων...λίγο πριν μου ειχαν στειλει τα γνωστα email για αμφισβήτηση συναλλαγής και προσπαθούσαν να με πείσουν πως πρέπει να την κανω.Γνωμη μου ειναι να βαλετε δικηγορο και να τον ενημερωσει για περαιτέρω νομικό ζήτημα.Σημερα εγινε το ολο θέμα και σήμερα φανηκαν στον λογαριασμό μου και μάλιστα άμεσα διαθέσιμα και οχι ως λογιστικό ποσό.Ευχομαι να σας επιστραφούν ολων τα λεφτά!!

Επεξ/σία από gregor38
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...