karapro Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Καλησπέρα,θα ξεκινήσω όλο το στόρυ απ'την αρχή μπας και καταλάβει κανείς τι ακριβώς έχει παιχτεί. Έχω συνδέσει σαν εξωτερικό τον παλιό μου δίσκο(τώρα έχω έναν ssd) για να του κάνω ένα ξεσκαρτάρισμα. Κάποιοι φάκελοι όμως τύπου Appdata,Local,Roaming,System32 κ.α δεν σβηνόντουσαν μ'ένα απλό delete. Έτσι κατέβασα ένα πρόγραμμα για να κάνει σε αυτούς τους φακέλους ένα force delete. ΄Αρχισα να σβήνω λοιπόν έναν έναν τους φακέλους ώσπου ξαφνικά μου βγάζει μπλε οθόνη error system service και κάνει επανεκκίνηση,μόνο που το λάπτοπ έπαθε ένα κοκομπλόκο και δεν εμφανίζονταν τα αρχεία μου ούτε άνοιγε κανά πρόγραμμα. Δοκίμαζα μερικές επαννεκινήσεις αλλά δεν άλλαξε κάτι,έτσι αποφάσισα να μπω σε safe mode και να κάνω μια επαναφορά συστήματος.8/5/20 έλεγε,εντάξει λέω πριν 3 μέρες είναι δεν έχω αλλάξει και τίποτα από τότε. Κάνω την επαναφορά λοιπόν,ανοίγει το λάπτοπ κανονικά αλλά λείπουν όλα τα αρχεία μου από τα βίντεο,εικόνες,μουσική και έγγραφα,όχι όμως από την επιφάνεια και τα στοιχεία λήψης. Κάποια προγράμματα επίσης δεν δουλεύουν. Τι παίχτηκε;
micos000 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Μήπως μπερδεύτηκες και αντί να σβήνεις τους φάκελους από τον εξωτερικό τους έσβηνες από τον εσωτερικό;
karapro Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, micos000 είπε Μήπως μπερδεύτηκες και αντί να σβήνεις τους φάκελους από τον εξωτερικό τους έσβηνες από τον εσωτερικό; Όχι 100%
micos000 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Μάλλον έγινε πατάτα. Ξεκίνα για ανάκτηση για αρχή με το recuva.
karapro Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δυστυχώς τα περισσότερα δεν τα ανέκτησε και όσα ανέκτησε είναι κατεστραμμένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα