Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Ancient Spirits of Evil... Star Wars: KOTOR II Gets New Update, Adds Steam Achievements & 5K Resolutions Support 1
Tobajara Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μεταμορφώστε αυτό το σάπιο σώμα... ΣΤΟ ΜΑΜΡΑΑΑΑΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΟΟΟΟ Πέρα από την πλάκα ευπρόσδεκτη η κυκλοφορία, αν και θα προτιμούσα μια enhanced edition που θα περιείχε τα community mods με το κομμένο περιεχόμενο. Αυτή θα ήταν αξιόλογη ΕΕ, όχι το expansion (μπουχαχα) του BG 1 από τη Beamdog. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Έχει το community mod στο Steam Workshop νομίζω;
Greygore Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Έχει το community mod στο Steam Workshop νομίζω; Ξέρουμε καθόλου αν επηρεάζει τα achievements η χρήση mods;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δεν το έχω ψάξει...
Elven_King Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Ξέρουμε καθόλου αν επηρεάζει τα achievements η χρήση mods; 'Οχι, κάποιοι το δοκίμασαν στα fora του steam και έγραψαν ότι δεν τις επηρεάζει καθόλου. 2
ilos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 bump μόνο και μόνο γιατί απο το 2005 και μετά και λίγο πολύ κάθε 2 χρόνια έκτοτε ποστάρουμε εγώ και ο ghost εδώ
MaurosPiraths Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Σχετικά με το Ending του παιχνιδιού. Στο τέλος η Traya σου λέει οτι ο Revan πήγε να πολεμήσει μια αυτοκρατορία που είναι πολύ μακριά και ότι θα χρειαστεί όσους Jedi και Sith είναι προσωποποιημένοι να τον ακολουθήσουν. Μιας και στο SWTOR υπάρχει ο Revan λέτε το νέο Expansion να έχει να κάνει με αυτό;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Η ιστορία του Revan και της Meetra Surik (The Exile, η -female canon- πρωταγωνίστρια του KOTOR2) πριν το SWTOR είναι στο novel "Τhe Old Republic: Revan". Και περίληψη http://starwars.wikia.com/wiki/The_Old_Republic:_Revan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα