Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.
Μου έχουν έρθει κάτι δέματα στο ΕΛΤΑ Χαλανδρίου.
Μίλησα πριν απο λίγο μαζί τους και μου είπαν ότι τα δέματα έχουν μπει σε θυρίδα , δεν μπορουν να μου στείλουν και μπορώ μόνο να τα παραλάβω από το κατάστημα , με την ταυτοτητά μου.
Γνωρίζετε εαν θα μπορούσα να κάνω κάτι ώστε να μην τρέχω μέχρι το Χαλάνδρι; 
Έχει τύχει σε κάποιον 
Δεν θα είχα πρόβλημα να πληρώσω παραπάνω χρήματα για τα μεταφορικά..
Σας ευχαριστώ παρα πολύ..

Δημοσ.

Φαντάσου τον ταχυδρομο με το μηχανάκι που κουβαλάει τους φακέλους. Εαν ειναι κατι πολύ μικρό , θα μπορούσε να στο φέρει σπίτι. Εαν ειναι μεγαλούτσικο δεν το φέρνει. 

Εαν ειναι απλό δέμα ελτα δεν τα φέρνουν. Μονο η υπηρεσία κουριερ πορτα πορτα των ελτα θα στο έφερναν (με το εξτρά κοστος αποστολής ομως)

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, filip123go είπε

Καλησπέρα σε όλους.
Μου έχουν έρθει κάτι δέματα στο ΕΛΤΑ Χαλανδρίου.
Μίλησα πριν απο λίγο μαζί τους και μου είπαν ότι τα δέματα έχουν μπει σε θυρίδα , δεν μπορουν να μου στείλουν και μπορώ μόνο να τα παραλάβω από το κατάστημα , με την ταυτοτητά μου.
Έχει τύχει σε κάποιον 
Δεν θα είχα πρόβλημα να πληρώσω παραπάνω χρήματα για τα μεταφορικά..
Σας ευχαριστώ παρα πολύ..

Καλησπερα.. Αν εχουν λιγο ογκο αυτα τα δεματα δεν θα στα φερουν...Δεν μπορει ο ταχυδρομος να κουβαλαει ολα τα δεματα μαζι του. και την αλληλογραφια.. Πηγαινε καλυτερα απο εκει να τα παρεις εσυ..

Δημοσ.

Δεν έχουν όγκο. Είναι λίγο μεγαλύτερα απο φάκελο.
Αν τους ζητήσω να το φέρουν σε κοντινότερο ΕΛΤΑ υπάρχει περίπτωση να με εξυπηρετήσουν; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, filip123go είπε

Έχει τύχει σε κάποιον 

Γιατί εσύ που μένεις για να μην τρέχεις στο Χαλάνδρι? στην Εκάλη? 

ναι σε όλους μας έχει τύχει πολλές φορές να μας αφήνουν ειδοποιητήρια και να πηγαίνουμε μόνοι μας να παραλαμβάνουμε απ' τα Ελτα. Δυστυχώς αναγκαζόμαστε να το υπομείνουμε και αυτό εμείς ο απλός ο λαουτζίκος.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγω  παντως προτιμω να τα παραλαμβανω ο ιδιος.

Εχει την χαρη του 😁

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ritchie77 είπε

Γιατί εσύ που μένεις για να μην τρέχεις στο Χαλάνδρι? στην Εκάλη? 

ναι σε όλους μας έχει τύχει πολλές φορές να μας αφήνουν ειδοποιητήρια και να πηγαίνουμε μόνοι μας να παραλαμβάνουμε απ' τα Ελτα. Δυστυχώς αναγκαζόμαστε να το υπομείνουμε και αυτό εμείς ο απλός ο λαουτζίκος.

Είναι η εργασία μου στο Χαλανδρι φίλε, Χαλκίδα μενω. Και τα δέματα τα έχω παραγγείλει τέλη του 2019.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, filip123go είπε

Είναι η εργασία μου στο Χαλανδρι φίλε, Χαλκίδα μενω. Και τα δέματα τα έχω παραγγείλει τέλη του 2019.

Kαι αυτοί αποφάσισαν από μόνοι τους να τα στείλουν στο Χαλάνδρι ενώ εσύ μένεις Χαλκίδα ή κάποιος τους έδωσε διεύθυνση Χαλανδρίου, ας πούμε εσύ μήπως?

Σε κάθε περίπτωση πετάξου στο ελτα της χαλκίδας και ρώτα τους αν γίνεται να στα στείλουν εκεί. Αλλιώς μια μέρα που θα είσαι στη δουλειά στο Χαλάνδρι πέρνα από τα ελτα εκεί, είναι μέχρι τις 20.30 ανοιχτά

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ritchie77 είπε

Kαι αυτοί αποφάσισαν από μόνοι τους να τα στείλουν στο Χαλάνδρι ενώ εσύ μένεις Χαλκίδα ή κάποιος τους έδωσε διεύθυνση Χαλανδρίου, ας πούμε εσύ μήπως?

Σε κάθε περίπτωση πετάξου στο ελτα της χαλκίδας και ρώτα τους αν γίνεται να στα στείλουν εκεί. Αλλιώς μια μέρα που θα είσαι στη δουλειά στο Χαλάνδρι πέρνα από τα ελτα εκεί, είναι μέχρι τις 20.30 ανοιχτά

Δεν έχω πει ότι έχει γίνει κάποιο λάθος . Ούτε κατηγορώ τα ΕΛΤΑ. Τα δέματα τα είχα βάλει στην διεύθυνση στο Χαλάνδρι γιατί είναι κοντά στην εργασία μου. όταν έκανα την παραγγελία τον Δεκέμβρη του 2019 δεν θα μπορούσα να ξέρω ότι θα υπάρξει το lock down και ότι θα δουλεύω remotely. Οπότε πολύ ευγενικά ρωτάω αν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό και επισημαίνω ότι είμαι διατεθειμένος να πληρώσω παραπάνω. Ούτε κράζω , ούτε κατηγορώ κανέναν. Για πιο λόγο είσαι εριστικός δεν μπορώ να καταλάβω. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, filip123go είπε

Για πιο λόγο είσαι εριστικός δεν μπορώ να καταλάβω.

Τώρα αποφάσισες να γράψεις ολοκληρωμένα και να καταλάβουμε τι συμβαίνει. Μήπως νομίζεις ότι θα μυρίζουμε τα νύχια μας κάθε φορά που ρωτάει κάποιος τι ακριβώς συμβαίνει? εν πάσει περιπτώσει σου απάντησα και νομίζω , χωρίς να είμαι σίγουρος, ότι γίνεται αρκεί να πας στα ελτά της περιοχής σου και να δηλώσεις αλλαγή διεύθυνσης. Με επιφύλαξη το λέω

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, filip123go είπε

Δεν έχω πει ότι έχει γίνει κάποιο λάθος . Ούτε κατηγορώ τα ΕΛΤΑ. Τα δέματα τα είχα βάλει στην διεύθυνση στο Χαλάνδρι γιατί είναι κοντά στην εργασία μου. όταν έκανα την παραγγελία τον Δεκέμβρη του 2019 δεν θα μπορούσα να ξέρω ότι θα υπάρξει το lock down και ότι θα δουλεύω remotely. Οπότε πολύ ευγενικά ρωτάω αν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό και επισημαίνω ότι είμαι διατεθειμένος να πληρώσω παραπάνω. Ούτε κράζω , ούτε κατηγορώ κανέναν. Για πιο λόγο είσαι εριστικός δεν μπορώ να καταλάβω. 

Φίλε δυστυχώς όχι δεν γίνεται. Πρέπει να τρέχεις Χαλάνδρι.

Φαντάσου τι θα γινόταν αν ο καθένας ζητούσε και μεταφέρονταν δέματα από εδώ και από εκεί στα ΕΛΤΑ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, JohnGTA είπε

Φίλε δυστυχώς όχι δεν γίνεται. Πρέπει να τρέχεις Χαλάνδρι.

Φαντάσου τι θα γινόταν αν ο καθένας ζητούσε και μεταφέρονταν δέματα από εδώ και από εκεί στα ΕΛΤΑ.

είσαι 100% σίγουρος γι' αυτό ή απλά υποθέτεις?

Αίτηση για διαβίβαση εισερχόμενου δέματος σε άλλη ∆ιεύθυνση 2,00 € (στο εσωτερικό της Ελλάδας και σε διεύθυνση άλλη από την αρχική του παραλήπτη)

https://www.elta.gr/Portals/0/Files/__02_2020__1.pdf

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ritchie77 είπε

είσαι 100% σίγουρος γι' αυτό ή απλά υποθέτεις?

Αίτηση για διαβίβαση εισερχόμενου δέματος σε άλλη ∆ιεύθυνση 2,00 € (στο εσωτερικό της Ελλάδας και σε διεύθυνση άλλη από την αρχική του παραλήπτη)

https://www.elta.gr/Portals/0/Files/__02_2020__1.pdf

Μια φορά μου έτυχε κάτι παρόμοιο. Πήρα τηλέφωνο και τους είπα για μεταφορά και μόνο δεν γέλασαν. Εσύ μπορεί να βρήκες κάτι ονλαιν, αλλά μην ξεχνάς ότι στα ΕΛΤΑ ριαλ γουορλντ είναι πολύ διαφορετικά.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, ritchie77 είπε

Τώρα αποφάσισες να γράψεις ολοκληρωμένα και να καταλάβουμε τι συμβαίνει. Μήπως νομίζεις ότι θα μυρίζουμε τα νύχια μας κάθε φορά που ρωτάει κάποιος τι ακριβώς συμβαίνει? 

Βασικά, υπάρχει η τάση κάποιος να ρωτάει κάτι και άλλοι να ζητάνε background story χωρίς λόγο. Θα μπορούσε κάποιος να του βάλει το κόστος διαβίβασης (όπως μπήκε ήδη) και να λήξει εκεί το θέμα. Τώρα αν όντως λειτουργεί σαν υπηρεσία, θα το μάθει ο op μέσω τηλ. 😉

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...