Προς το περιεχόμενο

KOTOR 2: The Sith Lords Details

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ζήτησα ThReSh να βοηθήσεις άμα δεν γουστάρεις, και δεν κόλλησα πουθενά. Ούτε λύση του παιχνιδιού θέλω. Μια ερώτηση έκανα για να λύσω μια απορία μου..

Thanx παίδες, θα το βρω στην πορεία...Τώρα είμαι Dantooine..

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δυστυχώς ελάχιστη διαφορά υπάρχει μεταξύ dark και light side όσον αφορά το φινάλε του παιχνιδιού.Εννοείται πως πολλά quest είναι διαφορετικά,αλλά όχι πως αλλάζει τίποτα όσον αφορά την κατάληξη της ιστορίας(σε αντίθεση με το πρώτο kotor)

Δημοσ.

re paidia...efiga apo ton platini, alla akoma den katalava pos skata eno ekana 40 sec sto race, opos eipe kai o alpagerm, den mou elege oti ta piga kalitera apo to rekor pistas afou einai 42 peripou...

Δημοσ.

apantisi ston str: file mou meta apo poly psaximo vrika tin lysi. prokeitai gia bug tis lucas. tha prepei na katevaseis ton savegame editor tou paixnidiou apo edw

http://www.starwarsknights.com/mtools/kse_321.zip. me afto to ergaleio afou pareis backup ta saves sou na kaneis edit to antistoixo save kai na kaneis klik sto GLOBAL VARIABLES meta klik sto BOOLEAN kai na vreis ti metavliti pou an den kanw lathos legetai 'SWOOPFORFEIT' kai na tin kaneis 0. meta tha diapistoseis oti tha boreis na paixeis swoop racing kanonika. prosoxi omos! an xanakaneis forfeit race patondas to 'f' tha xana exeis to idio provlima kai tha prepei na xanakaneis ti diadikasia. opote oxi forfeit!! elpizo na voithisa :wink:

Δημοσ.

Εγώ βρε παιδιά γιατί δεν μπορώ να κάνω κάτω από 1 λεπτό και 20 δεύτερα περίπου??? Μήπως υπάρχει κάποιο κουμπί για turbo??? Κοίταξα στα Options αλλά δεν βρήκα κάτι... :(

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ το τερμάτισα και σε Light και σε Dark side και δε χρειάστηκε καθόλου να λάβω μέρος σε Swooprace.Γι' αυτό μη δυσκολεύεται τη ζωή σας!:)Το παιχνίδι τερματίζεται και χωρίς swooprace.:)

Δημοσ.

Ναι αλλά εγώ θέλω να τρέξω γιατί σίγουρα θα έχω κάποιο όφελος που μπορεί να με βοηθήσει αργότερα, πως να το κάνουμε τώρα? ;) :P

Ξέρει κανείς τίποτα γι' αυτό που ρώτησα πιο πάνω??

Δημοσ.

akouo protaseis gia lightsabers

ti protimate dual h double?

oi kaluteroi sindiasmoi klp

a kai mia aporia , exo termatisei to paixnidi kai stin epilogi movies mou emfanizontai

oi 52/65 oi alles pou einai?

thanx

Δημοσ.

wgibson, εσύ που το έχεις τερματίσει δεν ξέρεις να μου πεις τι να κάνω στο swooprace για να κατεβάσω τον χρόνο? Υπάρχει τελικά κάποιο κουμπί για να πηγαίνει πιο γρήγορα??

Δημοσ.

sarisn, τα πλήκτρα που παίζουν, είναι μόνο w,s,a,d (πάνω - κάτω - δεξιά - αριστερά) space ή δεξί κουμπί mouse για jump και αριστερό κουμπί για αλλαγή ταχύτητας. (ΔΕΝ χρειάζεται να πατάς συνεχόμενα το αριστερό κλικ για γκάζι - αυξάνει ταχύτητα μόνο του) και πρέπει να κάνεις τις αλλαγές ένα τετραγωνάκι πριν το στροφόμετρο φτάσει στο κόκκινο. Για δοκίμασε έτσι. Εγώ έχω κάνει χρόνους και κάτω από 45 δευτερόλεπτα.

Δημοσ.

Έλα όμως που εγώ για να προχωράω χρησιμοποιώ το αριστερό κουμπί του mouse :S... μήπως θυμάσαι πως λέγεται στα Options το κουμπί που ανεβάζει τις ταχύτητες??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...