esseker20kik Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Γεια σας, ειμαι 21 ετων δεν εχω σπουδασει κατι, αλλα απο το καλοκαιρι ξεκινησα να διαβαζω σχετικα με τον προγραμματισμο καποια πραγματα και μ αρεσε πολυ το κομματι web development. Επειδη εργαζομαι ως σερβιτορος το τελευταιο 2μηνο (λογο καραντινας) εκατσα λιγο πιο εντατικα και εφτιαξα ενα απλο site σε wordpress locally στο xampp. Τωρα αυτο που θελω να κανω ειναι να αναβασω αυτο το site live, μεχρι στιγμης έχω αγορασει domain name και host στο CretaForce, αλλα το θεμα μ ειναι οτι πως να το μεταφερω. Υπαρχει καπου καποιο manual η αν μπορει να μ δωσει καποιος οδηγιες θα ημουν ευγνωμών .
CyberCr33p Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Στείλε μας ένα μήνυμα στο [email protected] για να σε βοηθήσουμε με το ανέβασμα ή να το ανεβάσουμε και εμείς εάν μας στείλεις ένα backup μέσω wetransfer. 1
kormos Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, esseker20kik είπε Γεια σας, ειμαι 21 ετων δεν εχω σπουδασει κατι, αλλα απο το καλοκαιρι ξεκινησα να διαβαζω σχετικα με τον προγραμματισμο καποια πραγματα και μ αρεσε πολυ το κομματι web development. Επειδη εργαζομαι ως σερβιτορος το τελευταιο 2μηνο (λογο καραντινας) εκατσα λιγο πιο εντατικα και εφτιαξα ενα απλο site σε wordpress locally στο xampp. Τωρα αυτο που θελω να κανω ειναι να αναβασω αυτο το site live, μεχρι στιγμης έχω αγορασει domain name και host στο CretaForce, αλλα το θεμα μ ειναι οτι πως να το μεταφερω. Υπαρχει καπου καποιο manual η αν μπορει να μ δωσει καποιος οδηγιες θα ημουν ευγνωμών . Θα μπορούσες απ' ευθείας μας μιλήσεις μαζί τους Ως μέλος όμως εδώ ο @CyberCr33p είναι σαν να μιλάς με τον ίδια την επιχείρηση.
esseker20kik Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 ευχαριστω πολυ παιδια νομιζω το βρηκα απλα μαλλον επρεπε να περιμενω καποιο χρονικο διαστημα μεχρι να μ εμφανισει τις επιλογες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα