mixzio Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 γεια σας κ απο εμενα θα ηθελα τη βοηθεια σας. το σπιτι στο χωριο μου εχει οπτικη επαφη με το κτηριο που υπαρχουν οι κεραιες για ελευθερο wifi κ αποσταση 650m. ενδιαμεσα δεν υπαρχουν κτηρια. τι κεραια μου προτεινε; στο μπαλκονι μου οριακα βλεπω το δικτυο με το κινητο μου.
jkoukos Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Ένα εξωτερικό ΑΡ, όπως TP-LINK CPE210, Ubiquiti NanoStation Loco M2, Tenda O3. Αυτό θα συνδέεται ασύρματα με το δημοτικό hotspot και θα φέρνει με καλώδιο δικτύου μέσα στο σπίτι την σύνδεση.
mixzio Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 γεια σας κ παλι θελω την βοηθεια σας. κατι κανω λαθος κ δεν μπορω να συνδεθω στο δημοσιο δικτυο. ενω το βρισκω δεν μπορω να συνδεθω. παω στο wirillines το βρισκω κανω apply. μετα στο network αλλαζω ip. αλλα μετα στο main δεν μου δειχνει ποσο σημα-ενταση λαμβανω Spoiler
kostasbm Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 14 λεπτά πριν, mixzio είπε γεια σας κ παλι θελω την βοηθεια σας. κατι κανω λαθος κ δεν μπορω να συνδεθω στο δημοσιο δικτυο. ενω το βρισκω δεν μπορω να συνδεθω. παω στο wirillines το βρισκω κανω apply. μετα στο network αλλαζω ip. αλλα μετα στο main δεν μου δειχνει ποσο σημα-ενταση λαμβανω Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου ποια κεραια πηρες τελικα??
mixzio Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 nanostation loco m2. εχω βγαλει κ φωτο τα data αλλα πρεπει να αλλαξω αναλυση στις φωτο για να.τις ανεβασω κ τωρα ειμαι απο κιν
mixzio Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημερα Σας περιγραφω τα βηματα που εκανα για να μπορεσετε να με βοηθησετε 1. βαζω στο Pc ip 192.168.1.50 k subnet 2. συνδεομαι στο nano με 192.168.1.20 κ παω στο wifi κ κανω scan μου εμφανιζει το δημοσιο δικτυο (εικονα 1) 3. το επιλεγω κανω apply 4. παω στο network αλλαζω ip απο 192.168.1.20 το κανω 200 5. κανω apply 6. με πεταει εκτος κανω συνδεση με την νεα ip 200 7. και στο main βλεπω αυτο ( εικονα 2) Δεν θα επρεπε στο main να μου εμφανιζει το δικτυο που εχω επιλεξει και την ενταση που πιανει? περιμενω την βοηθεια σας Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2020 από mixzio
htaccess Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, mixzio είπε Καλημερα Σας περιγραφω τα βηματα που εκανα για να μπορεσετε να με βοηθησετε 1. βαζω στο Pc ip 192.168.1.50 k subnet 2. συνδεομαι στο nano με 192.168.1.20 κ παω στο wifi κ κανω scan μου εμφανιζει το δημοσιο δικτυο (εικονα 1) 3. το επιλεγω κανω apply 4. παω στο network αλλαζω ip απο 192.168.1.20 το κανω 200 5. κανω apply 6. με πεταει εκτος κανω συνδεση με την νεα ip 200 7. και στο main βλεπω αυτο ( εικονα 2) Δεν θα επρεπε στο main να μου εμφανιζει το δικτυο που εχω επιλεξει και την ενταση που πιανει? περιμενω την βοηθεια σας Γιατί "παίζεις" με τις ip ? Το δημόσιο δίκτυο λειτουργεί προφανώς με dhcp server ο οποίος κάνει την διευθυνσιοδότηση των συσκευών στο δίκτυο, επέλεξε στις συσκευές σου να παίρνουν ip αυτόματα.
mixzio Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, htaccess είπε Γιατί "παίζεις" με τις ip ? Το δημόσιο δίκτυο λειτουργεί προφανώς με dhcp server ο οποίος κάνει την διευθυνσιοδότηση των συσκευών στο δίκτυο, επέλεξε στις συσκευές σου να παίρνουν ip αυτόματα. επειδη δεν τα ξερω κ πολυ καλα. θα μπορουσες να με κατατοπισεις λιγο αν καταλαβαινω λιγο θα πρεπει στο network να βαλω DHCP? Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2020 από mixzio
htaccess Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Τελικά έχεις ένα δίκιο που πάιζεις με τις ips ... μόλις είδα το user manual της συσκευής σου (https://dl.ubnt.com/Nano_Quick_Set-up.pdf) , αν δεν τα καταφέρεις από το user manual, πες μου να φτιάξω έναν οδηγό πιο αναλυτικό να σου ανεβασω εδώ. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2020 από htaccess
mixzio Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 11 λεπτά πριν, htaccess είπε Τελικά έχεις ένα δίκιο που πάιζεις με τις ips ... μόλις είδα το user manual της συσκευής σου (https://dl.ubnt.com/Nano_Quick_Set-up.pdf) , αν δεν τα καταφέρεις από το user manual, πες μου να φτιάξω έναν οδηγό πιο αναλυτικό να σου ανεβασω εδώ. θα ηθελα την βοηθεια σου γτ δεν εχω καταφερει να συνδεθω. κατι κανω λαθος
htaccess Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Πολλά από αυτά τα έχεις/γνωρίζεις , απλά έκανα τον οδηγό όσο πιο αναλυτικό μπορούσα. Πηγαίνεις στις ρυθμίσεις της κάρτας δικτύου, (εδώ να κάνω μία σημείωση, καλό είναι να ξετικάρεις όσα φαίνονται στο screenshot (unticked) για ένα κλικ αυξημένης ασφάλειας). , Βάζεις τα παρακάτω και πατάς ok και ok. Κατόπιν, δεξί κλικ στην κάρτα δικτύου, απενεργοποίηση (disable περιμένεις μερικά δευτερόλεπτα), και ενεργοποίηση (enable) ξανά. Μόλις ενεργοποιηθεί η κάρτα δικτύου, κλείνεις τα παράθυρα, ανοίγεις τον browser και γράφεις την διεύθυνση http://192.168.1.20 . Βάζεις username password. Στην καρτέλα network βάζεις τα παρακάτω και πατάς μόνο το change> Θα σου εμφανιστεί και το παρακάτω παράθυρο, αγνόησέ το προς το παρόν. Πηγαίνεις στην καρτέλα Link Setup, και βάζεις τα παρακάτω (εκτός από το country, βάλε Greece, αν δεν υπάρχει επιλογή Greece, ασ` το United States) > Πατάς change, και στο παρακάτω αναδυόμενο παράθυρο (αυτό που είχες αγνοήσει πριν), πατάς Apply. Τώρα έχεις χάσει την σύνδεση με την συσκευή (Nano), κλείνεις τον browser. Πηγαίνεις πάλι στις ρυθμίσεις της κάρτα δικτύου και τα βάζεις στο αυτόματο, όπως παρακάτω. Πατάς ok και ok, καλού κακού, κάνε απενεργοποίηση και ενεργοποίηση την κάρτα δικτύου (disable / enable όπως παραπάνω). Τώρα ανοίγεις και πάλι τον browser και γράφεις την διεύθυνση http://192.168.10.20 . Θα σου ανοίξει το Nano, θα μεταβείς στο link setup, θα επιλέξεις το ασύρματο δίκτυο που επιθυμείς και θα πατήσεις select, κατόπιν το change και το apply στο αναδυόμενο παράθυρο. Τώρα στο tab main στην στήλη base station ssid θα σου έχει το δίκτυο που έχεις επιλέξει και λογικά θα έχεις internet. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2020 από htaccess
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα