Προς το περιεχόμενο

KOTOR 2: The Sith Lords Details

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Cheats ούτε είχα, ούτε πρόκειται να χρησιμοποιήσω ποτέ, αυτά είναι γι' αυτούς που δεν ξέρουν να παίζουν, not me. Τεσπα, αυτό που λες δεν με κάνει να πηγαίνω πιο γρήγορα, το πρόβλημά μου δεν είναι ότι τρακάρω αλλά ότι δεν πάω γρήγορα ώστε να κάνω καλό χρόνο και δεν βλέπω πουθενά στα Options κάποια επιλογή που να λέει Shift up ή κάτι σχετικό.

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξέρω ότι δεν είστε υποχρεωμένοι να απαντήσετε σε αυτό που ρωτάω αλλά πραγματικά μένω έκπληκτος γιατί υποτίθεται ότι αυτό το forum υπάρχει για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον σωστά?? Πόσο δύσκολο είναι, λοιπόν, να μου απαντήσει κάποιος σε αυτό που ρώτησα πιο πάνω?? :(

Δημοσ.
Έλα όμως που εγώ για να προχωράω χρησιμοποιώ το αριστερό κουμπί του mouse :S... μήπως θυμάσαι πως λέγεται στα Options το κουμπί που ανεβάζει τις ταχύτητες??

δεν θυμάμαι πως λέγεται. θυμάμαι ότι το kotor2 έχει ξεχώριστη λίστα για τα controls των minigames όπως τα λέει πχ. (swoop racing) όπου αλλάζεις τα κουμπιά. Να επισημάνω ότι ΔΕΝ χρειάζεται να πατάς γκάζι γιατί επιταχύνει μόνο του. Γκάζι δεν υπάρχει ουσιαστικά. Επίσης δεν είμαι σιγουρος αν σου δίνει δυνατότητα να αλλάξεις το πλήκτρο που ανεβάζεις ταχύτητες (ίσως να σου δίνει). Από default έχει το left click. Sorry που δεν μπορώ να είμαι πιο ακριβής αλλά επειδή το τελείωσα, το έχω κάνει uninstall. Παραθέτω και κάποιες οδηγίες από το site του παιχνιδιού.

Press the Enter or the Mouse left button to activate thrusters, and move side-to-side using the A & D keys. Steer over the acceleration pads to receive speed boosts, and each time the speed indicator tops out in the red part, press Enter or the Mouse left button again to shift to change gears. Press the SPACEBAR to induce a jump and clear some obstacles such as walls. The time taken to complete the course is tallied at the top of the screen.

NOTE: Activating initial thrusters too soon, failing to shift at the optimal times or hitting onstacles on the course will all cause speed to drop.

Δημοσ.

Re pedia sigoura exei ta idia requirements me to 1?Ego pou to etreksa mou kollage kai sto menu!Eno to ena mou etrexe kanonika.

Otan leo kollage,dld epelega ksero go options i new game kai kathe epilogi kollaghe o ixos kai ekane ligo mexri na ksanastrosei.

Sto requirements met eixa ola pass ektos apo warning stin 32 mb karta.

Δημοσ.

btw, 2 sabers (1 se kathe xeri) energopoiimeno to master speed kai i epithesi pou exei eikona ta 3 spathia kai lionoun oloi!!!!

meta to game katantaei efkolo...

(pali kala pou de me enoiazan oi ipoloipoi xaraktires, den tous eixa efodiasei katallila, kai mou tous skotonan!!!!)

Δημοσ.

hi guys :D

shmera phra to paixnidaki, fainetai yperoxo.

eimai kara-fanatikos twn star wars (exw dei 5 fores thn ka8e tainia :P)

h8ela na rwthsw se poio shmeio tou paixnidiou 8a parw lightsaber sta xeria mou :P:P:P

thx in advance

aaa, kai valte kai kana spoiler ;)

Δημοσ.

Αν είσαι καραφανατικός εσύ που την έχεις δει 5 φορές εγώ τί θεωρούμαι που έχω δει την κάθε μία (τουλάχιστον) 15 φορές?? Φυσικά για τα τελευταία 2 μιλάω γιατί στα 3 πρώτα έχω χάσει το λογαριασμο :P

Δημοσ.
hi guys :D

shmera phra to paixnidaki' date=' fainetai yperoxo.

h8ela na rwthsw se poio shmeio tou paixnidiou 8a parw lightsaber sta xeria mou :P:P:P

thx in advance

aaa, kai valte kai kana spoiler ;)[/quote']

το lightsaber δεν το έχεις από την αρχή, αλλά βρίσκεις στη διάρκεια των περιπετειών σου στους πλανήτες κομμάτια τα οποία τα δίνεις στον bao dur (το μηχανικό του party σου και σου φτιάχνει lightsaber). Μετά βρίσκεις διάφορα φοβερα και τρομερά upgrades με αποκορύφωση τον κρύσταλλο σε μιά σπηλιά στον malachor v. (δεν λέω άλλα).

Δημοσ.

Έχεις μέλλον ακόμα... lol, εγώ έχω φτάσει 3-4 ώρες μετά από σένα και τώρα μόλις πήρα τα πρώτα 2 υλικά για το lightsaber :P.

Δημοσ.

Ρε γμτ έφτασα εκεί που βρήκα τον Bao Dur, έφτασα και στο πρώτο workbench αλλά δεν ξέρω πως @@ φτιάχνεται το lightsaber???? Έκανα όλα τα απαραίτητα Create items αλλά lightsaber δεν έχω δει πουθενά... :(.

Μπορεί να μου πει κάποιος τη διαδικασία??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...