Προς το περιεχόμενο

KOTOR 2: The Sith Lords Details

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δυστυχώς μας την έφεραν πάλι.Το παιχνίδι θα βγεί Δεκέμβρη για x-box και Φεβρουάριο στο Pc.Και να το δίλλημα για μένα που μόλις πήρα και x-box' date='να το πάρω για x-box ή να περιμένω την έκδοση για Pc.Πλεονεκτήματα x-box:Βγαίνει 2 μήνες νωρίτερα!

Πλεονεκτήματα pc:Καλύτερα γραφικά,aa,καλύτερο Interface,αλλά ποιός περιμένει 2 μήνες για να το παίξει,όταν θα γνωρίσω ότι υπάρχει;[/quote']

το Κ.Ο.Τ.Ο.R. 2 εγινε gold και θα κυκλοφορησει 6 δεκεμβριου στις ΗΠΑ (USA) σε ΧΒΟΧ μονο

Για ευρωπη -XBOX λιγο μετα (μαλλον Ιανουαριος 2005 η λιγο νωριτρερα )

Για PC ????? καλο φεβρουαριο .....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν παίζω εδώ και κανα 2 μέρες στο xbox το kotor2.Το πρώτο το είχα παίξει στο pc.

Δυστυχώς η έκδοση για xbox με έχει απογοητεύσει.Απίστευτα χάλια το frame rate,σε κάθε μάχη τα φτύνει κανονικά.Επίσης τα γραφικά μου φαίνονται πολύ θαμπά σε σχέση με το 1 στο pc.Δεν έχεις το lightsabre απο την αρχή,ούτε μετά απο κανα 2 αποστολές,τώρα είμαι στον 1 πλανήτη(η πρώτη περιοχή είναι ένας διαστημικός σταθμός).Το interface είναι μια χαρά sto xbox,γιατί είχα μια επιφύλαξη.Το παιχνίδι είναι βέβαια διασκεδαστικό,απλώς το frame rate σίγουρα δημιουργεί προβλήματα στο να το απολαύσεις.Καλύτερα να περιμένουμε την έκδοση για pc να το ευχαριστηθούμε.Ας είναι θα το τελειώσω στο box light side και μετά στο pc dark!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μόλις κυκλοφόρησε στον Παπασωτηρίου το kotor2 για pc και xbox.Μάλιστα πρίν την κυκλοφορία του στην υπόλοιπη Ευρώπη(το play.com το έχει για 11/2/2005).

Δημοσ.

fere fere fere fere feeeeereeee mou STAR WAAAAAARS!!!!!!

pantos oi tainies oi kainouries de tha eprepe na legontai star wars...alla star worst

ante na odume kai tin 3i ... tin "kakia!!!!"

Δημοσ.

Ρε παιδιά άρχισε να το παίζει κανείς σε pc;;Εγώ το πήρα προχθές από το θείο και παίζω ασταμάτητα!!!Με έχει πορώσει πάρα πολύ!!Έχω φτάσει Jedi Guardian Level 15 και Jedi Master Level 5!!!Και φυσικά Light Side points στο full!!!Στην αρχή δυσκολευόμουν λίγο αλλά τώρα δε με σταματάει τίποτα με τέτοιο level!!Υποκλίνονται όλοι στον Jedi Master Raynar Chun!!:razz:

Δημοσ.
Ρε παιδιά άρχισε να το παίζει κανείς σε pc;;Εγώ το πήρα προχθές από το θείο και παίζω ασταμάτητα!!!Με έχει πορώσει πάρα πολύ!!Έχω φτάσει Jedi Guardian Level 15 και Jedi Master Level 5!!!Και φυσικά Light Side points στο full!!!Στην αρχή δυσκολευόμουν λίγο αλλά τώρα δε με σταματάει τίποτα με τέτοιο level!!Υποκλίνονται όλοι στον Jedi Master Raynar Chun!!:razz:

Ο δικός μου θείος είναι μάλλον πολύ αργός... Κυριακή απογευματάκι μάλλον θα ξεκινήσω να παίζω... Ευτυχώς που τελείωσε και η εξεταστική, αλλιώς θα πήγαινε έτσι λόγω του KOTOR 2... Crow, πρέπει να είναι φοβερό, ε; Εγώ όμως λέω να ακολουθήσω το σκοτεινό μονοπάτι αν και έτσι θα δυσκολευτώ περισσότερο, φαντάζομαι...

Δημοσ.

Πάρα πολύ καλό JoKo!!Πολύ καλά γραφικά, περισσότερες δυνάμεις!!Στην αρχή διαλέγεις τι θες να είσαι δηλαδή Jedi Guardian, Jedi Sentinel, Jedi Consular(πολύ δύσκολο αν το διαλέξετε αυτό-τουλάχιστον αυτό λέει!).Σε ένα σημείο του παιχνιδιού όταν φτάσετε τον χαρακτήρα σας σε κάποιο level όπως εγώ Jedi Guardian Level 15 σας ρωτάει τι θέλετε να γίνετε Weapon Master ή Jedi Master.Φυσικά εγώ διάλεξα Jedi Master!:)Και είμαι Jedi Master Level 6 τώρα!!Περισσότερα force powers και όποιον πάρει ο χάρος!!:razz:

Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι απο εύκολο μέχρι γελοίο.Πρώτα απο όλα αλλάξτε οπωσδήποτε τη ρύθμιση απο normal σε difficult γιατί αλλιώς δεν έχει κανένα νόημα είναι πολύ εύκολο στο default.H μόνη δυσκολία είναι στις πρώτες ώρες του παιχνιδιού που δεν έχεις lightsabre.Αφου το πάρεις όλες οι μάχες μετά είναι παιχνιδάκι.Ειδικά πρός το τέλος του παιχνιδιού,με force storm καθαρίζεις άνετα δωμάτια γεμάτα εχθρούς.Α και αν είστε light side μην διστάσετε να πάρετε force lightning,κοστίζει λίγο περισσότερο σε force points στο casting,αλλά σας λύνει τα χέρια.

Δημοσ.

E εντάξει δεν είναι και τόσο εύκολο!!Είμαι στον Malachor V έναν πλανήτη με όλο αέρια(τελευταία πίστα μάλλον) και προσπαθώ να σκοτώσω ένα θερίο πράσινο και με ένα χτύπημα άντε 2 το πολύ χάνω!Ούτε Heal δεν προλαβαίνω να κάνω ο άμοιρος!!:razz:Όλο τρέχω σαν τρελός γύρω γύρω για να μη με χτυπήσει!!Και είμαι και Jedi Master Level 10 ρε γαμώτο!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...