wgibson Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 εχει ασχοληθει κανεις με modifications για το kotor 1 & 2 εχω βρει απο τα lucasfiles αλλα εχετε δοκιμασει κανενα αρκετα καλο? ευχαριστω
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Για το KOTOR II υπάρχει μια ομάδα που προσπαθεί να βάλει μέσα όλα τα κομμάτια που δεν μπήκα, των οποίων όμως υπάρχουν αρχεία ήχου, κλπ, μέσα στο παιχνίδι.
Tenshi Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Ενας γνωστός μου είχε εγκαταστήσει το εν λόγο patch και απο τα λίγα που πρόλαβα να δώ μπορώ να πώ οτι βάζει αρκετά ενδιαφέρουσες πινελιές στο παιχνίδι.Δέν νομίζω βέβαια προσθέτει εφε ή να τροποποιεί τα γραφικά,να προσθέτει νέες πίστες ή sidequests,σίγουρα μπορώ να πώ οτι προσθέτει αρκετά νέα όπλα,κρυστάλους,hilts για lightsaber,unique lightsabers και όπλα (με ονομασία προέλευσης ένα πράμα),πανοπλίες,robes κλπ.Mε λίγα λόγια προσθέτει πράγματα που είναι απαραίτητα για ένα RPG.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Αυτό που λέω εγώ είναι από http://www.team-gizka.org/index.html
ilos Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Για το KOTOR II υπάρχει μια ομάδα που προσπαθεί να βάλει μέσα όλα τα κομμάτια που δεν μπήκα, των οποίων όμως υπάρχουν αρχεία ήχου, κλπ, μέσα στο παιχνίδι. The Sith Lords Restoration project Επίσης έχουν βγει προ πολλού και τα movies/music update από την έκδοση για xbox. Καλά ρε παιδιά πώς και το ξεθάψατε τόσα χρόνια?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Είχαμε καλό εξκαφέα.
ilos Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Αυτό που λέω εγώ είναι απόhttp://www.team-gizka.org/index.html LOL για 6 fucking minutes.
wgibson Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 παιδια δεν μιλω μονο για το TEAM GIZKA αλλα και για αλλα mods που αλλαζουν καπως το gαmeplay του εν λογω παιχνιδιου και συγγνωμη που εγινα jcb αλλα δεν μπορουμε ολοι να παιξουμε το oblivion ευχαριστω
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 jbc? Μην ανησυχείς. Τα KOTOR έχουν ειδική θέση για τους SW fans (και όχι μόνο ελπίζω). Για άλλα mods δεν ξέρω καθόλου πάντως.
ilos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Ξεθάβω γιατί βγήκε η public beta από το The Sith Lords Content Restoration P.S.1 Ρε ghost και πριν δυο χρόνια πάλι μόνοι μας τα λέγαμε lol P.S.2 Μην το μπερδεύετε με το The Sith Lords Restoration Project που είναι σε closed beta
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Λέει τίποτα; Γιατί να ξεθάαααψω τα δισκάκια...
filip123go Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Παίδες, καλησπέρα..! Εδώ και λίγο καιρό ξεκίνησα να παίζω το Star wars Knights of the old republic (πραγματικά παιχνιδάρα, μπροστά του το mass effect είναι μέτρια απομίμηση) ...!! Ήθελα να ρωτήσω, αν γίνεται να παιχτεί lan (και αν γίνεται, πως) Ευχαριστώ πάρα πολύ..!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δεν έχει online αλλά δεν ξέρω αν έχει υπάρξει κάποιο τέτοιο mod.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Τώρα που το παρατήρησα, κάθε τόσο πέφτουν νεκρομαντίες στο συγκεκριμένο topic.
ilos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μια και μελέταγες necromancy πριν 2 χρόνια να ενημερώσω ότι μετά την 1.8.2 του Ιουλίου βγήκε 29 Δεκέμβρη addon όλος ο planet Μ4-78 και το μόνο που έχει μείνει πλέον είναι να συμαζέψουν κάπως το finale. http://www.moddb.com/mods/the-sith-lords-restored-content-mod-tslrcm/downloads
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα