Προς το περιεχόμενο

KOTOR 2: The Sith Lords Details

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δείτε εδώ φωτογραφία από το Kotor 2 να γουστάρετε!!!:razz::razz:

http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/a_kakolyris/32346/385918

Ρε παιδιά για πείτε και άλλοι, δουλεύει το παραπάνω link ή όχι;;Γιατί εγώ το βλέπω κανονικά!!Και από διαφορετικούς υπολογιστές μάλιστα!!

Δημοσ.

Εγώ την παραπάνω εικόνα την έκανα print screen όταν έπαιζα σε dark side!!Σε ένα σημείο αναγκάζεις το γκομενάκι που βλέπετε στην εικόνα να χορέψει για τον Hutt!!:lol::lol:και φοράει την εξαίσια φορεσιά!!:lol::razz:

Δημοσ.

geia sas paidia. prosfata pira to star wars knights of the old republic 2 (tromero) alla thelo na sas rwtisw kati: ston prwto planiti (Telos) otan paw na lavo meros sto swoop racing, akoma kai an kerdisw idi yparxon rekor pistas, o ypeythynos twn races leei oti exasa. (you have to finish the race to win). kammia idea?

thanks.

Δημοσ.

Έβαλα έτσι από περιέργεια κάτι cheats που βρήκα και έφτασα Level 50!!!!:eek:Καλά περιττό να σας πω τι δυνάμεις είχα σε dark side βέβαια!!!Τους 2 τελευταίους κακούς τους κέρδισα με Force Crush μόνο και μάλιστα πολύ γρήγορα!!Force Power είχα 1000 points!!!

Δημοσ.

Χαιρετώ.

Έβαλα κι’ εγώ χθες το βράδυ το παιχνίδι και πήγα στα Options να αλλάξω τα κουμπιά γιατί παίζω με στάνταρ κουμπιά τέτοιου είδους παιχνίδια. Πηγαίνοντας λοιπόν να βάλω σαν move forward το mouse2 δεν το δέχεται!! Ξέρει κανείς αν γίνεται να το βάλω κάπως;;;

Δημοσ.

Μπορει να μου πει κάποιος, που βρίσκω τα κομμάτια για να φτίαξω lightsaber? Θα τα βρω μπροστά μου ή από κάπου τα μαζεύω?

Thanx..

• Super Moderators
Δημοσ.

eee as vrei kai kati monos tou...ti nohma exei ka8e fora pou kolaei kapou na tou lete ti prepei na kanei? an einai etsi na paei na pai3ei tetris...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...